Vidjet cemo na iducem El Classicu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidjet cemo na iducem El Classicu.
Real eyes realize real lies...
Nisu to nikakve izlike za prijasnje poraze, ali za jucerasnji definitivno jesu....
I nije isto izgubit 1 razlike ili odigrat X i izgubit 4:0 tako da se pravit da je to nase realno stanje je smijesno jer je iznimka....
Za Atletico nemamo lijeka i to stoji, morat ce Carlo smislit nesto u svakom slucaju za ubuduce :)
A i nije to 'samo' Modric kad je svima dobro poznato da je on motor Real Madrida....
Mislim da ce i danas izaci slicna postava kao i protiv Villareala.
Ocekujem Rafinhu u sredini koji je odigrao maestralnu utakmicu proslo kolo.E sad hoce li Iniesta ili Rakitic zauzeti drugu poziciju...Cisto sumnjam
Ocekujem Rafinhu u sredini koji je odigrao maestralnu utakmicu proslo kolo.E sad hoce li Iniesta ili Rakitic zauzeti drugu poziciju...Cisto sumnjam
a ne smijemo se iznenaditi ako strucnjak ostavi rafinhu na klupi,sjetimo se samo sociedada sta je on napravio.
a ne smijemo se iznenaditi ako strucnjak ostavi rafinhu na klupi,sjetimo se samo sociedada sta je on napravio.
haha.. Baš je stručnjak... Dobro si to rekao..
Hugo Sanchez: "Neymar should be respected. Instead of criticized, he should be applauded and stimulated to put on an even bigger show. Neymar's style only pisses off players who don't have his skills, his intelligence."
Barça: Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Xavi, Busquets, Rakitić, Messi, Luis Suarez i Neymar.
VAMOSSSSSSSSSSSSS.
eto strucnjak je ostavio rafinhu na klupi xD
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
ja bih xavija,rafinhu(iako sam cesto znao srati po njemu,zadnju utakmicu je odigrao fantasticno i zasluzuje igrati danas) i mascherana u vezi :(
Odličan sastav, još će sigurno ući Iniesta/Rafinha u drugom pol.
Super sastav, ali Busiiiiii, pa Masche je izmislio tu poziciju naspram njega :$
Super sastav, ali Busiiiiii, pa Masche je izmislio tu poziciju naspram njega :$
maskerano bi svake sezone bio proglasavan najboljim zadnjim veznim na svijetu da igra tu poziciju
Ako ne povedemo do poluvremena, onda izvesti tu rotaciju.
Kakva golčina iz slobodnog, ajmoo LEOOOOOOOOOOO
Ovaj može pod ruku sa Ikerom :P
Bravo Messi :D
Kako neide Suarezaaaaaa, jaaaaoooooooooo
Ali kakva lopta Neymara :O
Odlična obrana Brava, ali opet neće Sukija...
malo za njih malo za nas, oni imali skoro identičnu priliku kao i mi sada
AJMO SUKIII TRPAAAAAAAAAAAAAAJ