FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.831.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Neymar kažnjen sa četiri utakmice i 10000$. Brazilci će se žalit, ali mislim neuspješno.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Neymar kažnjen sa četiri utakmice i 10000$. Brazilci će se žalit, ali mislim neuspješno.

Odlicno.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Messi is the No.1; no player today can even come close,” Simeone told Tyc.

Messi danas za Argentinu igra 100tu tekmu, legenda 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 23:50 (Tommy_123).
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Istina.Nekako mi nije za Barcu i kao ofanzivni vezni nikako iako je zvier.Ali u nasem sistemu tesko.

Uglavnom htjedoh naposati da su to sve gluposti svi pisu razlicito

Evo Kondogbia prešao u Inter za €40m, a možda i taj Imbula o kojem sam ti napisao. Prvo je bio alternativa, ali izgleda da ipak dolazi.

Taj dečko više podsječa na Pogbu od Kondogbije jer zna dobro igrati u oba smjera, isto je visok i čvrst u duelima. Mislim da bi sjeo kao neka alternativa 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 10:52 (Jack Sparrow).
13 godina
FC Barcelona

Oni njemu podvalili offside zamku, on njima uvalio gol.

http://gfycat.com/FrigidAdventurousEastsiberianlaika

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2015 13:08 (Et_Tu_Brute?).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma nekako mi nisu za Barcin stil i gotovo...Gundogan odgovara profilu kojI treba Barci ako misle traziti Xavijevog nasljednika.Ako misle promejniti nesto onda je Pogba dobro rjesenje.Taj Kondogbia je dobar ali je vise DM a Imbula je odlican.

Nije navikan kao Pogba ali je zvijer od igraca.Ali ipak nisam vidio nigdje da ag se spominje u vezi sa Barcom.

17 godina
FC Barcelona

Kova, Gundogan...to treba uzet

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
protjeran
FC Barcelona

zašto se sergio ramos povezuje s barcom zadnjih nekoliko dana ?

15 godina
kexzoR kaže...

zašto se sergio ramos povezuje s barcom zadnjih nekoliko dana ?

Jer su svi sposobni novinari na godišnjem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Jer su svi sposobni novinari na godišnjem.

ili na burzi 

16 godina
Ili uopće nema sposobni novinara..
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
FC Barcelona
Laporta predstavio svoj plan i najavio da će Abidal biti sportski direktor kluba ukoliko on ponovno postane predsjednik.

Laporta: "One of the reasons why I return is to lay the foundations of a prodigious decade of Barça with La Masia. La Masia is an important pillar to create a sustainable and solid club."

"We want Unicef to return to the front of the Barcelona shirt. The choice is between Qatar and Barça in the courts with Rosell and Bartomeu, or Unicef and those who are clean."

"It surprises me that some say the only choice is Qatar. Either they work poorly or there's something that needs to be explained. We are with UNICEF, they are with Qatar. It is not good for the image of Barça to be linked with that country. The money? We will be able to generate sources."

"They threw Cruyff out, La Masia is crumbling, neutral towards Catalonia and Unicef lost it’s meaning on the back of shirt."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Moze li netko prevesti?Koliko sam razumio doveli su jos jednog igraca iz Primere i objavit ce me u roko od 6-8 dana?

http://www.sport.es/es/noticias/elecciones-barca/bartomeu-cierra-fichaje-clave-electoral-4295863

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Josep Maria Bartomeu je prema navodima katalonskih medija osigurao potpis jednog veznjaka iz Primere, kao zamjenu za Xavija. Zasad se ne zna ime, poznato je samo da je španske nacionalnosti, te da bi Bartomeu trebao u posljednjoj sedmici kampanje objaviti o kome se radi. ovo je s barca balkan.

ja mislim da se radi o suarezu,iscu ili kokeu.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

A u...Neznam nije mi to bas drago.Sumnjam da misle na Denis Saureza kojeg Barca kontrolira...

Vjerovatno Koke.Neznam sta da mislim o njemu kad igra u ekipi koja stvori jednu sansu po utakmici i to iz kornera.

Tko zna mozda je to Isco 

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

A u...Neznam nije mi to bas drago.Sumnjam da misle na Denis Saureza kojeg Barca kontrolira...

Vjerovatno Koke.Neznam sta da mislim o njemu kad igra u ekipi koja stvori jednu sansu po utakmici i to iz kornera.

Tko zna mozda je to Isco 

isco je igracina,navijac barcelone i rado bih ga volio vidjeti u katalonskom dresu.

15 godina
FC Barcelona
Koke je isti tip igrača kao Rakitić. Ne mislim po kvaliteti, nego po načinu igre. Barca s njime nebi dobila ništa novo što već ne nudi Rakitić. Trebaju naći zamjenu za Xavija, njegov tip igrača, Gundogan ili Veratti. E da nije otišao Thiago...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Koke je isti tip igrača kao Rakitić. Ne mislim po kvaliteti, nego po načinu igre. Barca s njime nebi dobila ništa novo što već ne nudi Rakitić. Trebaju naći zamjenu za Xavija, njegov tip igrača, Gundogan ili Veratti. E da nije otišao Thiago...

ali gundogan i veratti nisu iz spanjolske lige :) bit ce zanimljivo iducih tjedan dana

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se da nije Koke kao sto vec rekoh.Dobar igrac ali kao sto je antimadridsta napisao nenudi nista novo plus mu je cijena prosle godine bila 60 miliona sto je ruganje za tako precjenjenog igraca.

Treba nam Verratti ili Pogba,iako je Pogba preskup akoce se dobiti za cca 60 miliona mislim da bi to bio posao destljeca.

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Tko zna mozda je to Isco 

isco je igracina,navijac barcelone i rado bih ga volio vidjeti u katalonskom dresu.

Ja nebi 

Ako netko proda Isca iz Reala treba zapalit upravu... Mada s jedne strane nitko mu ne moze zamjerit jer je konkurencija za AM opaka, a James je dokazao da je ipak malo bolji od njeg, odnosno konkretniji bez puno 'frfljanja'... 

S druge strane ako je 'zamjena' za Xavia onda to sigurno nije on, skroz drugacija nogometna filozofija.... A i Barcelona bi mu sigurno bila zadnje mjesto na koje bi otisao 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...
kexzoR kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Tko zna mozda je to Isco 

Ja nebi 

Ako netko proda Isca iz Reala treba zapalit upravu... Mada s jedne strane nitko mu ne moze zamjerit jer je konkurencija za AM opaka, a James je dokazao da je ipak malo bolji od njeg, odnosno konkretniji bez puno 'frfljanja'... 

S druge strane ako je 'zamjena' za Xavia onda to sigurno nije on, skroz drugacija nogometna filozofija.... A i Barcelona bi mu sigurno bila zadnje mjesto na koje bi otisao 

Istina.Mogao bi otici ali niti Barca rtrenutno treba takav igrac niti je moguce realizirati transfer

13 godina
protjeran
fakEEE kaže...
kexzoR kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Tko zna mozda je to Isco 

Ja nebi 

pusa :*

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
fakEEE kaže...

Ja nebi 

pusa :*

Naravno da te docekaju na noz......... ccc 

Kazem iz Reala u Barcelonu i obratno je jako tesko, toliko i ti znas valjda 

A otisao bih i ja u Barcu da me neko vidi, scouta i ponudi ugovor bez problema... Slikao bih se u njihovom dresu kao blesav  Ako razumijes sta ti zelim rec......

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Koke je danas izjavio da neide iz Atletica i da nemanikakvih dogovora.Mozda je ipak Isco u pitanju

12 godina
FC Barcelona

a možda je nekakva žnj klasa ko illaramendi, ili je mozda netko iz valencije kao dani parejo

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Vjerovatno...Mislim nekupuju se izbori tim jeftinim igracima koje moze dovesti i Bologna.Cilja se na svjetke klase.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko sam vidio, Verratti nejde iz psga, a Gundogana se više povezuje sa Bayernom nego Barcom, pa sumnjam da će i on doći. Vidjet ćemo za par dana.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam neki dan je pisalo da bi se Verratti rado pridruzio Barci ili Realu...Gundogan mi se cini kao rezervna opcija

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça and Sevilla have reached an agreement in principle on the return of Denis Suarez.

Odlično, mali je potencijal samo takav.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.mozzartsport.com/vesti/juventus-sklapa-masineriju-pereira-otkupljen-za-14-000-000-evra-sledeci-je-kvadrado/108900 po meni ovo znaci da pogba 99% napusta juventus,juve nikada nije ovoliko trosio na transfere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice