FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.824
|
čitano: 7.010.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nije problem samopouzdanje...super igraju, ali ovi se jos bolje brane.

To mene muci, Enriqueova igra je procitana u manje od sezone

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ja jos uvijek trazi objasnjenje zasto ovih 11 igraca nije igralo prvu utakmicu.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

skoro 100k ljudi na stadionu, a može se doslovno čut vikanje trenera.... kakva podrška navijača -_-

16 godina
Re: FC Barcelona
Loše je ovo zadnjih 10min.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tko je napravio ovu gresku i dodao iza Mathieua? pedro?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
protjeran
Mitch kaže...

Tko je napravio ovu gresku i dodao iza Mathieua? pedro?

da pedro,xavi vrati se....

16 godina
Golman seljak.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

i ovaj seljo nece dobiti zuti ?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ehh da je usla ona precka Piquea sad bi bilo 2:0 i puno lakse...Ali ipak kad je tu tata Messi sve je moguce.

Zabijemo li gol ili 2 do 60 prolazimo.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

i ovaj seljo nece dobiti zuti ?

Objektivno, trebao je.

UEFA-ina pravila nalažu da golman ima 10 sekundi nakon gola da vrati loptu sucu prema centru, ovaj je ležao barem 15-20s.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

idu mi nazivce ta preseravanja,pogotovo kada kod auta loptu uzmu u ruke i bace u zrak,pravila bi trebala biti kao u rukometu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ah ovi ce se sad jos vise povuc,a treba barem 3 gola zabit,mislim da ce biti jako tesko,nadam se da ce Messi jos vise proradit jer osim gola nije nesto puno pokazao,isto Suarez,previse je u ofsajdu...obrana je li-la nesto bolja,ali opet mogli smo popusit jeftini gol,nadam se da ce sad jos vise stisnut...

16 godina
Panika ih uhvatila kad je gol pao. Sada će još više zadržavati loptu.
15 godina
FC Barcelona

82 izgubljene lopte nasih hebote.. Al dobro, trebaju odmah krenuti na njih, ne dat im da cuvaju loptu, rano zabit i ovi se raspadaju.. kljuc je odrzat pritisak...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Jel ti to ozbiljno? Pa Sevillu smo pregazili, samo što eto, opustila se ekipa i eto problema

Na pripremnim utakmicama nam je vezni red preljepo izgledao, izgleda i sada i ima puno kombinatorike

Najveći nedostatak nam je Neymar, koliko Pedro pomaže u obrani, toliko i odmaže u napadu, svaki puta kada ide neka kombinatorika Iniesta - Messi - Pedro, to je izgubljena lopta kod Pedra, jer on jednostavno nema tehniku koju ima Neymar

17 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...

Jel ti to ozbiljno? Pa Sevillu smo pregazili, samo što eto, opustila se ekipa i eto problema

Na pripremnim utakmicama nam je vezni red preljepo izgledao, izgleda i sada i ima puno kombinatorike

Najveći nedostatak nam je Neymar, koliko Pedro pomaže u obrani, toliko i odmaže u napadu, svaki puta kada ide neka kombinatorika Iniesta - Messi - Pedro, to je izgubljena lopta kod Pedra, jer on jednostavno nema tehniku koju ima Neymar

Baš smo ih pregazili....5-4 nakon 120 min.

Utakmice se igraju do kraja

nama je najveći nedostatak to što nitko nije pouzdan da kad netko krene 1v1 ili 2v1 u kontru, da će on uzet loptu i očistit to bez faula. Mi takvog igrača nemamo na konstantnoj razini.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

jel se to meni cini ili je rakitic malo smrsavio? djeluje mi puno brze nego prosle sezone.

17 godina
neaktivan
Ošišao se pa je manji otpor zraka
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...

nama je najveći nedostatak to što nitko nije pouzdan da kad netko krene 1v1 ili 2v1 u kontru, da će on uzet loptu i očistit to bez faula. Mi takvog igrača nemamo na konstantnoj razini.

Ta utakmica se prelomila onog trena kad je Iniesta izašao, oni su počeli s dominacijom, stvar je jasna - nema Xavija koji može ući u 60-im minutama i još dodatno smirit utakmicu

14 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...

Ta utakmica se prelomila onog trena kad je Iniesta izašao, oni su počeli s dominacijom, stvar je jasna - nema Xavija koji može ući u 60-im minutama i još dodatno smirit utakmicu

nije toliko problem sto je iniesta izasao,problem je sto je bartra usao.

16 godina
Za Xavija si upravu. Nema te mirnoće, ovi kao muhe zuje okolo.
17 godina
neaktivan

Nije bio offside...čista krađa za Pedra :/

edit - a s druge strane čisti offside nedosuđen..do kad više ovako?
ŠTO JE OVO!?!??! PIQUE KRETENU

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 23:14 (Mitch).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piquea treba dobro nalupat, ali dobro 

16 godina
neaktivan
Gg pique
Real eyes realize real lies...
16 godina
Bravo Pique. Upropastio nam je utakmicu.
17 godina
neaktivan
Treba ga ohladit....u drugom klubu
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek se tera ovaj sudija u pm.go.no jedno obicno

15 godina
FC Barcelona

Ovdje ce do kraja biti svega...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zaleđe za metar i još dobije crveni karton jer se buni, nevjerovatno, čak niti Pedro nije bio u zaleđu, a sudilo se..

Ajmo sad Madriđani krenite pričat o uroti

17 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Nek se tera ovaj sudija u pm.go.no jedno obicno

Pa ko bi ga trpio? Sere za svaku, a ne zna čisto uzet loptu

ali da je krađa...jest tu se ne možemo borit više

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 23:16 (Mitch).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice