Beusan kaže da nije bio penal na Pogbi već je trebao svirati prije faul u napadu pa ne bi do ove situacije došlo da bi se raspravljalo o penalu. Sad kad sam pogledao ovu snimku iz više kuteva čini se da je u pravu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne znam zasto se prica o faulu nad pogbom, zar nitko
nije vidio da je drogba napravio prvo faul u napadu??
Beusan kaze, pogba je prvo napravio faul u napadu, sudac top nije sudio...
i to je pogreska suca, te je nakon toga doslo do faula na pogbi do
cega nebi doslo da je sudac odma svirao faul u napadu kako je trebao.
Ljudi pomirite se ovom uspjehu barce nema nikakve crne mrlje, sjene
i slicno... Barca je prvak.. MSN 122 gola u ovoj sezoni, najuspjesniji trio u
povijesti.. Idemo dalje... Vamos barca.. :)
zasto nasa debilna televizija ne prenosi cijelo slavlje ?
isto je rekao beusan samo malo poslije tebe
Čestitke Juventusu stvarno igraju odlično, govorio sam prije da će daleko dogurat u lp i skoro su ga osvojili.
Barcelona apsolutno zasluženo osvojila 5.lp, pobijedili smo sve glavne prvake. Svaka čast igračima, ali i Enriqueu, pogotovo nakon onih kritika na početku 2. polusezone.
I za kraj jedna prigodna. VISCA EL BARCA!!!
Utakmica kakva se mogla samo pozeljeti.Puno prilika a i na kraju pobjeda Barce.Iniesta igrac utakmice,to mi je pomalo glupo iako je danas odigrao fenomenalno...
Nije mi jasno kako Vidal nije dobio crvemni,a onaj Bonnuci barem zuti karton...?
Rakitic odlican,kao u u 90% velikih utakmica...MSN na nivou iako realizacija nije bila najbolja ali koga briga...
Pogba.Kakav igrac.Kako je mocan i jak to je strava.Ako ga dovedemo napravili smo posao stoljeca.
Cestitke od navijaca Reala,tekma je bila stvarno odlicna za gledat.
Uhh, što bi to bila da Pogba dođe, kakva bi to veza bila.
nadam se da će bit i sutra za ono slavlje u busu
Šta bi dao da sam tamo, predobro 
Katalonski "Sport" donosi informaciju da je transfer Aleixa Vidala, kao što smo pisali, završena stvar (ugovor na pet godina, 10 miliona eura obeštećenja), a sljedeće pojačanje čije bi potpisivanje Klub uskoro trebao ozvaničiti je Ilkay Gundogan, koji nastupa za Borussiju Dortmund. Iako nisu objavljeni nikakvi detalji, spomenuti katalonski list navodi da postoji mogućnost da je ovaj veznjak već potpisao predugovor s Barçom.
Ako je ovo istina za Vidala, to je odličan deal ali Gundogana nebi, samo radi ozlijeda, nije on isti igrač više.
Samo bi htio rec da se zaserem u usta svakoj spodobi koja je rekla da Raktic nije za Barcelonu. Po ne znam koju put ovo ponavljam, ne zbog zabijenog gola nego zbog opcenite zasluge kroz sve ove utakmice.
Drago mi je da je barca digla pehar zbog Xavia i Rakitica... dok sa druge strane zbog Pirla mi je zao.
Samo bi htio rec da se zaserem u usta svakoj spodobi koja je rekla da Raktic nije za Barcelonu. Po ne znam koju put ovo ponavljam, ne zbog zabijenog gola nego zbog opcenite zasluge kroz sve ove utakmice.
Drago mi je da je barca digla pehar zbog Xavia i Rakitica... dok sa druge strane zbog Pirla mi je zao.
Nemoj se sad uvlačiti. Ostani đub.re do kraja.
Sta su ljudi ovdje meni eki faktor u zivotu da se moram uvlacit ? To sta ti nisi skuzio da ja navijam za nogomet to je tvoja stvar. naravno da mi je drago zbog Xavia da ae oprasta sa tri krune i da je po treci puta za redom nas igrac utjecao na ishod utakmice.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Sta su ljudi ovdje meni eki faktor u zivotu da se moram uvlacit ? To sta ti nisi skuzio da ja navijam za nogomet to je tvoja stvar. naravno da mi je drago zbog Xavia da ae oprasta sa tri krune i da je po treci puta za redom nas igrac utjecao na ishod utakmice.
Očito da jesu. Prvo ser.eš po svemu što Barca prestavlja onda se uvlačiš.
Ima netko video kada su Enriquea bacali u zrak :):)
Evo svi španjolski mediji u zadnjih sat vremena pišu kako je dogovoren transfer sa Sevillom, Aleix Vidal potpisati će na 5 godina i Barca će za njega platiti 18 milijuna eura.
Ako Alves odlazi, onda je ovo dobro pojačanje, sličan tip igrača. Samo je problem što ne može nastupiti za Barcu do siječnja sljedeće godine.
Inače, Aleix Vidal je katalonac i bio je član La Masije, tako da sigurno dobro poznaje klub.
prijenos slavlja je u 19:00 na klupskom kanalu na ytu
Cini se da je istina za Alxia Vidala.Na MD-u slika sa aerodroma.
Odlican transfer, sad treba Alvesa unovciti i na zimu jos kupiti Pogbu, Hummelsa ili nekog dostupnog...
Mislim da ce Pgba ostati u Juveu jos godinu dana...Iako je Barcin predsjednik potvrdio dau su jako zaintersirani za njega.Mislim da bi mogao doci Gundogan koji je identican tip igraca kao Xavi samo sto je jos brz (za veznog igraca)...
Službeno: FC Sevilla je potvrdila da je došlo do dogovora između klubova, te da će Aleix Vidal postati igrač Barcelone! 25-godišnjak će potpisati petogodišnji ugovor, a zvanično će biti predstavljen sutra u 14:15 sati. Naravno, igrač nema pravo nastupa do janura/siječnja naredne godine.
htio sam bellerina ili darmiana, ali valjda je i ovaj dobar
Službeno: FC Sevilla je potvrdila da je došlo do dogovora između klubova, te da će Aleix Vidal postati igrač Barcelone! 25-godišnjak će potpisati petogodišnji ugovor, a zvanično će biti predstavljen sutra u 14:15 sati. Naravno, igrač nema pravo nastupa do janura/siječnja naredne godine.
Odlična kupnja za male pare.
Pique: "Hvala onima koji su bili u Berlinu, bili ste dosta bolji od navijača Juventusa. Hvala Kevinu Roldanu, on je započeo sve ovo!"
*Kevin Roldan je pjevač koji je pjevao na rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda, na kojoj je igrač snimljen u alkoholiziranom stanju nakon poraza od Atletica. 
Kakva legenda.
Odlična kupnja za male pare.
Pique: "Hvala onima koji su bili u Berlinu, bili ste dosta bolji od navijača Juventusa. Hvala Kevinu Roldanu, on je započeo sve ovo!"
*Kevin Roldan je pjevač koji je pjevao na rođendanskoj zabavi Cristiana Ronalda, na kojoj je igrač snimljen u alkoholiziranom stanju nakon poraza od Atletica. 
Kakva legenda.
kakva proslava,svaka cast,btw raketa je drzao govor pred 70 000 ljudi.