FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Del_Boy97 kaže...

koliko znam skupilo se dosta butthurt realovaca i žalilo se na provokacije od strane mene i boixusa i drugih, napravljena je nova anketa koja je ovakve situacije kao trebala spriječiti, pa eto sada vi provocirate nas i mi dobijamo kartone, dok vama očito ništa

Da si znao da je Perez vlasnik BUG.hr-a nebi pisao ovakve gluposti... isto kao i iluminati koji su konstruirali sam BUG.hr. 

Boixus je odavno trebao bit protjeran... a antimadridista se ne zna ponasat to je ocito, lik pada na svakave provokacije i spusta se na nivo nizi od boixusovog... sta je tuzno u jednu ruku. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Del_Boy97 kaže...

koliko znam skupilo se dosta butthurt realovaca i žalilo se na provokacije od strane mene i boixusa i drugih, napravljena je nova anketa koja je ovakve situacije kao trebala spriječiti, pa eto sada vi provocirate nas i mi dobijamo kartone, dok vama očito ništa

EDIT: očekujem žuti karton zbog offtopica jer je upozorenje mainstream

Koliko znam nikad nije službeno objavljeno u temi Reala da su rezultati ti i ti i da će odsad biti tako i tako. 

Na kraju dana, sami ste si krivi jer ste previše znatiželjni da koristite ignore, a znate da ćete se samo naživcirati na izjavu nekog de*ila.

Pamet u glavu i budale na ignore. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FC Barcelona

Pedro potpisao za Chelsea...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
16 godina

Neka mu bude sa srećom. Lijepi golova je davao, još se uvijek sjećam onog protiv reala, kao kao cristiano nije znao tko je Pedro pa im ovaj zabio. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

I bolje da su ga pustili, ima 27 i sigurno će biti samo bolji, samo da ga Mou ne posjedne na klupu kao Cuadrada.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 18:55 (Tommy_123).
14 godina
FC Barcelona

Nolito ide k nama najvjerovatnije, viden u Barci na aerodromu, navodno treba medicinski kompletirati..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Sporting confirm that Barcelona player Alen Halilovic (19) joins them on one-year loan, first training and presentation tomorrow

I još se govori da bi Ivanović iz Chelsea mogao kod nas kao zamjena za Dani Alvesa, mi s konja na magarca idemo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakav Ivanović, kakve su to gluposti. 

13 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Official: Sporting confirm that Barcelona player Alen Halilovic (19) joins them on one-year loan, first training and presentation tomorrow

I još se govori da bi Ivanović iz Chelsea mogao kod nas kao zamjena za Dani Alvesa, mi s konja na magarca idemo

to nema nikakve logike,imamo alvesa,douglasa,vidala,sta ce nam 4. desni bek ?

16 godina

Dva bivša. 

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Dva bivša. 

Jedino mi je žao kaj je Pedro otišao, za ovog mi uopće nije žao, Raketa ga je pojeo.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno je ManUtd u nekim tajnim pregovorima oko Neymara,jos kakva nam je uprava budu ga prodali hah...inace Alba je dobio zeleno svjetlo za povratak i vjerovatno ce nastupit sutra,Neymar je trenirao ali ga nema na popisu za Bilbao

16 godina
Po svemu nasljednik Messija. Nema šanse da će ga prodati.
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Navodno je ManUtd u nekim tajnim pregovorima oko Neymara,jos kakva nam je uprava budu ga prodali hah...inace Alba je dobio zeleno svjetlo za povratak i vjerovatno ce nastupit sutra,Neymar je trenirao ali ga nema na popisu za Bilbao

Joj, de uozbilji se, prodat drugog najvažnijeg igrača prošle sezone, koji može postat vođa ekipe čim Messi ode

13 godina
protjeran
FC Barcelona

adama brzi vlak traore zabio u debiju za aston villu.

17 godina
kexzoR kaže...

adama brzi vlak traore zabio u debiju za aston villu.

ipak je autogol, ali radio je nerede po desnoj strani u tih 20 min što je igrao

17 godina
FC Barcelona

Traore je crni CR7 po meni...kakvu silu ima uz brzinu, strasan igrac!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
FC Barcelona

samo što je ronaldo za glavu viši i pridonosi igri i u zraku

12 godina
protjeran
FC Barcelona

I zna igrat za obe noge...

Mislim da će Traoré bit greška stoljeća .

Kad vidim Munira dobijem proljev

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pedro zabio za 1-0 Chelsea...Nakon 20 minuta igre.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
I asistirao za gol Coste.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I onda netko kaže da je La Liga slabija od Premier lige hehe

13 godina
FC Barcelona

Interesantno je to kako igraci koji ne mogu doci do minutaze u Barceloni postaju glavni igraci nekih drugih timova ... Pedro...Traore...Song...Yaya Toure...Cesc Fabregas.. itd itd

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Mascherano Vermaelen Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Rafinha

Ajmo po tri boda. Vamosssssssss

15 godina
neaktivan
Vise vjeruje Vermu nego Bartri xD
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca sad uopce nema dostojnu zamjenu u napadu,Rafinha po meni nije za tu poziciju,tu je Sandro,mada i njemu vise lezi sama spica,ne znam,Munir hah...jos je klub potvrdio da nece dovoditi nikakva pojacanja vise,znaci nista od Nolita...sto se tice tekme,ocekujem opet tesku tekmu,ali valjda ce bit 3.sreca,samo da obrana bude na nivou

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 17:47 (barcafan12).
16 godina

Nekužim kako taj Atletico igra savršeno protiv Barce. Od jeb*ene Žiline prime 3 komada kao od šale.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2015 18:47 (x18x05x).
17 godina
FC Barcelona

Ode i Alves 

16 godina

Džaba sav posjed kad oni imaju opasnije šanse. Ili polu šanse

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet krađa kreće, majku im...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice