FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže..

Izasao si iz rupe nakon 3 mjeseca?

Jesi li spmenio da je Barca u prvoj utakmici igrala bez pola sastava...

Uhvati se komentiranja podvodnog ribolova jer nije ovo sport za tebe...Jos imas traume od prosle sezone.

Ta rupa se za tvoj pojam zove ljetni ispitni rokovi i nakon toga ljeto, 2 pojma koja ti nikad neces shvatiti nazalost.... 

Real je cijelu 2015. igrao bez pola sastava pa zavrsio samo na -2, a traume nemam posto su mi 4 trofeja od pretprosle sezone sasvim dovoljan poriv....

Ti si neuk pa cu ti ovako objansiti...

Kad nije bilo Ramosa ili Pepea igrao je Varane.

Kad nije bilo Modrica igrao je Isco.

Kad nije bilo Marcela igrao je Coentrao.

Real ima 5 puta bolju klupu od Barce a kad se nama ozlijedi igrac tu nema pomoci.

Nema Neymara igra Pedro.

Nema Rakitica igra Sergi Roberto.

Nema Piquea igra Bartra.

Nema Albe igra Adriano.

Nema Alvesa nema zamjene.

Jel vidis razliku ili ti to treba jos podjestaivit buduci da te neide ni poznavanje sporta a bome ni fakultet.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro i Adriano su donekle dostojne zamjene, s razlogom nisu u prvom timu već griju klupu, nemoš očekivat istu kvalitetu..

Ali neka se Realovci smiju, pa mi smo osvojili "samo" četiri trofeja ove godine ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije da nije bilo tih igraca vec ih je genije Enrique za kojeg cijeli nogometni svijet zna da je imao vise srece nego pameti i da je samo zbog fenomenalne sezone Messija pokupio treble, ostavio na klupi i popio 4 komada....

Nasi igraci su bili ozlijedeni i tu nije bilo nikakvih kalkulacija... 

Isco nije ni slican tip igraca Modricu, Coentrao ozlijeden cim stane na teren, a bila su ozlijedena oba stopera jedno vrijeme pa je igrao Nacho... Tu su i Bale, Benz, James....

Neka neka, evo ja i Vladitor u Vrapcu okrecemo runde sestrama!  Ne dogodi se svaki dan da tim u kojem igraju samo momci iz okoline rejpa kud i kamo vecu i bogatiju Barcu... Inace da su jedva pobjedili nebi mi bilo ni tolko zanimljivo eheheh

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 0:35 (fakEEE).
10 godina
neaktivan

Ne shvaćaš navijanje. Vi živite u prošlosti. Navijači Barce uvijek govore o prošlosti. Barcelona i Real Madrid su dvije različite filozofije. Mi smo okrenuti budućnosti. Nas nije briga što je bilo jučer, što je bilo prošle sezone. Zanima nas ono što je pred nama. I budućnost je naša.

Možda da pojasnim na način koji mogu shvatiti navijači Barcelone. Vi se volite hvaliti kako ste prošle godine pojeli sladoled a mi nismo. Vi sad nemate novce za sladoled, mi imamo. I sad ćemo mi jesti sladoled, a vi mislite na onaj koji ste pojeli prošle godine.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta dobra tekma sa naše strane, imali smo pun k zicera, ali stiže kazna ako se to ne zabi, mogli smo vrlo lako preokrenuti, Pedro kada je trebao zablistati, sve je usrao. Jel se zna zašto je Pique dobio crveni? Mora da mu je fino nadrobio psovki :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Ne shvaćaš navijanje. Vi živite u prošlosti. Navijači Barce uvijek govore o prošlosti. Barcelona i Real Madrid su dvije različite filozofije. Mi smo okrenuti budućnosti. Nas nije briga što je bilo jučer, što je bilo prošle sezone. Zanima nas ono što je pred nama. I budućnost je naša.

Možda da pojasnim na način koji mogu shvatiti navijači Barcelone. Vi se volite hvaliti kako ste prošle godine pojeli sladoled a mi nismo. Vi sad nemate novce za sladoled, mi imamo. I sad ćemo mi jesti sladoled, a vi mislite na onaj koji ste pojeli prošle godine.

Bome čini mi se da ste alergični na šećer i laktozu...

Zadnjih par sezona lizete Ronaldovu frizericu...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Poklopi se.

17 godina
Nakon ovakve tekme, sad napokon znam kako se osjećaju Realovi navijači! :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cadena kao prenosi da je Pique suspendiran na 4 tekme, sada koliko ima istine u tome, to ćemo vidjeti.

15 godina
FC Barcelona

Realovci ni ne shvaćaju da zapravo slave pobjedu ekipe koja je ovom pobjedom osvojila više trofeja od njihove ekipe u ovoj 2015. godini. Sad su i Barca i Sevilla i Athletic imali uspješniju godinu od njih. Barcin poraz u superkupu, Messijev poraz u finalu Cope i Barcina loša predsezona, to je trostruka kruna kojoj se vesele realovci. Tako ti je to kad se ne možeš veseliti uspjesima vlastite ekipe 

Inače, Barca slabo otvorila sezonu. Dosta je na to utjecala i predsezona gdje se nepotrebno putovalo u SAD, pa onda došao europski superkup u Gruziji gdje smo se mučili punih 120 minuta da bi došli do pobjede i onda samo 3 dana poslije se dogodio onaj težak praz u Bilbau. Nisu ni naši igrači roboti. Ali takav je nogomet, ne možeš uvijek pobijediti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
fakEEE kaže...

Koliko uzivam ne mogu da opisem

Drago mi je čuti da je bar nekog usrećila ova utakmica za nebitan trofejčić poput superkupa koji Barci gotovo ništa nije značio pa su na utakmicu u Bilbau istrčali sa veznom linijom Mascherano, Sergi Roberto, Rafinha.

Ali lijepo je vidjeti da nekome toliko znači ova utakmica kad već nama nije bila baš toliko značajna. Pomalo se osjećam kao kad gladnoj osobi daš komad kruha - tebi taj komadić ne znači ništa, a njega toliko usreći...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 2:19 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

To što ne volim uefalonu ne znači da sam navijač reala. ima jedan klub koji mi je draži od ostalih ali uglavnom navijam za sve osim uefalone. Ali dovoljno mi je da vidim vas djecu kako se odnosite prema svom klubu sada ih blatite a kad su pobjeđivali bili su dobri to sam samo kod vas vidio ali šta očekivat od balavaca. Što će te tek pisat kad ostanu bez trofeja na kraju sezone. ne mogu dočekat napravit kokice i uživat.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako je Barça poražena, Lionel Messi postavio je novi rekord, postavši prvi igrač koji je uspio postići golove u 5 izdanja Španjolskog Superkupa. (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015) 

Nadam se da ćemo za ih za 6 dana strgati i vratiti za ovo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 2:41 (Tommy_123).
17 godina
FC Barcelona

Taylor dobije 3 tekme kazne za unistavanje karijere Eduardu, a Pique 4-12 tekmi za dvije uvrede linijskom sucu

Pa neka mi onda netko kaze da je sve podredeno Blaugrani

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Taylor dobije 3 tekme kazne za unistavanje karijere Eduardu, a Pique 4-12 tekmi za dvije uvrede linijskom sucu

Ma to je postala klasika, kradu nas sa svih strana, pa ajmo još malo jel nikad nije dosta.

12 godina
FC Barcelona

RIP barca

15 godina
Mitch kaže...

Doslovno kruške i jabuke jer pojedini savez sam određuje kazne za pojedine slučajeve. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Dr.Feel kaže...

RIP barca

BARCA PROPADA !!1!!1

LoL, smiješni ste s tim, utakmice su se gubile i uvijek će se gubiti, normalna stvar.

Swedish latin super funk.
13 godina
FC Barcelona

Smiješno je da će Pique dobiti kaznu od 4-12 utakmica zbog psovanja, a Ronaldo koji se šaketa i udara nogama dobije 2 utakmice. Još da bude zanimljivije to Ronaldovo udaranje nije ni ušlo u zapisnik.

Očekujte ovakvo suđenje cijele sezone. Real je 3 godine bez ligaške titule i napravit će sve da ju osvoje.

Sjetite se 2011/12, sramotno sudenje cijelu sezonu i osvajanje prvenstva od strane Reala nakon trogodišnjeg dominacije Barce u prvenstvu.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca nasa izgubi jednu tekmu i odmah je svi pljuju i ponizavaju....a to sto su vec osvojili 4 trofeja od mogucih 5 a u igri su za jos jedan onaj na svjetskoj sceni a gdje su apsolutni favoriti o tom necemo niti govoriti,ova utakmica protiv Atletica je potpuno nebitna ali moze donijeti dosta dobrog jer ce se koliko toliko sad uozbiljiti i malo drugacije gledati protivnike bez omalozavanja

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

bas sam htio napisat ono u vezi ronalda, on je zapravo dobio jednu utakmicu kazne, jer bi jednu ionako odradio zbog crvenog

kaj reci, smijesno

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma i bolje nek dobije 12 tekmi,frajer je seljacina zesca,valjda ce se opametit nakon ovog,umislio se da je neznam sta...e da je tu sad Puyol da mu opali koju samarcinu,manje bi on pricao,a vise igrao....

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da vidim sad tko će prvi napisat da Bartra odličan mladi talent, ogroman potencijal bla bla.. Pique bolji od Ramosa () i sl gluposti nakon 5-1 "moćnog" Bilbaa. Real cijelu 2015 igra s pola prve postave i onda dolazite u drugu temu i govorite da su igrači krivi što su se ozlijedili!? A sad fale 2 igrača i odma propast? Protiv Bilbaa?? Bayern protiv Barcelone, ne znam ni kako su skupili 11 igrača, pružili su Barceloni s punom postavom veći otpor nego ona Bilbau, sada se može pravdat na ozljede? Da Messi nije igrao rekli bi "nije bilo messia" a ko da i nije igrao, ispario ko voda protiv khm "smiješno slabije ekipe"

15 godina
Predator003 kaže...

Da vidim sad tko će prvi napisat da Bartra odličan mladi talent, ogroman potencijal bla bla.. Pique bolji od Ramosa () i sl gluposti nakon 5-1 "moćnog" Bilbaa. Real cijelu 2015 igra s pola prve postave i onda dolazite u drugu temu i govorite da su igrači krivi što su se ozlijedili!? A sad fale 2 igrača i odma propast? Protiv Bilbaa?? Bayern protiv Barcelone, ne znam ni kako su skupili 11 igrača, pružili su Barceloni s punom postavom veći otpor nego ona Bilbau, sada se može pravdat na ozljede? Da Messi nije igrao rekli bi "nije bilo messia" a ko da i nije igrao, ispario ko voda protiv khm "smiješno slabije ekipe"

Kako ste dosadni s tim ozljedama, pa to je strašno. Bitno da ste se rugali Barci za 7up protiv Bayerna, a igrali su bez pola sastava i bez trenera koji se liječio od raka. Ali onda ozljede nisu bile bitne, ma ni čuti za to. Mi smo bar priznali da nas je Bayern pošteno osramotio.

Ali da, onda je Bayern bio najbolja ekipa u povijesti svemira i ta ekipa se neće ponoviti nikad. A sad kad Barca njih uništi dok im je nedostajalo nekoliko igrača i također ode do trostruke krune, sad se omalovažava taj uspjeh zbog ozljeda drugih ekipa.

"Bayern protiv Barcelone, neznam ni kako su skupili 11 igrača". Kakvo hebeno pretjerivanje, ovo nisu istine 

Kao ste samo jadni, jadnici. Patite zbog uspjeha najboljeg kluba 21. stoljeća, i patit će te još godinama. U eri Pepa, suci su bili krivi za sve uspjehe Barce, a sad su krive ozljede igrača drugih ekipa. Slavite poraz Barce u nebitnom superkupu, to dovoljno govori kakve vam glavobolje zadaje Barcelona, ponavljam - najbolji klub 21. stoljeća. To je ono što boli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 13:17 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad Bayernu fali 7 početnih to je ništa, kad Barci fali padavičar to je  smak svijeta hahah, ne bi Neymar ništa ni napravio, možda bi zabavljao Messia dok se pravio nevidljiv, isto kao što ne bi ništa ni napravio protiv Njemačke na sp

15 godina
Predator003 kaže...

Kad Bayernu fali 7 početnih to je ništa, kad Barci fali padavičar to je  smak svijeta hahah, ne bi Neymar ništa ni napravio, možda bi zabavljao Messia dok se pravio nevidljiv, isto kao što ne bi ništa ni napravio protiv Njemačke na sp

7 igrača 

Ne mogu vjerovati kakav si patnik. I tko uopće spominje bilo što u vezi Neymara ovdje? Jednostavno Bilbao je zasluženo uzeo ovaj trofej i podario vama realovcima malo radosti u ovoj 2015. godini. Nama su u rukama svi najbitniji trofeji i mi smo zadovoljni.

A ti i dalje nastavi po svome, kukaj zbog ozljeda i uvjeravaj sam sebe da je to jedini razlog zašto je Barca osvojila to što je osvojila. I traži silne razloge zašto je ova generacija Barce osvojila toliko trofeja. Uvijek ćeš sam sebi pronaći nešto u što ćeš sam sebe uvjeravati da je istina i svi sretni i zadovoljni. Mi s trofejima u rukama, a ti s urotama i slavljem kad Barca izgubi poneki nebitan trofejčić.

16 godina
Predator003 kaže...

Šta ti je to trebalo??

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha najbolji klub 21. stoljeca a od 100 je proslo tek 15g i u tih 15 tek 2009.god. pukim slucajem rodenja Messija i njegovog dovodenja u Barcelonu je nastao klub FC Barcelona.... 

U toj vama tzv. eri najboljeg kluba 21. stoljeca i Real i Barcelona su osvojili oko 20 trofeja racunajuci i ovu sezonu gdje ste pokupili 4 trofeja kao mi sezonu prije ove...

Strasno ste arogantni, Pique je vase olicje, dok su drugim klubovima svi igraci bili ozlijedeni a misevi su kolo vodili podsmjehivali ste se i podcjenjivali svaciju individualnu i klupsku vrijednost...

Zalite se sto je vas genije na klupi ostavio par igraca iz prve postave da decki odmore, dok je u isto vrijeme Bilbao igrao bez 4 standardna prvotimca i utrpao vam 5 komada.... 

To je ono cemu se ja veselim u sinocnjem susretu, ne zbog nekog nebitno trofejcica, nego sto su dokazali svima na cijim ste zaslugama proslu sezonu zdrpili 3 trofeja....

Velika je steta sto Messi ne moze igrati 100g da bi mozda dostigli ugled najveceg i jedinog kraljevskoga kluba Real Madrida... 

12 godina
FC Barcelona

došli se zavidni realovci naslađivati, pa dobro onda slavite sada to što ste bez titula za 2015. godinu, slavite to što u 4 od 7 utakmice predsezone niste zabili gol mada vi mislite da ste super predsezonu odradili, stoga jedva čekam prvu realovu službenu utakmicu da se i ja malo nasmijem

15 godina
fakEEE kaže...

Haha najbolji klub 21. stoljeca a od 100 je proslo tek 15g i u tih 15 tek 2009.god. pukim slucajem rodenja Messija i njegovog dovodenja u Barcelonu je nastao klub FC Barcelona.... 

Da, a igrači poput Cruyffa, Romaria, Rivalda, Ronaldinha, Kubale su u prošlosti igrali za Inter Zaprešić a ne za Barcu, jelda? Klub koji je odigrao najviše europskih finala u povijesti je nastao 2009. godine? Moj savjet ti je da uzmeš knjigu u ruke i pročitaš malo o povijesti Barcelone prije nego se sramotiš po forumima.

I eto vam ta titula kraljevskog kluba, kao da nekoga uopće briga kako nazivate taj svoj klub kad ste potrošili milijarde da bi osvojili jednu ligu u zadnjih 7 godina. Shvatite da ste nebitni u 21. stoljeću i da ste klub u sjeni Barcelone u tom periodu. Živi se u sadašnjosti, ne u prošlosti. Zato vas toliko i bole svi ovi uspjesi Barcelone u zadnjem desetljeću. Šteta za tebe što se nisi rodio ranije i imao priliku slaviti trofeje Reala sa svojim pradjedom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2015 14:24 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice