FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.827.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Ajmoooo
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
FC Barcelona

Raketa bog!!

Kakav nogomet se igra s obje strane...brutalna tekma!!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
FC Barcelona

Vidal je lud...pobrat ce crveni u 2. Pol garant

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
Mitch kaže...

Raketa bog!!

Kakav nogomet se igra s obje strane...brutalna tekma!!

Da super je tekma i Juve igre odlično a ne kako su vecina srali da im nije mjesto tu jedino im to može pokvariti nešto nerovozni Vidal ali jos bolje za nas onda :P

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 21:13 (dad0r).
16 godina
Šteta zbog onih dobri šansi. Sad zabit još jedan i lagano privesti utakmicu. Dobar je Juve al nije dorastao Barci.
17 godina
Juve je u ovih 45 min pokazao bolji nogomet nego svi Englezi i Francuzi :)
16 godina
Meni oni igraju kao A. Bilbao. Na trenutke opasni i onda ih nema neko vrijeme.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Buffon ih spašava, šteta za onu Alvesovu ali još jedan da nebi beki zalutali metak ušao. Vamosssssss

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Tommy_123 kaže...

Buffon ih spašava, šteta za onu Alvesovu ali još jedan da nebi beki zalutali metak ušao. Vamosssssss

Ma Buffon je odličan jos uvijek je fantastičan.

No i mi smo fulali sve i svasta i eto nam ga sad 1:1..

16 godina
Ovo je bilo jeftino, fakat.
15 godina
FC Barcelona

Od primljenog pogotka ne izgleda bas to najbolje , previse im prostora ostavljaju dok imaju loptu ne može to dobro završiti ako tako nastave..

16 godina
Messiiii - Suarezzzz
16 godina
Joooj. Šteta za ruku, mogli smo riješit utakmicu.
15 godina
FC Barcelona

Najbolja generacija, najbolja ekipa u povijesti nogometa. CAMPEONES!!!!!!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

TRI PLETE JE TUUUUU, KAKVA SEZONA, VAMOSSSSSS

16 godina
Cijelu sezonu su odigrali savršeno i osvojili sve što se može osvojiti.
15 godina
FC Barcelona

Iskreno da napišem, kao navijaču Barcelone drago mi je što je Barcelona osvojila Ligu prvaka, a s druge strane ostaje gorak osjećaj s knedlom u želucu radi onog čistog nedosuđenog penala za Juventus i radi određenih Barceloninih igrača (čitaj Suarez i Neymar) kojih ne smiješ dotaknut i već sline po podu. Isto tako, mučno mi je bilo vidjeti Neymara kad je rekao pomoćnom sucu da je dao gol ramenom, a rame u igri mu nije bilo niti blizu.

Sretan sam, ali ne u potpunosti.

15 godina
FC Barcelona

Jesam se opalio smijat kad je Vermaelen primio medalju. Mislim da je on najpametniji u ovoj priči :D

Čestitke Raketi!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina
Dap šteta...nije bila kompletna dominacija, ali takvo finale i treba biti!

Očekivao sam puno manje od Juvea, ali Pogba je zvijer u duelu...imam osjećaj da će zamjeniti Busquetsa
12 godina
FC Barcelona

cestitke na osvojenom trofeju steta sta ce se sada pricati o penalu... jos jednom cestitke.

16 godina
jurica_m kaže...

Iskreno da napišem, kao navijaču Barcelone drago mi je što je Barcelona osvojila Ligu prvaka, a s druge strane ostaje gorak osjećaj s knedlom u želucu radi onog čistog nedosuđenog penala za Juventus i radi određenih Barceloninih igrača (čitaj Suarez i Neymar) kojih ne smiješ dotaknut i već sline po podu. Isto tako, mučno mi je bilo vidjeti Neymara kad je rekao pomoćnom sucu da je dao gol ramenom, a rame u igri mu nije bilo niti blizu.

Da budemo skroz realni mogao je biti i penal u prvom poluvremenu za barcu kada je igrač juventusa zaustavio napucanu loptu unutar šesnaesterca rukom.

Istina, bila je napucana ali možda se i mogao dosuditi, obizirom da je bio ubačaj.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čestitke Barci, nevjerovatna sezona i osvojeno veliko finale.

16 godina
Obostrano povlačenje, kad bi se to sudilo na svakoj utakmici bi bilo po 15 penala.
15 godina
Mitch kaže...
Dap šteta...nije bila kompletna dominacija, ali takvo finale i treba biti!

Očekivao sam puno manje od Juvea, ali Pogba je zvijer u duelu...imam osjećaj da će zamjeniti Busquetsa

Da, Pogba je igračina, ima čvrstinu i visina, a i tehnika mu je odlična strana.

14 godina
FC Barcelona

Dakle FCB je na putu do prvaka Europe riješila prvake Cipra,Nizozemske,Francuske,Engleske,(još jednom) Francuske,Njemačke i Italije. A između toga je i više puta stigla natamburat prošlogodišnjeg prvaka Španjolske i osvajača LP. Amen.

Ayee!
15 godina
FC Barcelona

Vidim patnici udaraju TD zato što sam rekao da imamo najbolju ekipu svih vremena.

Unazad nekoliko godina ovo što je napravila ova generacija Barce, to nikad nitko nije napravio prije njih. Broj trofeja, način igre, kvaliteta igrača... Ista generacija da osvoji trostruku krunu dvaput. Da mi je vidjeti kad će se to dogoditi sljedeći put.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mi smo prva momčad koja je osvojila tri plete 2 puta, dovoljno je to reći. Kako mi je drago zbog Rakete, igral isu odlično ali su malo pali nakon onog govna koje se izodbijalo.

Sve u svemu, idemo ponoviti onih 6 trofeja iz Guardioline ere. Visca el Barca 

15 godina
jurica_m kaže...

Svaka ti na mjestu. Barca izgledala bolje i bolje prilike propustila ali to rušenje Pogbe u šesnaestercu baš prije drugog gola Barce baca ipak neku sjenu na utakmicu.

Najviše mi je drago zbog Rakitića što je zabio a i igrom dokazao da mu je mjesto u Barceloni i ovdje se nekim ''nogometnim znalcima'' posrao u usta koji su tvrdili da nije igrač kalibra za ovaj klub.

Sve u svemu, čestitam!

---Life is ours, we live it our way---
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljubomorne duše mogu da nam puše !!!!!!!!!!  Camepone !!! Campeone ole! ole!ole! Visca el Barça, Visca l'espectacle !!! Mesque un Club !!   BARCA !!!!

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

BAARCAAA, MES QUE UN CLUB, CHAMPIOON, CHAMPIOON, CHAMPIOON!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice