FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.827.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Gledao sam PSG-Chelsea i mislim da obe ekipe kad naidu na Barcu i Real ispadaju...Slabo je to kad se doma branis a Chelsea nemoze bez Hazarda centar prijeci.

Marco Verrati je zvijerka.Volio bih da ga dovedu stavrno je klasa.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taj Chelsea se uvijek provlači, praktički su igrali od zabijenog gola bunker, strašno kakve igrače imaju a brane se 70 % vremena, uz to da su puknuli jednom u okvir i zabili, a psg mrtve šanse nemre zabiti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Celzi stvarno jadno igra, barem sto se europe tice.... A kad im vidis postavu useres se, od toga im na klupi sjede Cuadrado, Drogba, Oscar, Felipe Luiz 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

kad vidim da su im Terry (uz duzno postovanje) i Cahill glavni stoperi nije mi to neka sigurna ekipa.Ako budu morali napadati nema sanse da neprime gol od bilo koje jace ekipe.

15 godina
FC Barcelona

Navodno Barca zainteresirana za Larsa Bendera iz Leverkusena i žele ga potpisati 2016. godine. Solidan igrač, dosta podcijenjen. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Navodno Barca zainteresirana za Larsa Bendera iz Leverkusena i žele ga potpisati 2016. godine. Solidan igrač, dosta podcijenjen. 

izvor?

dobar igrac ali imamo Mascherana na toj poziciji a prema naprijed nije tip igraca koji Barci treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 1:08 (Boixus Nois PS).
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
antimadridista kaže...

izvor?

dobar igrac ali imamo Mascherana na toj poziciji a prema naprijed nije tip igraca koji Barci treba.

mascherano je po meni najbolji zadnji vezni igrac sto zna obranu igrati,sijece pasove,nemozes ga preci

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Masche će na kraju sezone imat 31 godinu ;)

15 godina
neaktivan
Masche moze komotno do 34-35, a Benderu na transfermarktu pise da moze i RB/RM. Koliko dobro, ne znam. Inace u petak ce se igraliste za treninge preimenovati u Tito Vilanova.
Real eyes realize real lies...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Prema tome nevidim gdje bi on igrao i koja je njegova uloga.

Nek dovedu Verratia i Danila i sve si rjesio.Ili Pogbu sto je vec teze.

12 godina
FC Barcelona

Ma novog pirla (verratia) i nekog desnog beka i mirni smo

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

sad ce se za pogbu boriti svi,volio da ga dovedemo,raiola je dobar sa cityijem,a imam osjeaj da juve i city dobro suraduju,ali to je do pogbe jer je on igrao u unitedu

11 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Ma novog pirla (verratia) i nekog desnog beka i mirni smo

micah richards da nije imao ozljeda mogo bit biti igrac za barcelonu,mislim da su ga jednom htjeli dovesti ali nisam siguran

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
FC Barcelona

Mene samo zanima kojom logikom je Douglas došao u Barcelonu, nikad mi to neće biti jasno. Znači znali su za problem sa desnim bočnim i da Daniju uskoro ističe ugovor, i oni kao njegovu zamjenu dovode igrača koji ni u brazilskoj ligi nije briljirao, čak i tamo je bio prosječan igrač. Trebali su odmah dovesti Danila.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Douglasa će prodati, pa to je škart, čovjek ima 24 godine i još se bori sa ozlijedama, a da je neki baš igrač, nije.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busi potpisao do 2019. godine ugovor uz mogućnost produljenja za još godinu dana :))

Sad stvarno ne vidim logiku dovođenja još jednog defanzivnog veznjaka, bolje da ulože novce u pravog desnog beka te Pogbu/Reusa dovući ili eventualno uzet još jednog pravog stopera

11 godina
protjeran
FC Barcelona

nije jos pitpisao nista...

http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/psg-zaledio-barcelonu-sletjela-ponuda-koja-izbija-iz-cipela---373403.html

Jasno da Parižani vabe Busquetsa na Park prinčeva prilično izdašnijom plaćom što znači i da će Barcelona morati duboko zagrabiti u džep ako ga želi zadržati na Camp Nouu. PSG traži zamjenu za Thiaga Mottu, također bivšeg Barceloninog igrača kojeg polako stišću godine i ozljede pa Parižani žele na vrijeme pronaći alternativu. U fokusu su dvojica igrača: Busquets iPaul Pogba, iznimno traženi veznjak Juventusa.

Busquets je u naponu snagu, ima 26 godina, a već je skupio zavidno iskustvo igrajući najveće utakmice u dresu Barcelone i španjolske reprezentacije. Pogba je možda potentniji, ali je i neiskusniji. U nogama nema ni blizu tako jakih utakmica kao Busquets. Cijena im je tu negdje, nekoliko milijuna više ili manje.

U lov na Busquetsa mogao bi se uključiti i Manchester City koji će kako sad stvari stoje ostati bez Yaye Tourea. Bjelokoščanin je odbio produžiti ugovor i navodno pregovara s Interom. Budući da Toure nije baš u cvijetu mladosti, nije u prvom planu PSG-a, no ako se izjalove poslovi s Busquetsom i Pogbom, možda se odluče za njega. Uglavnom, na ljeto bi se mogao stvoriti trokut između Barcelone, Manchester Cityja i PSG-a. Ako se interesi poklope, sve je moguće.

Jedno pitanje :

Dali biste prodali Busqetsa a doveli Pogbu???

15 godina
neaktivan
Bravo, citas gol... Busquets je produzio, a Barca odbila ponudu PSG-a.
15 godina
FC Barcelona

Nebi mijenjao Busquetsa za Pogbu jer je kao prvo, drugačiji tip igrača. A kao drugo, čemu mijenjati ono što već provjereno funkcionira? Nudili su već i City, Chelsea i PSG velike pare za Busquetsa, ali on je jedan od igrača u ekipi za koje se uvijek govorilo da nije na prodaju bez obzira na ponuđeno.

Barça s Busijem i Mascheranom ima slatke brige na poziciji zadnjeg veznog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 13:55 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Nebi mijenjao Busquetsa za Pogbu jer je kao prvo, drugačiji tip igrača. A kao drugo, čemu mijenjati ono što već provjereno funkcionira? Nudili su već i City, Chelsea i PSG velike pare za Busquetsa, ali on je jedan od igrača u ekipi za koje se uvijek govorilo da nije na prodaju bez obzira na ponuđeno.

Barça s Busijem i Mascheranom ima slatke brige na poziciji zadnjeg veznog.

slazem se to su dva fantasticna igraca koji trebaju barci rano je razmisljati o dolasku novog cdma

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vi fakat nemate zbog cega razmisljati o dmf pored Busija i Maskerana..... Isto ko ni mi pored Modrica i Kroosa ukoliko Modric ude u svoju formu! 

Samo steta sto cemo se onda zajedno boriti za Pogbu za vise od par godina, a onda cemo platiti blizu 100milja 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 18:43 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

After the CL tie against Manchester City, Barcelona will offer Dani Alves a contract renewal which expires in June. [Mundo Deportivo]

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo mojih radova,sad je kompletan napad,MSN

15 godina
neaktivan
Alves navodno ima stavku u ugovoru koja mu ako produzi ugovor dize placu na brojku slicnu Neymarovoj, sto je apsurdno za 32-godisnjaka. Bar tako katalonski radio kaze... sanse da ce ostati su vrlo male po meni.
11 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Evo mojih radova,sad je kompletan napad,MSN

platit cu ti ja nacrtaj mi kompanyija haha

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo-Alves-Pique-Mathieu-Alba-Busquets-Rafinha-Iniesta-M-S-N

15 godina
neaktivan
Lol greske...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jel normalan ovako da vraca loptu...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam sta znaci da svaka lopta cim dodje u odbranu ide golmanu,nek izbiju neku,dzabe posed kad zbog ovakve greske mozemo ligu da izgubimo

15 godina
neaktivan
Ma najgori moguci scenarij, primiti gol u 7.minuti. Sad ce se nenormalno istrositi pred Man City. Ovi su motivirani, idu u kost i ne daju puno prostora.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice