FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FC Barcelona

Kakva Sevilla, loši su.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nebih baš rekao, primili su dva gola dok im je onaj poljak bio vani. Znači s igračem manje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

izleda da ce barca morat sve 3 utk dobit

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sam Bog ih je spasio, šta su sve ispromašivali....

17 godina
Re: FC Barcelona
San Iker Casillas ih je spasio u zadnjih par min....ma ako dobijemo Atletico sto mozemo liga je rijesena
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, ali već pomalo nervira koliku dozu sreće ima real ove sezone, kako u la ligi tako i u LP...   Prvo izvuku osakaćeni Shalke ( igrali su protiv djece ), i još ih Iker spasi u uzvratu, dva zicera obrani a tresla su im se muda zadnjih pet minuta.

Onda Atleticu nebi dali gol još tri dana da sudac nije isključio Turana, i to bezveze. Poslije toga ne dopadne ih ni Barca, ni Bayern, nego nalete na Juventus....smiješno.

A ovo večeras nisam mogao vjerovat. Krene utakmica, real ide nešto pokušat napast, i to uvijek izgleda bezveze, nema nikakvog proigravanja, nikakve kvalitetne lopte, totalno izgledaju bezveze, i onda krenu dosadni nabačaji i skakanje one konjine.

Za goru nesreću Sevilla je bila bez igrača više od 5 minuta, u kojoj real postiže dva glupa gola, naravno na isti način, jer ništa drugo i neznaju. Treći gol, hvala Bogu na isti način, što je po meni čista sreća. A što reći za Ikera na kraju...što sve nije ušlo...jbg.

Veseli me jedino što Barca izgleda stravično, i ulijeva strah u kosti protivnicima. Nema stajanja, treba dobit sve do kraja, dobro je što mi ne ovisimo o nikome. Još nam i Valencija može pomoć. Negdje se real mora stat provlačit....

15 godina
FC Barcelona

Što ti je sreća. Ova Sevilla prtiv Barce zabila 2 gola iz 2 udarca na gol, a danas se napromašivali. Izgleda da ćemo morati na teži način, treba pobijediti Atletico na Calderonu što nikad nije lako.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Što ti je sreća. Ova Sevilla prtiv Barce zabila 2 gola iz 2 udarca na gol, a danas se napromašivali. Izgleda da ćemo morati na teži način, treba pobijediti Atletico na Calderonu što nikad nije lako.

I ta dva udarca su bile čiste naše greške, prvo Bravina pogreška i Piqueova poklon lopta na centru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 22:42 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

koliko ja znam u te 3 utakmice smijemo odigrati jedan x,onda cemo imati jednako bodova,ali mi imamo bolju gol razliku tako da smo opet prvi.

11 godina
neaktivan

Gol razlika u međusobnim dvobojima, ako se ne varam.

4:3 za Real, u tom slucaju pehar ide u Madrid.

13 godina
protjeran
weedeveryday420 kaže...

Gol razlika u međusobnim dvobojima, ako se ne varam.

4:3 za Real, u tom slucaju pehar ide u Madrid.

hmm nisam znao da se to tako gleda,mislio sam da je u pobjedama 1-1,pošto smo izjednaceni onda se gleda gol razlika u svim utakmicama prvenstva...

14 godina
FC Barcelona
Ma možda i Atleti neće izgarat od želje da previše igraju jer sigurno bi rađe da trofej ide u Kataloniju nego u susjedni dio Madrida
17 godina
Oni nisu ni Bilbao punom snagom mogli pobjediti....razbit cemo mi njih ne brinem se ja...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Oni nisu ni Bilbao punom snagom mogli pobjediti....razbit cemo mi njih ne brinem se ja...

Oni ne moraju ni pobjedit barcu, dovoljno je da odigraju nerjesebo i titula 
ide Realu. Atletico je jako cvrst, orgav i tesko ih je pobjediti kada njima
nije pobjeda imperativ. Zato ih prestanite podcjenjivati, prosle sezone su nam

oni diretkno uzeli naslov, ove sezone oni mogu izbiti naslov iz barcinih u realove ruke,
ako ta utakmica bude odlucivala. 
Barca se digla i igraju dobro, ali sve je to jos nesigurno. Barca je ove
sezonme pokazivala dosta razlicita lica. Primjer sevilla, igraju povedu 2:0,
pa na kraju jedva 2:2, a da su to pobjedili, mislim da bi titula vec bila u barci.
Valencia, pa real, di su lutali i mogli tako lako izgubiti. Dakle, treba sacekati te utakmice,
realno barca ima dobre prilike da osvoje treble, ali isto tako i da ostane bez trofeja,
podcjenjivanju i prevelikoj samouvjerenosti nema mjesta sada. 

17 godina

Valencia rastura...oni ce se namucit s njima vise nego mi sa Atleticom to garantiram...

Ali slazem se, ova sezona je kod svih timova bitno losija nego prime...

Bayern igra visestruko losije, RM takoder nego prosle godine...Atletico kao i Borrusia je nepretpoznatljiv, jedino je Barca u usponu ali ovo nije ni blizu Barci iz 2008-10/11 po meni

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 22:33 (Mitch).
11 godina
protjeran
Mitch kaže...

Valencia rastura...oni ce se namucit s njima vise nego mi sa Atleticom to garantiram...

Ali slazem se, ova sezona je kod svih timova bitno losija nego prime...

Bayern igra visestruko losije, RM takoder nego prosle godine...Atletico kao i Borrusia je nepretpoznatljiv, jedino je Barca u usponu ali ovo nije ni blizu Barci iz 2008-10/11 po meni

Da Valencia igra vrhunski...Nadam se da ce Atletico osigurati direktan plasman u LP do medjusbnog susreta sa Barcom.Ipak kad znas da nemas nista od pobjede.to ude u psihu igraca...

Mislim da bi ima draze bilo da Barca osvoji nego Real...

S obzirom da smo ih izdominirali ove sezone na svakom polju,mislim da nema straha.Puno smo jaci u svakom dijelu terena.A napada osim Griezmana je tragikomican...Mandzukic i Torres su nula naprema Davida Ville i Diega Coste iz prosle sezone.

A Atletico igra daleko najgori nogomet u Spanjolskoj.Ocajni su i negledljivi.Negovorim to zbog tog sto Barca igra sa njima pa ih umajnjujem,nego su jedina ekipa koja igra na ''sliu'' kako bi se reklo...A taj nogomet ove sezone neprolazi.

Koke i Gabi nisu nimalo dobri napsram prosle sezone...Obrana takodjer ne bas sjajna,a pogotovo na lijevom beku gdje su Ansaldi i Siquera...Tu su najtanji.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran

dragomi je zbog Alvesa...Ipak nema nikog tko biga mogao zamjeniti...A sto se ticve Pogbe mozda jos bolje da Verratia dovedu

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

dragomi je zbog Alvesa...Ipak nema nikog tko biga mogao zamjeniti...A sto se ticve Pogbe mozda jos bolje da Verratia dovedu

Verrati je po meni gotovo nemoguca misija, iako bi ga najprije volio vidjeti u dresu Barce

http://i.imgur.com/Px50p0e.jpg  

Vec par puta pokusavam staviti sliku preko racunala i ne uspijeva mi 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 15:48 (jp77).
13 godina
protjeran
jp77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Verrati je po meni gotovo nemoguca misija, iako bi ga najprije volio vidjeti u dresu Barce

http://i.imgur.com/Px50p0e.jpg  

Vec par puta pokusavam staviti sliku preko racunala i ne uspijeva mi 

ako psg dovede pogbu,zar onda oni nece morati prodati nekoga zbog financijskog fair playa ?

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko ja znam spominjalo se da bi Cavani mogao otići negdje, tko će ga znat  više 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

imamo raspravu na fejsu sportskih novosti,dosta ljudi se javilo i kaze da se gleda CIJELOKUPNA gol razlika,a ne gol razlika u medjusobnim susretima,sad ne znam kome vjerovati.

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

imamo raspravu na fejsu sportskih novosti,dosta ljudi se javilo i kaze da se gleda CIJELOKUPNA gol razlika,a ne gol razlika u medjusobnim susretima,sad ne znam kome vjerovati.

Gleda se gol razlika u međusobnim susretima.

Will Smith: If you are not making someone else's life better than you are wasting your time
13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Misliš na Real - Barca u ligi? Gleda se međusobni odnos

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

80 milja za Verrattija, tko je tu lud.... Morat će nekog prodati, sad hoće li to biti Verratti ili Cavani, tko zna, a možda niti jednog od njih, ali bilo bi odlično da Verratti dođe.

14 godina
FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2015 21:02 (titko).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mathieu otpada za sutra zbog ozlijede...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lijepo sam ja govorio da real igra blesavi, i tehnički loš nogomet, i da ih samo sretno glavanje spašava. Prva malo "jača" ekipa u Ligi Prvaka i nemogu jednu jedinu akciju napravit.

Još jedna potvrda da je ronaldo totalno nesposoban igrač kad ima loptu u nogama. Bezveze mlatara nogama kao da ga trese struja, a onda izgubi loptu, ili ju preda drugome, i to dosta puta krivo. Nikakva opasnost ne započinje od njega, nikakvo proigravanje, jedno veliko ništa.

Btw, nadam se da su se barem potrošili fizički, i da će to Valencia znat iskoristit, kad već Sevilla nije znala, a mogla je.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2015 22:58 (barcaINTER).
15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Lijepo sam ja govorio da real igra blesavi, i tehnički loš nogomet, i da ih samo sretno glavanje spašava. Prva malo "jača" ekipa u Ligi Prvaka i nemogu jednu jedinu akciju napravit.

Još jedna potvrda da je ronaldo totalno nesposoban igrač kad ima loptu u nogama. Bezveze mlatara nogama kao da ga trese struja, a onda izgubi loptu, ili ju preda drugome, i to dosta puta krivo. Nikakva opasnost ne započinje od njega, nikakvo proigravanje, jedno veliko ništa.

To se zna, pa taj čovjek čeka na 5m od gola za tap in.

17 godina
Modric je najvazniji igrac RM...uskoro i Kroos

Ali njihova prakticki najpouzdanija linija je vrlo razocarala veceras...Varane najbolji ali ispodprosjecan, Ramos, Carvajal i Marcelo katastrofa...Pepe isto koma samo zna rusenje i to je to

Sanse za trostruku krunu su skocile, ali mora se priznat i Juve je odigrao solidno 1. poluvrijeme

Ono sto me pomalo razocaralo da je ovogodisnji nogomet bitno slabiji od proslogodisnjeg.

Jedini pravi upgrade ima Barca...ostali pali bitno u odnosu na proslu godinu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice