FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.833.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

Jedno pitanje.Jel se od jučerašnje utakmice počinju brojati golovi napadačkog trojca?

15 godina
Re: FC Barcelona
sirka666 kaže...

Nije čak toliko ni obrana loša koliko je presing sredine i napada prestao u drugom poluvremenu, što je i očekivano, vodiš 4:1, malo se opustiš.

Neće nam svaku utakmicu netko zabiti četiri gola.

Nemoguce je ocekivati takav presing 90 ili vise minuta , obrana je bila katastrofa jucer kod svakog gola su plivali u prazno i izgledali zbunjeno..

twice the pride double the fall
13 godina
protjeran
Tomy Lee kaže...

Jedno pitanje.Jel se od jučerašnje utakmice počinju brojati golovi napadačkog trojca?

naravno da da,pocela je nova sezona :)

15 godina
FC Barcelona

Službeno: Adama Traore je novi igrač Aston Ville.
Aston Villa je na račun FC Barcelone uplatila 10 miliona eura, plus dva miliona u bonusima. Adama Traore je potpisao ugovor na pet godina, uz mogućnost buy-back opcije.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 11:22 (Jack Black).
14 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Aston Villa je na račun FC Barcelone uplatila 10 miliona eura, plus dva miliona u bonusima. Adama Traore je potpisao ugovor na pet godina, uz mogućnost buy-back opcije.

Znaci kad ga budu vracali ispod 30-40 ne ide :D al dobro,za njega je najbitnije da igra i da se razvija,po meni najveci potencijal iz B ekipe,a i mislim da ce mu Engleska pasati zbog njegove fizicke snage,i brzine koje ima,bit ce dobar on

15 godina
neaktivan
Sa buy backom ga vracaju za sigurno manje od 20M pa nisu ni oni berlavi... Ali uvijek mi se cinio ko stvoren za EPL.
Real eyes realize real lies...
17 godina
Jack Black kaže...

Bolje to nego treća liga za njega realno....buy-back klasični će bit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina

Ekonomski gledano, Barça je veoma dobro poslovala u transferu Adame. Prema portalu transfermarkt.de, talentovani napadač vrijedi 5 miliona eura, a Aston Villa je platila duplo veću sumu novca za ovog mladića. Ono što Barçi ide u korist jeste da će, ukoliko se odluče na buy-back opciju morati platiti maksimalno 5 miliona eura, zbog toga što sadašnja klauzula Adame vrijedi 15 miliona eura, navodi Mundo Deportivo.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
x18x05x kaže...

Ekonomski gledano, Barça je veoma dobro poslovala u transferu Adame. Prema portalu transfermarkt.de, talentovani napadač vrijedi 5 miliona eura, a Aston Villa je platila duplo veću sumu novca za ovog mladića. Ono što Barçi ide u korist jeste da će, ukoliko se odluče na buy-back opciju morati platiti maksimalno 5 miliona eura, zbog toga što sadašnja klauzula Adame vrijedi 15 miliona eura, navodi Mundo Deportivo.

Ali i Aston Villa...možda ne ove sezone, ali iduće godine em će startat svaku tekmu, em će protiv Norwicha Ipswicha i sl. nekvalitetnijih ekipa zasjat šprintevima i driblinzima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

NEO Messi 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça Line-up : Ter Stegen,Alves, Vermaelen, Bartra, Adriano, Mascherano, Roberto,Rafinha, Messi, Suárez, Pedro.

Ajmoooooooooooooo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
FC Barcelona

Čudna postava Barce,biti će zanimljivo.

16 godina
FC Barcelona

Gdje gledate ? Užasno mi šteka sopcast.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

http://sportska-tv.in/lag/4 imam nekakav osjecaj da ce me bartra opet nazivcirat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 22:00 (kexzoR).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

bravo kretenu,kad glumi neuera.enrique je podcijenio bilbao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 22:15 (kexzoR).
16 godina
Sasvim zasluženo, bolji su u svim segmentima igre. Nadam se da će Štegen na klupu i da će napokon Bravo braniti. Jer ovaj je šupalj ove sezone.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa nevjerujem, koji se qurac zajebava, ovo mu je drugi put već. Morat će mu Lucho malo objasniti stvari jer ovo ide u krajnost.

13 godina
FC Barcelona

NIKAD vise braniti, pa bolje Masipu dati sansu

12 godina
FC Barcelona

jedan je neuer

13 godina
protjeran
FC Barcelona

igramo superkup,on umjesto da izvede najjacu postavu on stavi ove debile,pa ovo nema nikakve logike,necu nikad zaboraviti njegovo preseravanje protiv real sociedada.

16 godina
Adriano kao da je ispao iz autobusa. Sav pogubljen trom. Prolaze kroz njega.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

nas golman ne zna ispucat loptu,to znaju ljudi koji brane u seoskim ligama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 22:43 (kexzoR).
16 godina
Jadno prvo poluvrijeme. Ni nalik na Barcu.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako slabo, u sredini nas trgaju mada se vidi da su još umorni od Seville, sad nisam pametan pa da se troši Busi, Raketa ili Iniesta ili ovako nastaviti pa probati barem jedan utrpati i to doma završiti.

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Jako slabo, u sredini nas trgaju mada se vidi da su još umorni od Seville, sad nisam pametan pa da se troši Busi, Raketa ili Iniesta ili ovako nastaviti pa probati barem jedan utrpati i to doma završiti.

jebes takve igrace koji se umore od malo trke,hladili su jaja  2 mjeseca,sada nek trce i neka ginu za sveti klub.ako ne zele trcati neka odu kuci,mi nismo sprdnja,mi smo vise od kluba,a ovi se sprdaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 22:52 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj se smiri, neki su copu igrali i većina je odradila pred sezonu i sad još europski superkup i kup i odmah nakon tj dana kreće prvenstvo.

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Daj se smiri, neki su copu igrali i većina je odradila pred sezonu i sad još europski superkup i kup i odmah nakon tj dana kreće prvenstvo.

kao sto sam rekao,ako ne zele ici glavom na kopacku neka odu kuci,igrat ce djeca iz la masije koja ce letiti po terenu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hebiga Stegen u*rao gol,al dobro,ovo mu je opomena da ne glumi Neura,al bez obzira na to,mislim da je najveci problem sredina,jednostavno ni Rafinha ni Roberto nemaju tu kvalitetu da vode Barcinu igru,pa ne mogu loptu prenijeti na protivnicku polovicu,samo iza dodaju,pasovi su im katastrofa...ne izgleda ovo dobro,mislim da bi Bilbao lako mogao zabiti jos koji,s obzirom na nikad goreg Ter Stegena i obranu koja mi ne ulijeva povjerenje...ako se ne ukaze prilika Iniesti i Raketi,mislim da nemamo sta ovdje traziti,jedino se nadati opet trenutku inspiracije Messija ili Suareza cak,sve u svemu X bi bio ko kuca ovdje

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Hebiga Stegen u*rao gol,al dobro,ovo mu je opomena da ne glumi Neura,al bez obzira na to,mislim da je najveci problem sredina,jednostavno ni Rafinha ni Roberto nemaju tu kvalitetu da vode Barcinu igru,pa ne mogu loptu prenijeti na protivnicku polovicu,samo iza dodaju,pasovi su im katastrofa...ne izgleda ovo dobro,mislim da bi Bilbao lako mogao zabiti jos koji,s obzirom na nikad goreg Ter Stegena i obranu koja mi ne ulijeva povjerenje...ako se ne ukaze prilika Iniesti i Raketi,mislim da nemamo sta ovdje traziti,jedino se nadati opet trenutku inspiracije Messija ili Suareza cak,sve u svemu X bi bio ko kuca ovdje

Ma samo gol da utrpamo i doviđenja, ali treba nešto u sredini mjenjat pod hitno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice