Kova je isto jako pao u formi. Od nove godine je najlošiji igrač Intera, a igra dosta utakmica. Jednostavno nema njegovih prodaora i nekih dodavalja, sve što radi je dodaje prvom do sebe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji Kovacic pored Verratia i Pogbe .
This time next year we'll be millionaires
I da, ne zaboravite naseg Rakitica koji igra sve bolje, a svoju klasu je pokazao danasnjim prekrasnim pogotkom. Bravo. Dajte Bayern da se igramo!
I kao sto kaze jedan navijac - cetvrtfinale Lige prvaka bez Engleza: neprocjenjivo.
Bayern bi se igrao s Barcom, pa jesi ti vidio koliko su prilika fulali protiv citya i uostalom Bayern ne ovisi o jednom igraču kao Barca
gdje ce biti LINK za izvlacenje oariva sutra u 12?Nikad nisam pratio preko kompjutera izvlacenje pa ako neko zna nek napise...
Za 3 dana pregaziti Real!
Dajem 100 kn da će Real izvuč Monaco
Ja cu rado uzeti tih 100kn.
gdje ce biti LINK za izvlacenje oariva sutra u 12?Nikad nisam pratio preko kompjutera izvlacenje pa ako neko zna nek napise...
Otvori uefinu stranicu, vidjet ćeš live izvlačenja .
Dajem 100 kn da će Real izvuč Monaco
Bayern-Barcelona
Stvarno mislis da Barcelona ce imat love za ijednog od njih. Juventus koji ce ga pokusat zadrzat i Verrati koji igra u PSGu, takoder klub koji se gradi i on mu je buducnost.
Stvarno mislis da Barcelona ce imat love za ijednog od njih. Juventus koji ce ga pokusat zadrzat i Verrati koji igra u PSGu, takoder klub koji se gradi i on mu je buducnost.
Ne Barceona nema para.Ajde Barcelona je najveci brend na svijetu jos ako osvoji LP bit ce para za Hazarda ako ga budu htjeli.
Evo ti par stvari zasto bi se to mogl dogoditi...
1. PSG zeli Pogbu
2. Pogba zeli povratak u Francusku a Juvebtus pare
3. Zbog fairplaya ako kupe morat ce nekog i prodati
4. Verrati je zelja Barcelone
5. Ako Pogba dode netko gubi mjesto a Verratiu nista nebi falilo u Barceloni
Da Juvetus ga zeli zadrzati a svi bi dali 100 miliona za njega
Malo previse zivis u svijetu maste i novinarskih naglabanja...
Malo previse zivis u svijetu maste i novinarskih naglabanja...
Neznam sto ti hoces dokazati???
Ti stvarno mislis da Barcelona nemoze dovesti jednog od njih dvojice?!
Ako tako mislis neznam sto da ti kazem...Za Verratia bi vjerovatno trazili 50-60 miliona a s obziromda ima 23 godine i da je klasa to bise sigurno isplatilo...A Barcelona moze platiti i duplo od toga ako hoce.
Citiram Pogbu :
''San mi je igrati u Barceloni ili Arsenalu.''
Danasanj izjava njegovog menadzera :
Mino Raiola (Pogba's agent): "Real Madrid are a club who watch a player star in like 6 matches at the World Cup and buy them. Pogba doesn't want a club like that."
A prije par dana je Raiola izjavio da je Barcelona vjerovatno najbolja opcija za Pogbu.
Toliko o tome a ti i dalje zivi u uvjerenju da Barcelone nece dovesti jednog od ove dvojice.Nije Barca Milan pa da nemoze dovesti koga hoce.Imas dokaze i sad ti opet p'ametuj.
Pozdrav
I koga ce Barcelona onda prodat ako dovede Pogbu ?
I koga ce Barcelona onda prodat ako dovede Pogbu ?
Pedra.
Takodjer ja bih zelio Verratia u ekipi prije nego Pogbu.
Uskoro ždrijeb, valjda će nas pomaziti, barem jednom...
Daj link ako imas
Daj link ako imas
Rekli su da će livestream biti na uefinoj stranici, ali ja uzeo backup za svaki slučaj.
http://www.fixalen.tv/20150320/vv-1029629-football-550bbe7bb72b87.66967087.html
Svi ce navaliti tamo pa ce laggati...
Moja predvidanja
Real Madrid-Atletico
Barcelona-Monaco
Juventus - Porto
Bayern- PSG
mOJA predvidanja
Real Madrid-Atletico
Barcelona-Monaco
Juventus - Porto
Bayern- PSG
Predviđanje?
EDIT: Sada tek vidim :D
Auuu, da bar tako ispadne :D
Mi nikad nismo imali sreće u tim izvlačenjima, tako da predviđam Bayern ili Real.
bio bih i vrlo zadovoljan sa PSG-om
Također, samo ne Bayern ili Real.
bas me zanima hoce li i ove godine namjestiti zdrijeb povoljan za Real.
Barca - PSG
Real - Atletico
Porto - Bayern
Monaco - Juve
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, daj PSGGGGGGGGGGGG
Barca-PSG