Ajme kako mi ugodno sad se vratiti par mjeseci unazad i čitati po forumu, pogotovo u temi o Realu gdje su se sprdali sa Barcom, sa Suarezom, a Real nazivali najboljom ekipom ikad, boljom od Pepove Barce 
Sve to nakon one sreće koju su mali prošle sezone kad ih je Ramos izvukao nakon kornera i tog jednog trofeja koji su osvojili. Da nije bilo tog trenutka sreće u zadnjoj sekundi utakmice, ovaj Real je praktički na razini Barce koju je vodio Tata Martino 
1 trofej La Lige u zadnjih 7 godina, 1 LP u zadnjih 13 godina. Pozitivna politika, samo neka nastavi Perez. nama dobro 
"Najgora Barca u zadnjih nekoliko godina" juriša po trostruku krunu, dok atomski Real ostaje bez trofeja. Pa vi niste ni svjesni koliko smo privilegirani kad imamo ovako "lošu" ekipu i borimo se za trostruku krunu, drugu u klupskoj povijesti. Nešto što Real nikad nije osvojio 
super,samo bi te podsjetio da je Real osvojio 2 trofeja,evo ti nečega da se sjetiš
,da se razumijemo Real je igro najbolji nogomet u 1 polusezoni,a u drugoj smo igrali jadno šta je je,ja barem priznam.I vi ste prošle godine ostali bez trofeja,pa nisam niti jednog navijača Barce sprdo,a imam puno prijatelja koji navijaju za Barcu.Jel mi sprdamo normalne navijače Reala koji priznaju lošu igru i lošijeg Ronalda? Sprdamo one koji i sada kažu da je Ronaldo igrač za velike utakmice i da je najbolji u 2015. godini

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !