FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Ovo je Enrikeov poraz, od prve minute je loše krenulo. Sreća da je samo 4-0. Valjda će u ponedjeljak to bolje izgledati i sa prvim sastavom, bez ove djece iz LM. A Štegena na klupu i da bude treći golman dok čovjek ne dođe na sebi. Čestitke Bilbau, Aduriz veliki igrač, svaka mu čast. Ne zabija se svaki dan 3 gola Barci.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da smo jedan dali u gostima, ovako će biti jako jako teško doma, s tim da će oni parkirat autobus od prve minute.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
protjeran
FC Barcelona

NEMA PREDAJE!

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Ovo je Enrikeov poraz, od prve minute je loše krenulo. Sreća da je samo 4-0. Valjda će u ponedjeljak to bolje izgledati i sa prvim sastavom, bez ove djece iz LM. A Štegena na klupu i da bude treći golman dok čovjek ne dođe na sebi. Čestitke Bilbau, Aduriz veliki igrač, svaka mu čast. Ne zabija se svaki dan 3 gola Barci.

Ne mozemo ni za sve kriviti Enrique mi smo prvi pricali da su Bartra,Roberto neke buduce zamene za velike igrace kao sto su Puyol,Xavi i slicno,ni on ne moze uvek da izvede istu postavu,sta da je morala da bude ovakva postava,jednostavno ovo nije do njega nego do igraca,potpuno nezainteresovano,a i Messi nije vise lud covek,pa ne moze on svaku utakmicu da nas izvuce.Sve u svemu potpuno zasluzeno je ovo,to je to od kupa.

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...

Ne mozemo ni za sve kriviti Enrique mi smo prvi pricali da su Bartra,Roberto neke buduce zamene za velike igrace kao sto su Puyol,Xavi i slicno,ni on ne moze uvek da izvede istu postavu,sta da je morala da bude ovakva postava,jednostavno ovo nije do njega nego do igraca,potpuno nezainteresovano,a i Messi nije vise lud covek,pa ne moze on svaku utakmicu da nas izvuce.Sve u svemu potpuno zasluzeno je ovo,to je to od kupa.

treneri koji nemaju nikakva mentalna ostecenja izvode najjaci moguci sastav kada se bori za trofej!

16 godina
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...

Za mene je on najveći krivac. Gluposti radi u dvije važne utakmice. Krenuvši od golmana pa do nabrojani igrača. Prvi sastav uvijek i točka. Zato su plaćeni i to masno.

13 godina
Tommy_123 kaže...

Samo da smo jedan dali u gostima, ovako će biti jako jako teško doma, s tim da će oni parkirat autobus od prve minute.

Protiv ovakve Barcelone nemaju zasto prakirati autobus, vec utrpat jos tolko. Ovo je hebeni ocaj. Jedini krivac je Enrique... a ovo sta pljujete po svima je samo znak koliki ste navijaci... do prije par dana je Ter Stegen bio Neuer broj dva sad mu hebete sve zivo sta glumi njega. 

Takticki lose poslozena Barca sa dva klinca u sredini ne moze dobiti klub koji ide 100% na svaku. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
FC Barcelona

šta je tu je, izvuć pouku iz ovoga i pokušat ih naguzit na nou campu više nego oni nas

16 godina
kexzoR kaže...

treneri koji nemaju nikakva mentalna ostecenja izvode najjaci moguci sastav kada se bori za trofej!

Da je kojim slučajem bila obrnuta situacija Enrique bi bio genije...

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To ćemo vidjeti na Camp Nou, tu ide van prvi sastav, to je 150 posto sigurno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...

Za mene je on najveći krivac. Gluposti radi u dvije važne utakmice. Krenuvši od golmana pa do nabrojani igrača. Prvi sastav uvijek i točka. Zato su plaćeni i to masno.

Pa hebem ti takav tim koji moze igrati samo sa prvom postavom,ako izbacis jednog igraca oni pojma nemaju.Jednostavno ovu utakmicu su odigrali nezainteresovano i to je to.Sta moze Enrique da dovede sad Neymara i da mu kaze hajde igraj,ne znaju bez tebe.

13 godina
protjeran
sirka666 kaže...
kexzoR kaže...

Da je kojim slučajem bila obrnuta situacija Enrique bi bio genije...

ali realno gledano,tko jos izvodi drugi sastav kada se bori za trofej ?????? ovo mu nije prvi puta.

13 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...

Pa hebem ti takav tim koji moze igrati samo sa prvom postavom,ako izbacis jednog igraca oni pojma nemaju.Jednostavno ovu utakmicu su odigrali nezainteresovano i to je to.Sta moze Enrique da dovede sad Neymara i da mu kaze hajde igraj,ne znaju bez tebe.

ovaj nije izvadio 1 igraca,izvadio je busquetsa,iniestu,rakitica,piquea, znaci 4 prvotimca.

16 godina
kexzoR kaže...

ali realno gledano,tko jos izvodi drugi sastav kada se bori za trofej ?????? ovo mu nije prvi puta.

Imaju dvije utakmice, ovo je jedna od prvih utakmica u sezoni, bolje da sada odmaraju glavni igrači nego da se potroše za sami kraj kada bude (držmo fige) finale LP, kupa i slično.

Sasvim je prihvatljivo izvaditi "drugi" tim u ovakvoj utakmici, pokazuješ da im vjeruješ, igrači dobivaju samopouzdanje, samo eto dogodilo se sranje i što sada, čestitati na pobjedi, analizirati poraz i idemo dalje.

Swedish latin super funk.
14 godina
FC Barcelona

Dobro, nije kraj svijeta sto su spusili... Sad se spametovati, proanalizirati ovo, u ponedjeljak najjaci sastav izvesti.. Bilbao vec zna da ce im bit pakao na Nou Campu pred skoro 100k ljudi, sigurno..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne sumnjam da ih Barca moze dobiti doma,ali bas da zabiju najmanje 4 a da ne prime ni jedan uz ovakvu obranu,tesko...opet mu se podcjenjivanje obilo o glavu,i sam je svjestan da u ponedjeljak osim najjaceg sastava nista ne dolazi u obzir...MAtS bi se trebao malo srediti,od pripremnih utakmica brani ocajno,svaki udarac gol,Alves isto propuh,Bartra,Adriano...Roberto isto dokazuje da se treba izboriti za mjesto u ekipi,ali B ekipi...sve u svemu,ne izgleda dobro,primiti 8 komada u 2 utakmice...tek se sad vidi koliko Neymar znaci Barci,prometnuo se uz Messija u glavnog igraca,jednostavno Barcin napad je nezamisliv bez ijednog od MSN trojca,stvarno steta sto se decko razbolio sad kad je potrebno,nadam se da ce biti spreman bar za 1.utakmicu prvenstva...neka im ovo bude poruka da nema zahebancije,od samog starta krenuti s punim gasom,prosla sezona je bila odlicna,steta sto je nece(vrlo vjerovatno)okruniti sa 6 trofeja,ali bitnije trofeje su osvojili sve ostalo je bonus...

15 godina
sirka666 kaže...

Nije čak toliko ni obrana loša koliko je presing sredine i napada prestao u drugom poluvremenu, što je i očekivano, vodiš 4:1, malo se opustiš.

Neće nam svaku utakmicu netko zabiti četiri gola.

I onda im zabiju toliko prvu sljedeću

---Life is ours, we live it our way---
11 godina
FC Barcelona

Loša predstava Barce, obrana ravna nuli ali vjerujem da Barca može stisnuti u ponedjeljak i osvojiti Superkup, u narednih 72 sata Enrique i ostatak stručnog tima će morat poradit na obrani, a Ter-Stegen... nemam riječi za njega, sjajno je branio u M'gladbachu a ovdje... pa Bravo bi trebao stalno branit dok se ne nađe dostojan vratar

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...
Nidzo95 kaže...
x18x05x kaže...

ovaj nije izvadio 1 igraca,izvadio je busquetsa,iniestu,rakitica,piquea, znaci 4 prvotimca.

Pa hteo sam da kazem,nekad mora da izvrsi izmene,ne mozemo uvek igrati sa prvom postavom,moraju i oni nekad da se odmore,a tu ovi ostali treba da se dokazu,za sta bi inace sluzili rezervni igraci ? 

14 godina

Mislim da su Mats i Bravo trebali zamijeniti uloge i da im je to receno. Onda je Mats vjerojatno stekao dojam "boli me qratz, branit cu cijelu sezonu", al izgleda da nece ici to tako...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
FC Barcelona

"Morao sam napraviti ovoliko izmjena jer su igrači imali samo 3 dana za odmor. Preuzimam odgovornost za poraz." - Enrique

pa lucho početak je sezone, koga ti hebeš

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

koliko god billo jadno,nezaslzujemo trofej i da nekim slucajem npr dobije barca pa kaka je ovo igra.nek me banaju al jebes super kup al kaka je to igra ...i odma cestiam bilbau da osvojeonom s,kupu ili cemo se smirit i prihvatit da nismo najboli..i nema veza sto je barca sve osvijla al ovakom igrom pokazuje suprotno

11 godina
wowrules kaže...

koliko god billo jadno,nezaslzujemo trofej i da nekim slucajem npr dobije barca pa kaka je ovo igra.nek me banaju al jebes super kup al kaka je to igra ...i odma cestiam bilbau da osvojeonom s,kupu ili cemo se smirit i prihvatit da nismo najboli..i nema veza sto je barca sve osvijla al ovakom igrom pokazuje suprotno

To je jedna od x utakmica da su podbacili, nisu ni oni strojevi da stalno pobjeđuju, a ti ako ćeš to tako negativno gledat i stalno očekivat samo pobjede bolje odmah prestani navijat za Barcu

14 godina
FC Barcelona

Nisam gledao tekmu jučer,ali po komentarima što čitam i jučerašnjem rezultatu vidi se da im je obrana švicarski sir.Brate mili 8 komada primiti u 2 tekme

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

ajde tuljani smirite se, istina je da rezultat nije bajan i da smo igrali dosta lose,ali sjetite se milana 2013 prvu tekmu smo izgubili 2:0, rijetko tko je vjerovao da mozemo okrenut, ali jesmo, dobili smo ih 4:0, ja doista mislim i vjerujem da se ovo moze okrenut, jer ako itko moze onda je to Barça

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teško se ovo može okrenuti...

Ali kako je naša igra izgledala jučer u drugom poluvremenu to je bilo negledljivo... Nisam dugo vidio takvo mučenje sa dodavanjima i iznošenjem lopte.

Ekipa se mora rotirati, ali sigurno ne na ovakav način i na ovakvim gostovanjima. Nego doma protiv puno lakših protivnika

To je Enrique napravio i prošle sezone kod, čini mi se, Real Sociedada di smo izgubili i di nam je nakon toga visilo prvenstvo...

Brine me Enrique i njegova logika rotacije.

Ok, mogao je igrati Vermalen ili Bartra sa Piqueom ili Mascheranom, ali Adriano, Vermalen i Bartra zajedno to su 3 izmjene u zadnjom liniji uz to dvije u veznom redu!!! Na gostovanju kod Athletica!!!! Pa ko je tu lud?!

Prošle sezone sam stalno govorio da imamo sreće šta se nitko iz prve ekipe nije ozlijedio jel nemam kvalitetne zamijene ni u vezi ni u napadu, a očito sad sam vidio ni u zadnjoj liniji... I još sad ode Pedro!

Jednostavno ne mogu vjerovati da ćim netko iz prve ekipe izađe nastane panika... Žalosno, stvarno jedva čekam da se prkiljuče Arda i Vidal, da ne moram više gledati Roberta, a bome i Alvesa. Kao njih dvojica možemo odigrati 90% tu nas sa foruma ako izuzmemo trčanje :)

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Poserem se na Sergi Roberta čovjeka koji pljačka Barcelonu zadnjih 3 godine otkad je u prvoj ekipi.

Toliko los igrač da je to negledljivo.Pa dao bi ga Monacu u zamjenu za Pašalića koji je 10 puta bolji igrac..

Bartra.Noći Puyol kako neki govore.

To je novi Chigrynski.Muha bez glave.

Dovesti Nolita Abdenura iz Monaca...prodati ove panjove i čekati da se vrate Vidal i Turan.

Da je Turan igrao pa Roberto bi dobio Kopačkom u glavu...

Prvih 11 jučer

Glumim Neura 2

Vratio se u staru formu,Ozlijedio se psihički,Novi Maloca,Želim IC iz kluba 2 godine već

Mascherano,Lošiji brat Alcantara,Najgori igrač zadnjih 5 godina

Messi,Simuliram previše,Željan minuta

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je najbolje da se ne nadamo previse,isto je bilo ko i one sezone protiv Bayerna kad smo svi vjerovali u cudo,pa smo dozivili jos vecu blamazu doma,jednostavno u ovom trenutku po prikazanom mislim da nema sanse da se Barca vrati,pa ne igraju protiv nekog iz 2. ili 3.lige pa da je vrlo vjerovatno da ce im zabiti 4-5 golova,ipak je to jedan Bilbao koji nam je uvijek zadavao velike probleme,a treba uzeti u obzir da je i njima falilo 3-4 igraca...cini mi se da su se opet malo zanijeli pa misle da su nedodirljivi,tako se ponasaju i na terenu i van njega,mutavi Pique koji provocira ove iz Madrida...treba ih sto prije prizemljiti,bitnije je da s pobjedom u ligi udu u novu sezonu,a superkup i nije toliko sad bitan...uglavnom u ponedjeljak izaci s najjacim sastavom bez kemijanja,jedinu promjenu bi ja napravio da Bravo brani umjesto Stegena,ovaj je u banani,a i krece uskoro sezona,a Bravo jos nije ni minute igrao,tako da se pripremi malo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 12:36 (barcafan12).
16 godina
Čemu vrijeđanje, jel tebe neko prozvao i nazvao sličnim nazivom. Ovo tuljani je za žuti karton i sjedi 1.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Tko prima 2-3 miliona eura svake sezone zadnjih 3-4 godine a da ništa nije pokazao može bit nazivan svim pogrdnim imenima

This time next year we'll be millionaires
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice