Izasao si iz rupe nakon 3 mjeseca?
Jesi li spmenio da je Barca u prvoj utakmici igrala bez pola sastava...
Uhvati se komentiranja podvodnog ribolova jer nije ovo sport za tebe...Jos imas traume od prosle sezone.
Ta rupa se za tvoj pojam zove ljetni ispitni rokovi i nakon toga ljeto, 2 pojma koja ti nikad neces shvatiti nazalost....
Real je cijelu 2015. igrao bez pola sastava pa zavrsio samo na -2, a traume nemam posto su mi 4 trofeja od pretprosle sezone sasvim dovoljan poriv....
Ti si neuk pa cu ti ovako objansiti...
Kad nije bilo Ramosa ili Pepea igrao je Varane.
Kad nije bilo Modrica igrao je Isco.
Kad nije bilo Marcela igrao je Coentrao.
Real ima 5 puta bolju klupu od Barce a kad se nama ozlijedi igrac tu nema pomoci.
Nema Neymara igra Pedro.
Nema Rakitica igra Sergi Roberto.
Nema Piquea igra Bartra.
Nema Albe igra Adriano.
Nema Alvesa nema zamjene.
Jel vidis razliku ili ti to treba jos podjestaivit buduci da te neide ni poznavanje sporta a bome ni fakultet.

Ne dogodi se svaki dan da tim u kojem igraju samo momci iz okoline rejpa kud i kamo vecu i bogatiju Barcu... Inace da su jedva pobjedili nebi mi bilo ni tolko zanimljivo eheheh
This time next year we'll be millionaires

) i sl gluposti nakon 5-1 "moćnog" Bilbaa. Real cijelu 2015 igra s pola prve postave i onda dolazite u drugu temu i govorite da su igrači krivi što su se ozlijedili!? A sad fale 2 igrača i odma propast? Protiv Bilbaa?? Bayern protiv Barcelone, ne znam ni kako su skupili 11 igrača, pružili su Barceloni s punom postavom veći otpor nego ona Bilbau, sada se može pravdat na ozljede? Da Messi nije igrao rekli bi "nije bilo messia" a ko da i nije igrao, ispario ko voda protiv khm "smiješno slabije ekipe"