Ma jeli to onaj lik opet penal falio
pa ne možete od sramote pisat da se realu pomaže a vama daju penale kao na traci koje ionako falite
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Ma jeli to onaj lik opet penal falio
pa ne možete od sramote pisat da se realu pomaže a vama daju penale kao na traci koje ionako falite
Treba Messija potjerati. Džabe nam svi oni trofeji koje nam je donio kad ne može penal zabit ponekad. To je ono najvažnije od svega, penali. J*beš driblinge pored 4-5 igrača i onda gol poslije toga, puno je bitnije zabit penal.
Ali ne možete zvat ronalda penaldo kad obojica pucaju penale jednostavno zamislite da je bale pucao i gotovo istina da on tako lakše ruši rekorde ali to se onda žalite španjolskom savezu da sudci sviraju penal i gotovo. prestanite s kompleksima i uživaje u igri oboice igrača
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Malo glupo receno... al uvijek se vade neke glupe statistike. Da netko drugi bolje puca penale u Realu pucao bi ih on a ne Ronaldo... posto frajer pogodi 99% penala on puca. Messi puca, ne znam zasto puca ako imas boljih u ekipi. TO nema veze sa driblingom i ostalim glupostima. Ostavite se tih djecijih idiotizama tipa boixus i takvi.
Malo glupo receno... al uvijek se vade neke glupe statistike. Da netko drugi bolje puca penale u Realu pucao bi ih on a ne Ronaldo... posto frajer pogodi 99% penala on puca. Messi puca, ne znam zasto puca ako imas boljih u ekipi. TO nema veze sa driblingom i ostalim glupostima. Ostavite se tih djecijih idiotizama tipa boixus i takvi.
U Realu u prvoj postavi ima 5 igrača koji bolje pucaju slobodnjake, pa opet bilo koji slobodnjak na lijevoj strani pa čak neki i na desnoj Ronaldo će pucat. Tak da nemoj prodavat muda pod bubrege.
Ma dobro naravno da Ronaldo i Messi imaju neke povlastice u svojim klubovima, iako se po meni penali i slobodnjaci ne mogu mjeriti ali ajde...
Koliko bi Ronaldo trebao pustiti slobodnjake nekom drugom, toliko i Messi penale jbga.... I jedno i drugo je mucno za gledat....
Ali nemojte molim vas kmecat i nakon ove tekme na savez, ' Penalda' itd. gdje su vam poklonjeni penali, Messi se baca kao balerina i onda pricat nesto o Ronaldu danas ili sutra... Sve je to ista stvar u drugom pakiranju... Ne budite licemjeri....
Cestitke na 3 boda! 
Ma dobro naravno da Ronaldo i Messi imaju neke povlastice u svojim klubovima, iako se po meni penali i slobodnjaci ne mogu mjeriti ali ajde...
Koliko bi Ronaldo trebao pustiti slobodnjake nekom drugom, toliko i Messi penale jbga.... I jedno i drugo je mucno za gledat....
Ali nemojte molim vas kmecat i nakon ove tekme na savez, ' Penalda' itd. gdje su vam poklonjeni penali, Messi se baca kao balerina i onda pricat nesto o Ronaldu danas ili sutra... Sve je to ista stvar u drugom pakiranju... Ne budite licemjeri....
Cestitke na 3 boda! 
gdje se messi bacio kao balerina? o cemu ti pricas ?
Cestitke na 3 boda! 
Pripremao sam se kliknuti TU, ali nakon ovoga da se Messi baca kao balerina nema smisla.. Realno, on je jedan od jačih igrača na nogama koji se može othrvati svakom igraču (tipa Aguero, Yaya Toure mada ne igra napad)
Evo jučer Neuer skoro primio gol za centra,ali je imao sreće pa je lopta pogodila vratnicu i o tome se neće pričati...Naš Ter Stegen je u zadnje vrijeme loše branio ali mora se reći da stvarno nije imao sreće i da se sve okrenilo protiv njega...
Mislim da je odličan golman i da ''puca'' od samopouzdanja i da neće biti problema kad uđe u formu.
Večeras protiv Celta Vigo igramo...Teško gostovanje,gledao sam ih protiv Seville i mogu reći da je Nolito glavni grač a uz njega bih spomenio Orellanu...Ako se njega zaustavi mislim da neće biti većih problema.
Nadam se da Munir neće zaigrati još skoro vrijeme, jer je toliko nekvalitetan i tehnički loš da se vidi sa Marsa...Jedva čekam viditi Suareza i Messija , a za Neymara se nadam da neće glumiti klauna kao zadnju utakmicu.
Evo jučer Neuer skoro primio gol za centra,ali je imao sreće pa je lopta pogodila vratnicu i o tome se neće pričati...Naš Ter Stegen je u zadnje vrijeme loše branio ali mora se reći da stvarno nije imao sreće i da se sve okrenilo protiv njega...
Mislim da je odličan golman i da ''puca'' od samopouzdanja i da neće biti problema kad uđe u formu.
Večeras protiv Celta Vigo igramo...Teško gostovanje,gledao sam ih protiv Seville i mogu reći da je Nolito glavni grač a uz njega bih spomenio Orellanu...Ako se njega zaustavi mislim da neće biti većih problema.
Nadam se da Munir neće zaigrati još skoro vrijeme, jer je toliko nekvalitetan i tehnički loš da se vidi sa Marsa...Jedva čekam viditi Suareza i Messija , a za Neymara se nadam da neće glumiti klauna kao zadnju utakmicu.
jedno je primiti gol,a sasvim drugo je "skoro" primiti gol.
isto tako je imati sreće i ne imati je, neuera nije spasilo nikakvo znanje već puka sreća
Jako teško gostovanje, prošle godine je zayebano tamo bilo, meni je dosta i 0:1 3 bodai doviđenja, s tim da ćemo riješiti još jedno teško gostovanje, a klupa sve kraća...
Tako je...Ocekuje se kroz dan najviše 2 da cće FIFA donijeti odluku u vezi Arde a čini se prema svemu da će dobro proći...
Tako je...Ocekuje se kroz dan najviše 2 da cće FIFA donijeti odluku u vezi Arde a čini se prema svemu da će dobro proći...
Danas su gotovo svi španjolski mediji prenijeli da je FIFA odbila registraciju Arde i da nema ništa od toga.
Inače, saznalo se jutros da je Alba zadobio lakšu ozljedu i nema ga večeras.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Spominje se Francuska liga.
kad se katalonija odvoji, barcelona ce i dalje igrati u primeri, jer šefovima primere je stalo do novca.
U Španjolskoj, ne brini. La Liga bi izgubila masu novca bez Barce. Od TV prava, izgubila bi na popularnosti i svemu ostalome. Nema lige koja nebi primila Barcu.
Ovo što čitaš kako iz španjolske vlade i španjolskog nogometnog saveza pričaju kako bi morali istupiti iz lige, to je samo politika. Pokušaj da se kroz sport navede ljude da ne glasaju za neovisnost. Na kraju, novac uvijek igra glavnu ulogu.
Ter Stegen, Alves, Pique Mascherano, Mathieu, S.Roberto, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.
Rakitić na klupi.
Ter Stegen, Alves, Pique Mascherano, Mathieu, S.Roberto, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.
Rakitić na klupi.
Nadam se da ce Roberto opravdati povjerenje,bar priblizno dobro odigrati kao sto to radi na beku...isto tako nadam se da ce Neymar manje forsirati Messija,jer stvarno pretjeruje s tim,moze i on sam isto ko i Messi dvojicu trojicu rijesiti...Suarez je sigurno gladan utakmice i "grist" ce danas...Celta je opasna,ko sto rece Tommy i 1-0 je odlicno,3 boda najbitnija...i samo da Stegen ne napravi opet neku glupost vrijeme je da odradi jednu pravu utakmicu
Opet se zajebava Lucho, u ovakvoj bitnoj i teškoj tekmi vadi Raketu van..
Zajebava se pravi velike probleme odlučio je odmoriti najgoreg igrača zadnje 2 utakmice...Neznam što ćemo uopće izlaziti na teren bez Rakete...
Obrana zrela za 5 komada.Staticno smo
Neymar je klaun.