A to igramo par puta u cijeloj godini lol
Pored msna nažalost nitko ne može igrati jer je to najbolji trio na ovom planetu.
A to igramo par puta u cijeloj godini lol
Pored msna nažalost nitko ne može igrati jer je to najbolji trio na ovom planetu.
6icu treba maknut iz upotrebe.
pa nije ovo košarka da bi se to radilo, legende dolaze i odlaze, a po tome bi onda za par godina trebali i 8 i 10 maknut iz uporabe
10ku bi ja maknio zauvijek.Messi je,kako moj prijatelj kaze,lengenda.Decko ne van ovog planeta i mislim da ce Barca imat sitaciju kao United s #7 jer nece biti nikog dostojnog tko bi mogao nositi taj broj.
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
U Španjolskoj je pravilo da brojevi od 1-25 moraju biti registrirani u prvoj ekipi, odnosno igrač koji je registriran za prvu ekipu ne može nositi broj veći od 25. A pošto svaka ekipa obično ima skoro 25 igrača, svaki broj je u većini slučajeva zauzet. Zato Barca nije umirovila Puyolovu peticu ni Xavijevu šesticu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nisam znao.U Engleskoj su drugcija malo pravila :D
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Idemo po Gamper.
Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Bartra Vermaelen Mathieu - Rakitic Mascherano Rafinha - Messi Suarez Neymar
VAMOS!
Drugačije to izgleda sa Messijem u igri
koliko promašaja u 6 min 
Što se mene tiče i ne treba biti golova. Igra je fenomenalna.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
sta je barca sve promasila jao
Super igramo, samo da uđe nakon onoliko promašenih prilika.
Samo je jedan Messi....
Bravo i Mathieu za spustanje hehe
Sveto Trojstvo je u formi.. :P
Šta se krše dečkići, još treba da nam se netko ozlijedi pred početak sezone, ali kakve akcije, pa milina za gledati.
Ono sto me najvise raduje je to sto se Suki u potpunosti uklopio 
Odlično prvo poluvrijeme, samo tako neka nastave, MSN rula.
Odlicna igra,MSN fantasticno funkcionise,Suarez se u potpunosti uklopio u sistem igre.
Kakva golčina Rakete! 
Wow, wow i wow.. Gol nove sezone lol
Raketa ispalio raketu,svaka cast ! kakva golcina
Ne izgleda lijepo ni sa Neymarom ni sa Albom, Neymar lijeva noga omotana u ledu, a Albi isto ne izgleda dobro, a i ušao je Halilović.