FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

kao RM fan samo da ostavim jedan komentar

MESSI KRALJ.

14 godina
FC Barcelona

Guardioline reakcije na golove 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 11:46 (Tomy Lee).
16 godina
FC Barcelona

Messi post game interview, prijevod na engleski

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ja sam fan Bayerna i mogu samo reći svaka čast Barca, ako prođu u finale drukam za njih na najjače, ove sezone su baš prejaki. Pa oni stvaraju po 20 prilika na utakmici nebitno protiv koga igraju, još imaju tog Messija kojeg je možda i nemoguće anulirat.

MSC, the greatest ever
17 godina
Re: FC Barcelona
Pero Dinamit kaže...
Mitch kaže...
Na messija 99% necemo moci racunat kad ce Boateng ili Dante bit flaster na njemu i samo njemu.. Srecom Suarez je mrcina :D

Sve si fulao 

Hehe Boateng je bio na njemu, ali očigledno nije dovoljan ni Boateng ni Dante ni Rafinha zajedno...

MESSI GOAT

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
Vladitor kaže...

Svaka čast čestitam na pobjedi jedino ovako možete i pobjedit prvo city bez turea pa psg bez ibre verratia mote i sad bez robbena riberya martineza alabe i još crveni za alvesa u 47 minuti  Uefalona je ponos i dika europskog nogometa nije gore od mayweathera ali je blizu

Da, zato vi gubite od Juventusa bez Pogbe...odi plakat ili se raspitaj negdje što se koristi kod butthurta za bolove

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
FC Barcelona

Sta vi mislite o Kovacicu, u zadnje vrijeme cesto viđam da ga se povezuje sa Barcelonom. Decko je strasan talent ali nekako mi on jos nije klasa za Barcu a opet Inter ga ne bi pustio ispod 20m sto i nije mala cifra. Nekako sumnjam da bi doveli i njega i recimo Pogbu ili nekog top veznjaka, valjda na kraju nece doci samo Kovacic jer mi je to ne logicno, on je jos premlad i tek treba izrast u pravog igraca. Najnovija vjest.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 3:42 (el.šef).
14 godina
neaktivan
el.šef kaže...

Sta vi mislite o Kovacicu, u zadnje vrijeme cesto viđam da ga se povezuje sa Barcelonom. Decko je strasan talent ali nekako mi on jos nije klasa za Barcu a opet Inter ga ne bi pustio ispod 20m sto i nije mala cifra. Nekako sumnjam da bi doveli i njega i recimo Pogbu ili nekog top veznjaka, valjda na kraju nece doci samo Kovacic jer mi je to ne logicno, on je jos premlad i tek treba izrast u pravog igraca. Najnovija vjest.

Kovacic jedino može grijat klupu skupa s rafinhom, a mislim da je jedan talent tipa Rafinha na klupi dovoljan. Ako se baš ide na jačanje veze onda u obzir dolaze jedino Pogba, Verrati i možda Gundogan ako je riješio problem s ozljedama. 

15 godina
neaktivan
U Kovi su se mogli vidjeti samo bljeskovi koji su malo licili na Iniestu. Kod Strammacionija kada je iz obrane letio kroz 4-5 igraca kao nedavno Iniesta vs PSG. Sada nemam pojma, grije klupu, ali Mancini je seljak. Mlad je i pitanje je koliko moze napredovati, je li ga mozda kakva ozljeda limitirala...
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
U Kovi su se mogli vidjeti samo bljeskovi koji su malo licili na Iniestu. Kod Strammacionija kada je iz obrane letio kroz 4-5 igraca kao nedavno Iniesta vs PSG. Sada nemam pojma, grije klupu, ali Mancini je seljak. Mlad je i pitanje je koliko moze napredovati, je li ga mozda kakva ozljeda limitirala...

Upravo to mlad je i nisu svi isti, Kova možda za 3-5 godina bude top igrač, ali sada je još nedovoljno afirmiran i nije među top omladinom u Europi, pogotovo za jedan klub kao što je Barca. Ako ga Inter pušta za nekih 20mil eura to možda i nije loša kupnja no sve iznad toga je previše.

15 godina

Luis Enrique turns 45 today. Happy birthday, coach!

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma nisam za kupnju Kovacica nikako...Nezrel je ali ima potencijala...

Mislim da ce Inter traziti previse za njega,a uz to gdje bi igrao...pa ni na klupi nebi bio...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
U kombinaciju navodno ulaze Song i Pedro. Ali pustimo mi ovo, bez obzira na uspjeh u sezoni mislim da Bartomeu leti, a skupa s njim i Braida koji prica o svim mogucim transferima. To onda sve pada u vodu.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Sumnjam za Braidu...Laporta ce osvojiti izbore to je svima jasno.Obecat ce brda i doline a i zna se da on nestedi kad su pojacanja u pitanju...

Bild.de prenosi kako Gundogan zeli transfer u Barcu...Sto vi mislite o tome?Po meni je vrlo dobar ali ipak Verratti ili Pogba prvi pick pa onda ostali..Gundogan ima stil koji mi se svida igra bez panike...Samo je problem njegova ozlijeda ledja da nebi bilo kao sa Vermaelenom.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sumnjam za Braidu...Laporta ce osvojiti izbore to je svima jasno.Obecat ce brda i doline a i zna se da on nestedi kad su pojacanja u pitanju...

Bild.de prenosi kako Gundogan zeli transfer u Barcu...Sto vi mislite o tome?Po meni je vrlo dobar ali ipak Verratti ili Pogba prvi pick pa onda ostali..Gundogan ima stil koji mi se svida igra bez panike...Samo je problem njegova ozlijeda ledja da nebi bilo kao sa Vermaelenom.

Hm nepratim baš kakvo je stanje politike u Barceloni, ali ne bih htio da taj tip sjedne na kormilo. Možda su ovi sadašnji neke stvari uprskali, ali Barcelona je i dalje konstantno u samom vrhu, a za vrijeme Laporte bilo je oscilacija i svakojakih transfera. Možda njegove greške nisu bile toliko medijski popračene, ali su dugoročno više štetile klubu. Ako Barcelona ove godine osvoji Ligu prvaka i prvenstvo onda nevidim čemu mjenjati vodstvo kluba jer bi nakraju ispalo da su kupnje Suareza i Neymara "vraški" dobar posao.

15 godina
FC Barcelona

Mourinho: “Messi is unique. He's un-markable. He always makes the difference. With him, any great team can win the Champions League.”

Evo i Mourinho je shvatio 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Pa dobro nisam vidio da je ikada govorio suprotno osim dok je trenirao CR-a. Jbt pola Reala da prijede u Barcu magicno bi promjenilo misljenje :P.
14 godina
FC Barcelona

I što se na kraju odlučilo,jel se nastavlja Primere ili ne?

15 godina

Sutra utakmica u najgore vrijeme. Baš kad radim drugu smjenu oni igraju.. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
Đapa club kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Hm nepratim baš kakvo je stanje politike u Barceloni, ali ne bih htio da taj tip sjedne na kormilo. Možda su ovi sadašnji neke stvari uprskali, ali Barcelona je i dalje konstantno u samom vrhu, a za vrijeme Laporte bilo je oscilacija i svakojakih transfera. Možda njegove greške nisu bile toliko medijski popračene, ali su dugoročno više štetile klubu. Ako Barcelona ove godine osvoji Ligu prvaka i prvenstvo onda nevidim čemu mjenjati vodstvo kluba jer bi nakraju ispalo da su kupnje Suareza i Neymara "vraški" dobar posao.

Ajmop rec da ankete to pakazuje da ce Laporta osovjiti...

Plus otkad je on otisao karte da djecu mladju od 4-5 godina su se pocele naplacivati,sponzori na dresu itd...

Ali nikad se nezna...Ako bude trostruka kruna ove sezone onda nevjerujem da itko ide iz uprave.

11 godina
protjeran
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
Covjek je na sudu, kriminalac kao i Rosell, koje su sanse da dobije vecinu glasova? Doveo je covjeka za "transfere", Mundo Deportivo pisu sve i svasta da ga obrane i navuku mu glasove, 10 igraca konkurira za transfer, bla bla. U meduvremenu Barca B u raspadu, sanse da ce ispasti su 90%. Na ljeto ce se promovirati barem 2-3, neki ce na posudbu... A onda ce nova uprava 2016. rjesavati transfere. Bartomeu uopce nije izglasan nego je dobio ulogu ko i Jadranka Kosor.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Slazem se....meni svejdeno...

Nadam se da ce Adama Traore biti promoviran kao sto mu ugiovor nalaze...Najveci talent u Barci B...Milju ispred svih.

15 godina
FC Barcelona

Ja ipak mislim da je Samper veći talent i po meni on ima sigurno mjesto u prvoj momčadi u budućnosti. Adama je strašan, ali ima neke periode gdje nestane, u zadnjih par mjeseci ne igra baš nešto posebno dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Ja bih rekao Deulofeu, Traore, Samper, Alen..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bih reko Sergi Roberto 

15 godina
FC Barcelona

Mourinho: "Watching Messi, you don’t miss being there [in the CL semi-final].

You enjoy it so much that you don’t think about not being there."

"People think in the wrong way. One thing is a team. Another thing is a team with Messi. It is a different story."

Mourinho: "When people analyse teams, you have to remember that this boy makes everything different... this guy makes the gap by himself."

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Bravo, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Mascherano, Xavi, Rafinha, Messi, Neymar i Suárez.

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Barça: Bravo, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Mascherano, Xavi, Rafinha, Messi, Neymar i Suárez.

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Sto je sa Rakiticem? Nema ga ni na klupi..karton? ozljeda?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valjda ga čuva za Bayern.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice