Pique-budala od igraca 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta je bilo jel može netko objasnit?
Nije bio offside...čista krađa za Pedra :/
edit - a s druge strane čisti offside nedosuđen..do kad više ovako?
ŠTO JE OVO!?!??! PIQUE KRETENU
Treba znat definiciju offsidea pa onda rec da ga je na drugoj strani bilo. Niti u jednoj situaciji ono nije bio.
Ma trebali su da im dodele trofej na pocetku,a ne ovako,ove sudije ocigledno navijaju za njih,kakav ono ofsajd,i sad za ovo Pique crveni,a onaj njihov golman mutavi ni zuti
Koji k se desava, nevjerovatno
Igrač Athletica bio u čistom zaleđu za metar, a sekundu prije toga Pedru suđe nepostojeće zaleđe.
Pique zaustavi igru, ide se žalit, pobere crveni.
Igrač Athletica bio u čistom zaleđu za metar, a sekundu prije toga Pedru suđe nepostojeće zaleđe.
Atleticov igrac je bio ispred svog igraca... offsidea nema...
Ostao je zadnji na drugoj polovici iza Piquea...gledaj zadnji napad Barce, ali i da nije bilo - Pique je budaletina
:D
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Ma ajde kakva su to pravila,sad ih se trebalo 10 naredjat i nije ofsajd,smesno sudjenje,svakako ne bismo stigli ovaj rezultat,ali bar nije moralo ovako sramno da se zavrsi.
Ostao je zadnji na drugoj polovici iza Piquea...gledaj zadnji napad Barce, ali i da nije bilo - Pique je budaletina
:D
Pa ni ono nije offsidea... nisam ja reko da je ono bio, a atleticov je bio.
Jbg, pogreska... al' ce opet bit Perez platio i ostalo... zalosno citat uopce sta ce se pisat ovdje.
A pique je seljacina, sam je presudio Barci sad. JOs ce Barca gutnut gol do kraja tekme.
I sad ovom Adurizu nista,pa ovo je vise nego smesno,ovog nema ni u nasim ligama.
Nije njegovo,ali nije ni na sudijama da odluce utakmicu
Real eyes realize real lies...
Fale Ney i Alba i to se jako osjeti...
Smiješno, trebamo igrača koji može proći dvojicu i dodat...Munir to definitivno nije...što nije Rafinhu uveo kad već oće vadit Rakitića?
edit - evo i gubitak posjeda
evo 71. je minuta i ugasio sam ovo je jad za gledati. dosadno
Svaka čast Bilbau.
Neka su pokazali našim dečkima kako se brani i igra s igračem više.
Jest da su imali sudački poguranac, ali daju 110% sa smiješno manje vrijednom momčadi.
A ovaj gol, za sjedit i plakat....tko je to tamo stajao na terenu i gledao ovog kak zabija??! Ko prati NBA poznat mu je pojam Harden defense
Ovu utakmicu smo odigrali muski i ponosan sam posle ovog meca na ovu ekipu ! MES QUE UN CLUB VISCA BARCA !
enrike je jedina odgovorna osoba za gubitak superkupa.
Bome dobar ovaj Aduriz...
Ovu utakmicu smo odigrali muski i ponosan sam posle ovog meca na ovu ekipu ! MES QUE UN CLUB VISCA BARCA !
Ma muški znaš kako.
Pique je ispao najveća pič*ica, a kod ovog gola naša cijela linija osim Alvesa stoji i gleda!?
Da ne pričam da su se od ovih izmjena totalno predali.
NA MUCI SE POZNAJU JUNACI... bez obzira momci su isli na sve ili nista i svaka im cast na tome.
Yep... krivu tekmu gledas...