FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Hebiga Stegen u*rao gol,al dobro,ovo mu je opomena da ne glumi Neura,al bez obzira na to,mislim da je najveci problem sredina,jednostavno ni Rafinha ni Roberto nemaju tu kvalitetu da vode Barcinu igru,pa ne mogu loptu prenijeti na protivnicku polovicu,samo iza dodaju,pasovi su im katastrofa...ne izgleda ovo dobro,mislim da bi Bilbao lako mogao zabiti jos koji,s obzirom na nikad goreg Ter Stegena i obranu koja mi ne ulijeva povjerenje...ako se ne ukaze prilika Iniesti i Raketi,mislim da nemamo sta ovdje traziti,jedino se nadati opet trenutku inspiracije Messija ili Suareza cak,sve u svemu X bi bio ko kuca ovdje

ali opet, nije samo usrao gol,kakva su ono ispucavanja,nesiguran je jos od prosle sezone,protiv seville se nije htio bacat,sto se dogadja ??? ti ljudi treniraju nekoliko sati dnevno,zive od toga,a covjek ne zna loptu ispucati,pa stvarno nije mi jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 23:00 (kexzoR).
14 godina
FC Barcelona

Komentator na SK1 je upravo zamijenio Ter Stegena sa Neuerom 

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
13 godina
protjeran
FC Barcelona

e nek izgube sada,bas mi je drago :) enrique ih je podcijenio ;) da su bartru i roberta ostavili u gruziji kao sto sam rekao mozda ne bismo sada gubili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 23:09 (kexzoR).
16 godina
Super kup je izgubljen.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekivano...e sad i gol je kuca bez obzira na krajnji rezultat...ne pamtim kad je neko ovako stisnuo Barcu da ne moze centar preci,svaka cast Bilbau...

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Super kup je izgubljen.

nije nista gotovo.

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Super kup je izgubljen.

Nemoj biti smješan.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad vec je...u 2 tekme primili 7 komada,a jos nije kraj...sramota,obrana na razini 6.lige

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bolje da nisu ni izlazili nego ovako da se brukaju,ako im se ne igra nek se teraju u pm,to je to od kupa nista,prosle cele sezone nismo primili 30-ak golova,sad u dve utakmice 7,sramota stvarno.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Wtf?

I always tell the truth.Even when I lie.
16 godina

3-0. Tko je smiješan?! Sad nam trebaju dva gola da bi u uzvratu nešto napravili.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

skidajte dresove pičkice i marš svi kući!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 23:20 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ali prvo Adriano, propušta loptu umjesto da ju uzme, pa mrtvi Alves ju vraća točno u srce 16ca, pa koji im je qurac više.

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ali prvo Adriano, propušta loptu umjesto da ju uzme, pa mrtvi Alves ju vraća točno u srce 16ca, pa koji im je qurac više.

Ovo je smesno,kao da nemaju snage da odigraju mec,pa su se vec predali,dozvolili su da ih ovi napune sad.

14 godina
FC Barcelona

Sastav za uzvrat se vec zna... Bravo, Alves, Pique, Masche, Mathieu, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez, Pedro...

Ali svejedno je titula izgubljena...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 23:22 (david7).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

4-0

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

PA DAJ VADI OVOG ALVESA, NEK IGRAMO SA IGRAČEM MANJE, MAJKU MU YEBEM.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nek se teraju vise,go.na obicna,ovo je sramota

16 godina
E moj Enrike, sastav ti je za kur*ac. Primiti 4 gola nije sramota, to je nogomet. Al primiti na ovakav način je jadno i velika sramota.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

skidajte dresove pičkice,ne zasluzujute igrati za najveci klub na svijetu!

16 godina
FC Barcelona

sramota

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovu utakmicu su vise nego zasluzeno izgubili,trebalo je biti jos vise,a Bartra,Adriano i slicni treba da odu,jer ovo je smesno kako igraju

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dio krivice sigurno ide i na Enriquea koji je sa sastavom kojeg je izveo ocigledno podcijenio Bilbao,opet je poceo s tim,a jos se radi o utakmici za trofej...nazalost treba se rijesiti sto prije nekih igraca,Roberto,Bartra,pa i Alvesa,po meni ni sjena igraca od prije,sve sto zna je odigrati dupli s Messijem,prema iza katastrofa,kao da ga ni nema...

12 godina
FC Barcelona

i to je bartra novi puyol, a roberto novi iniesta hahahahahahhahaha

16 godina
Problem po meni su ovi igrači iz La Masije. Imali smo brutalno dobre igrače iz LM, al to više nije slučaj. Bartra, Sergi, Sandro, Halilović, Munir to nisu dobri igrači ni za Barcu B a neki igraju u prvom timu i to loše svaku utakmicu. Naravno nije samo to problem ima i ovih stari kojima nije mjesto u Barci više.
14 godina
FC Barcelona

Nadajmo se da ce kompletiranjem svetog trojstva i dolaskom albe stvari doci na svoje jer ovo sad je teska k.urcina...

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Problem po meni su ovi igrači iz La Masije. Imali smo brutalno dobre igrače iz LM, al to više nije slučaj. Bartra, Sergi, Sandro, Halilović, Munir to nisu dobri igrači ni za Barcu B a neki igraju u prvom timu i to loše svaku utakmicu. Naravno nije samo to problem ima i ovih stari kojima nije mjesto u Barci više.

halilovic i sandro nisu ni dobili priliku,a debili barta i roberto stalno igraju.

13 godina
protjeran
david7 kaže...

Nadajmo se da ce kompletiranjem svetog trojstva i dolaskom albe stvari doci na svoje jer ovo sad je teska k.urcina...

moze se alba vratiti,ali ebes to kad ce ga ovaj ostaviti na klupi kao sto je ostavio pikea i ostale.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo jednostavno nije Barca,to nije ekipa koja se plasi Atheltica i Seville,a u ove dve utakmice to je bio slucaj,mozda je i bolje ovako,da ne umisljaju vise da su toliko dominantni da mogu i sa drugom ekipom pobediti nekog.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ako enrike kojim slucajem na presici kaze da je umor glavni razlog poraza,onda  treba istog trenutka dobiti otkaz.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice