Neka izdrži atletic još malo, sutra se preuzima vodstvo ako ovako ostane :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Madrid cabron saluda al campeon!
Sad Lucho ne smije biti glup ko zadnji put, nego neka izvoli sa najjacom postavom razbit Rayo i stec dobru gol razliku.
Kad povedemo 4-0 do 60 min. onda fino 3 izmjene i odmorit Sukija i potrebne igrace (iako Messi rijetko izlazi)
Da, tako je, najjači sastav van bez ikakvih kalkulacija, ovo je must win.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Barcelona mora pobijediti! 
Sastav: Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Xavi, Iniesta, Messi, Suárez i Pedro.
valjda su se dečki probudili na vrijeme, idemo po 3 boda i 1. mjesto 
Sad neka Masche pokaže pravo lice :)
Sad neka Masche pokaže pravo lice :)
mascherano je igrao 9 utakmica kao zadnji vezni ove sezone i sve smo pobijedili.
Sastav: Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Xavi, Iniesta, Messi, Suárez i Pedro.
valjda su se dečki probudili na vrijeme, idemo po 3 boda i 1. mjesto 
Ma ovaj enrique je kreten, pa koji *urac ne stavi Raketića, pa bil je najbolji igrac proslu tekmu
Bravo legendo,kakava golcina !
Neki HD stream?
Suarez 
Kako bi Neymar ovoga ostavio iza leđa, žalosno od Pedra, druga već prilika..
Može li netko staviti onaj link di se gleda preko sopcasta. THX
Nema presinga danas, pa Rayo ima 80 dodavanja manje od nas
loša igra, previše grešaka u obrani i u dodavanjima, treba zabit još barem 2 gola da bude sigurna pobjeda, po meni bi Iniesta trebao na klupu jedno duže vrijeme, taj čovjek nije ni slika ni prilika od onog prije 2-3 godine.
loša igra, previše grešaka u obrani i u dodavanjima, treba zabit još barem 2 gola da bude sigurna pobjeda, po meni bi Iniesta trebao na klupu jedno duže vrijeme, taj čovjek nije ni slika ni prilika od onog prije 2-3 godine.
iniesta je bio dobar,leo je nevidljiv danas
Iniesta je odličan, ali slažem se s dijelom da nije ni sjena onoga što je nekad bio, ali godine čine svoje..
I Messija se vidi na terenu, ne pričaj gluposti, Pedra se vidi samo u šprintu, postao je nesposoban kontrolirat loptu
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Real eyes realize real lies...
Ovaj puta je zakucao, nema kruha od onih laganih šuteva ;)
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Suki sve bolji i bolji, preuzimo vrh danas :)
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Pedro je sramotan danas, pa tri puta ide praktički 1v1 na golmana i ima suigrača da mu doda, on neće, ide sam
Ajmooooo, šesta sezona zaredom sa 40 golovaaaaa :))))))))
Sad Lucho ne smije biti glup ko zadnji put, nego neka izvoli sa najjacom postavom razbit Rayo i stec dobru gol razliku.
Kad povedemo 4-0 do 60 min. onda fino 3 izmjene i odmorit Sukija i potrebne igrace (iako Messi rijetko izlazi)
63. minuta 4-0....prorok sam
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Možda bude i 5-0.
Real eyes realize real lies...