FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.587
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pustili su gas, a ovaj Busquets fino an klupu, pa nek se tamo glupira.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Nije sad imao sreće Messi, bude drugi put ;)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam da je za vrijeme Svjetskog prvenstva bilo neko istraživanje u pucanjima penala, tko odma krene nakon sučevog zvižduka taj će profulat, a tko uhvati zraka, opusti se nako malo i ide, taj zabija.. 99% slučajeva.. Messi je odma krenuo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema veze, pobjeda i 2 gola u gostima, da je moglo bolje, moglo je ali i ovo je super. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messiu treba oduzet pucanje penala, jer 
ocito nije bas neki izvodac. Od svih stvari usporedbi messia
i ronalda, jedino sto bi volio da messi od ronalda ima je
kvalitet izvodenja penala..Ovaj gol bi nas odveo u daljnji krug,
ovako ce se sprepit jer drugo poluvrijeme je pokazalo
kako malo treb a da barca prokocka dobar rezultat..
I sad stvarno vise te penale dat da suarez proba izvodit.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogli smo da resimo mec,i kraj,ali ovaj penal sad,pa onaj Busquets,ja nzm koji q izigrava pred golom,imamo rezultat,umesto da se cuva,on se nesto trti

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Dva lica Barce.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

nismo napravili nista s igracem vise,smjesno...

17 godina
Re: FC Barcelona
Nakon sto je izasao Rakitic poceli su igrat kao neki dan...jako lose

A Messi...sto reci, Hart ga je procitao, trebao je Suarez pucat za hat-trick :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nema veze, pobjeda i 2 gola u gostima, da je moglo bolje, moglo je ali i ovo je super. 

Pa nije da nema veze,ajde protiv villareala,ali ovo je mec 5 klasa iznad toga,imas priliku da ga resis,i zajebavas se,Messi je kralj,ali ovi penali su ocajni,izgubio je samopouzdanje

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A jbt, pa svakome se desi, Neymar inače uvijek zabija pa je fulao prošli put, to je tako.

15 godina
FC Barcelona

Barca je za City druga dimenzija realno. Izgledalo je kao da su igrali sa pola snage, u prvom poluvremenu pogotovo. Ne bojim se druge utakmice jer Barca je ipak bolja ekipa, makar šteta tog penala jer bi onda definitivno priči bio kraj. Ali Messi je odigrao izvanrednu utakmicu bez obzira na penal. To je razlika između njega i ostalih, on ne mora imati statistiku da nešto pokaže na terenu.  Rakitić odličan večeras.

Ne vidim razlog za pljuvanje po Messiju, čovjek je prepustio Neymaru penal kad je vidio da ga ne idu penali ove sezone, pa je onda i Neymar promašio. Jasno onda da će Messi opet preuzeti odgovornost.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 22:46 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

City nije ekipa za podcenjivanje,a mi smo to uradili u drugom delu,i dobro smo prosli,ako ovako budu igrali na Camp Nouu kao ovo drugo poluvreme,bice jako tesko

15 godina

Prvo kao iz snova, drugo niđe veze. Messi sve nesigurniji iz penala, treba neko drugi pucat te penale. No sve u svemu odličan rezultat.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

A jbt, pa svakome se desi, Neymar inače uvijek zabija pa je fulao prošli put, to je tako.

Desi se,ali ovo Messiju nije prvi put ove sezone,nekoliko je promasio,to me zabrinjava

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Treba Rakitić biti nezamjenjivi igrač, pa će onda biti puno jača na terenu, vidlo se sada da ne možemo bez njega.

11 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...
Tommy_123 kaže...

Desi se,ali ovo Messiju nije prvi put ove sezone,nekoliko je promasio,to me zabrinjava

Da, nije bas siguran izvodac tih penala.
Ali ono sto jos vise odudara je traljava reakcija
messia na odbijenu loptu.
Prazan gol, sam i on tako traljavo reagira,
inace je jako smiren u takim situacijama, a sad
sve nekak brzo i traljavo. Steta, odigrao je odlicnu
utakmicu i bilo bi lijepo da je okruniop golom.

15 godina
FC Barcelona
Ali Messi je Neymaru prepustio penal kad je vidio da njemu samom ne idu penali ove sezone. Pa je onda promašio i Neymar. A Neymar je bio već i zamijenjen kad se dogodio penal tako da je normalno da je pucao Messi. Šteta za penal ali siguran sam da će Barca uzvrat odigrati kao prvo poluvrijeme danas kad su bili na 100% od početka utakmice do rezultata 2-0. Jednostavno se vidjelo da je Barca puno bolja ekipa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uglavnom ja sam poludeo,Busquets me je mnogo nervirao,vrti se u odbrani,zamalo smo primili gol zbog njega,Pique maestralan,spasio nas nekoliko puta,Suarez odlican,Neymar nista posebno,Iniesta se malo popravlja,Messi fenomenalan,ali mi je mnogo pokvario utisak ovim promasenim penalom,ja realno nisam zadovoljan,jer znam da je moglo 5x bolje da bude i bez ovog penala,nego jednostavno drugo poluvreme smo igrali nezainteresovano i zamalo nam se obilo o glavu.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

cestitam na pobijedi zasluzili ste jer prvo puluvrijeme cityija je sramota,zasluzili ste zabiti gol iz penala jer ste bili bolji,i trebate se rijesiti alvesa,ako city hoce nesto u lp treba dovesti stopera i lijevog beka kao i prosle godine,drago mi je da je rakitic odigrao dobro i zasluzuje biti u prvih 11 ali posto se necete slozit sa mnom ovo mi je zadnji post u temi fc barcelona dje su balavci vecina,neznam koliko godina ima antimadridista ali po meni je on jediini normalan pozz

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ali Messi je Neymaru prepustio penal kad je vidio da njemu samom ne idu penali ove sezone. Pa je onda promašio i Neymar. A Neymar je bio već i zamijenjen kad se dogodio penal tako da je normalno da je pucao Messi. Šteta za penal ali siguran sam da će Barca uzvrat odigrati kao prvo poluvrijeme danas kad su bili na 100% od početka utakmice do rezultata 2-0. Jednostavno se vidjelo da je Barca puno bolja ekipa.

Zasto je normalno da je messi pucao. Bio je tu jos i suarez, zasto

njemu ne dati da izvede, usput zaokruzi utakmicu sa hattrickom.
Bolja il ne, barca je sklona sama sebe dovesti u tesku situaciju, nekad se izvuku, ali
nekad ne. Ne znam da li se cityu vraca toure, on ce im puno znacit u sredini.

11 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

S Rakitićem smo puno bolja momčad.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rakitic klasa,odlicno je odigrao

11 godina
neaktivan
hanteed kaže...

cestitam na pobijedi zasluzili ste jer prvo puluvrijeme cityija je sramota,zasluzili ste zabiti gol iz penala jer ste bili bolji,i trebate se rijesiti alvesa,ako city hoce nesto u lp treba dovesti stopera i lijevog beka kao i prosle godine,drago mi je da je rakitic odigrao dobro i zasluzuje biti u prvih 11 ali posto se necete slozit sa mnom ovo mi je zadnji post u temi fc barcelona dje su balavci vecina,neznam koliko godina ima antimadridista ali po meni je on jediini normalan pozz

Al stvarno ne znam sta bi ti covjek rekao na ovu izjavu.  ("ali posto se necete slozit sa mnom ovo mi je zadnji post u temi fc barcelona")
Ti neces vise ovdje pisati jer se neko ne slaze s tobom. E pa to je potez balavca.
Pisem svoje misljenje, a hoce li se neko slozit il ne, boli me briga. LOL
Ali da se vratim na post, vidis cak se i slazem s tobom da je barca bila bolja, da se treba rijesit alvesa
i a rakitic zasluzuje da igra prvi sastav pa da konacno pokaze sta zna i moze. danas je eto jako dobro odigrao
cak su i engleski komentatori to rekli kada ga je trener vadio. A vadio ga je jer je htio zatvorit
utakmicu sa 2 defenzivnija igraca buskijem i mascheranom. Po men ne bas neka dobra ideja, ali eto.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Rakitic uvijek igra dobro u velikim utakmicama.Ove male nedozivljava...

Stvarno je Barca kompaktnija kad on igra.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi defensive work against Man City :

-8 recoveries (More than Rakitic, Iniesta, Suarez and Neymar together in the game)

-3 tackles

-1 interception

10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Sta glumi Alba, svada se oko nepostojeceg penala.

Nek iskoriste crveni, ne znam zasto je izvadio Rakitica

Raketa je izletio vani jer se previše okuražio i počeo gubiti lopte, a ona na Barcinoj polovice kada je krenuo u neuspješni dribling dvojice Cityevi igrača je bila okidač Enriqueu da ga vadi vani. Mislim da je netom poslije toga i primljen gol...

Onom malom prci Albi bi zavalio jednu uz uši zbog onog glumatanja, a ona seljačina što napucava boce si previše umišlja i zabrovalja da igra za jednu Barcelonu. Točno stoji ona: "Možeš istjerati seljaka iz sela, ali nemožeš selo iz seljaka".

Messi fantastičan i šteta što im nije zakucao posljednji čavao u lijes, ali mislim da neće biti frke na Camp Nou, jer ovi previše respektirju Barcu i to će ih i ovog puta koštati samog ispadanja, na našu radost.

Peace!!!

Go Ahead PUNK...Make My Day...
15 godina
neaktivan
15 godina
FC Barcelona
Službeno: Busquets produžio do 2019.
15 godina
FC Barcelona
Evo opet kvazi novinara na goal.com. Zanimljivo kako nitko nije pisao o "diktatoru" Messiju kad je prepustio Neymaru da puca penal prije par tjedana pa je ovaj promašio. Ili kad je Ibra bio u Barci, a Messi mu puštao da puca penale. Sramota od novinarstva, dno dna.

Ali ova situacija je zapravo presmiješna, oko čega se radi neka senzacija i priča kad je u pitanju Messi. Pa tko je trebao pucati penal? Neymar je bio već zamijenjen kad se penal dogodio, a osim toga promašio je zadnji penal kad mu je Messi dao da puca. Suarez nije pucao penale ni u Liverpoolu, a kamoli će sad u novom klubu. Messi je odigrao fenomenalnu utakmicu i zaslužio zabiti, normalno da je preuzeo odgovornost.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice