Messi je Bog nogometne igre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Messi je Bog nogometne igre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Real eyes realize real lies...
Odlicno,igra fenomenalna,presing se vraca,veoma vazna pobeda,MES QUE UN CLUB !
Busquets maestralan !
Utakmica je bila melem za oci.Mnogo prilika i golova.
Neymar da se nije zaje*avao imao bi hattrick vcrs.
Suarez konacno zabio,nije mu se lopta odbijala 10 metara od noge i dboro je prezivio onaj start.
Messi sto reci nego najbolji igrac na svijetu daleko.
Busqets odigrao svoju utakmicu sezone.
Svi ostali odlicno osim Mathieua koji je za oba primljena gola imao svoje ruke umjesane a i Aduriz preko njega skoro zabio 3 gola.
Kontre,tika-taka sve u jednom...Svaka im cast.
Luis Enrique je sve iznenadio i Barcelona ifgra fantasticno.
Koliko peta, tunela, proigravanja u prostor, nevjerojatno. Showtime.
Ja bi istaknuo Busquetsa, koliko taj čovjek radi za ekipu, koliko lopti presječe, kako se pametno postavlja.
Ma Busi je odličan, bio je neki pad forme ali čovjek se dignuo samo tako.
Kad se sjetim koliko je bilo pljuvanja po Enriqueu samo nakon nekih dva-tri mjeseca što nas je vodio...
Očigledno je trebalo malo vremena da se stvari poslože na mjesto i sada ovo izgleda vrlo dobro i obećavajuće, ne kažem da ćemo osvojiti 5-6-7 trofeja ali kroz koju sezonu bi se to moglo čak i ostvariti.
Napokon su počele kontre, ima dvije godine da to trubim....Ovako se igraju gostovanja..
Kako je netko prije rekao tiki-taka i kontre u paketu, savršeno.
Za koji qurac su upisali auto gol, samo da Messi ne prestigne onog...haha, smiješno.
Još mi nije jasno kako netko može onog stavljati u istu rečenicu sa Messijem...pa čovjek u jednoj tekmi napravi više nego penaldo u 10.
Man Of The Match : Messi
Rating 10, Goals 2, Assists 2, Shots 4, Key Passes 5, Dribbles 4
Ali mislim da mu se ona jdrugi gol nije pisao.
Koliko peta, tunela, proigravanja u prostor, nevjerojatno. Showtime.
Ja bi istaknuo Busquetsa, koliko taj čovjek radi za ekipu, koliko lopti presječe, kako se pametno postavlja.
Vcrs je 2. poluvrijeme odigrao na razini kad Mascherano ima prosjecan dan ali realno.
U prvom poluvremenu je bio i ispod svog prosjeka.
Što reći?
Još malo, pa bi trebala i prestići Real. Tika taka se vratila, zaslužena pobjeda.
leo je moj bog
Nije to ništa čudno, kao da to mnogi od nas, realovih fanova ne vide.
Gledao sam utakmicu, odlične kombinacije, i iskreno ako zadržite tu formu do el classica, dajem vam prednost, no još se svašta stigne promijenit do tada.
ovo sto leo radi nitko nikada nece moci napraviti
iako jos nemam ni curu znam da ce mi se sin zvati leo
Kad je El Classico?
Sljedece 3 relativno lagane utakmice kuci protiv Villareala (CDR),Levante (LIGA) i Malaga (LIGA).
Poslije te 3 utakmice se ide Manchester Cityu u goste.
Kad je El Classico?
Sljedece 3 relativno lagane utakmice kuci protiv Villareala (CDR),Levante (LIGA) i Malaga (LIGA).
Poslije te 3 utakmice se ide Manchester Cityu u goste.
4 dana poslije Manchester Citya, odnosno 22.03.2015 gdje će Real imat 3 dana odmora više od Barcelone.
auuuuuuuuuu, ne miriše na dobro
El clasico:
League - Round 28Sun 03/22/2015
"Stats show there's very little difference between Messi and Cristiano. But that's not where I see Messi live in. He abides in a magnetic spectrum of genius with the ball, where his divine connection of eyes to brain to feet cannot be measured with a stopwatch or a number. Like that once in a lifetime when you see your first love across a crowded room. There are some things that can't be measured, thank God. And all we can do is, look in disbelief at Messi's pure footballing magic."
Ray Hudson
Leo igra kao da je to PES
U ožujku treba dobro dozirat igrače jer je raspored ubitačan.
Ali ako ih poštede ozlijede, i ne padnu u formi, mislim da neće biti bitno ni protiv koga igramo ni kad...
Pogotovo se ne trebaju bojat dobro odmorenih realovaca... Vidjeli smo svi na što jadni liče, pogotovo kad se neki odmore, hehehe...
Messi je sinoć oborio još jedan povijesni rekord, sada je najbolji asistent u povijest La Lige zajedno sa Figom, 105 asistencija.
Najbolji strijelac u povijesti LP (uskoro i najbolji asistent u povijesti LP), najbolji strijelac i asistent u povijesti El Clasica, najbolji strijelac i asistent u povijesti La Lige, najbolji strijelac u povijesti Barce. Sve to sa 27 godina.
postalo je vise fer prema Ronaldu usporedjivati ga s nekim drugim, a ne s Messijem. stoga...
Najbolji igrač na svijetu ima driblinga kao prosječan igrač u EPL
Eusebio navodno dobio otkaz u B ekipi. Dobri dani za navijače Barce