FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.830.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno, od njega se ni ne traži da zabija (za razliku od Suareza, al ajde ima asistencija), al kada bi imao i upola muda kao u Sevilli di bi nam ibo kraj

13 godina
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

Iskreno, od njega se ni ne traži da zabija (za razliku od Suareza, al ajde ima asistencija), al kada bi imao i upola muda kao u Sevilli di bi nam ibo kraj

Jel ti je gore objasnjeno zasto ''nema muda'' ? Zato jer mora pokrivati za druge igrace... nema toliku slobodu kao u Sevilli i nije glavni kreator igre.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
On treba iznenada poceti dijeliti lopte napadacima sto cesce kao Messiju, takoder i ubacivati se na ubacaje jer je pokazao da zna dati glavom. Bas zbog toga sto je u napadu neprimjetan treba biti plan B kad nitko to od njega ne ocekuje. Najteze mi je sto sam ocekivao kemiju njega i Suareza kao sto je imaju Messi i Neymar, ali od toga s trenutnom taktikom nista. Mislio sam da je (i jos to mislim) perfektan igrac za okomite lopte prema Luisu koji u najboljoj formi zna kako ih iskoristiti. Najboljoj...
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel ti je gore objasnjeno zasto ''nema muda'' ? Zato jer mora pokrivati za druge igrace... nema toliku slobodu kao u Sevilli i nije glavni kreator igre.

Pokriva nekoga..

Igra do 70te minute (Iniesta i Raketa), ima 50 dodavanja od koji je 47 prvom do sebe

Ulazi Xavi u igru (da "smiri" loptu), ima 30 dodavanja od koji je 5 bilo za gol šansu

Lupam brojke, ali dešavalo se dosta puta ove sezone

13 godina
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...

Pokriva nekoga..

Igra do 70te minute (Iniesta i Raketa), ima 50 dodavanja od koji je 47 prvom do sebe

Ulazi Xavi u igru (da "smiri" loptu), ima 30 dodavanja od koji je 5 bilo za gol šansu

Vidim ovaj clan x8nesto ima nesto grdo protiv mene... pa mora TD na svaki post ( bolest ).

Tebi ocito niej jasno da je to njegova uloga, nazalost. Reci mi zasto protiv slabijih ekipa ga vidis vise naprijed, puca glavom, nogom... svugdje ga je. Cim dode nesto jaca ekipa on igra povucenije i defanzivnije. Jednostavno mu je takva uloga u klubu za sada... sta ce kasnije bit ili kad Iniesta i Xavi se povuku to cemo vidit, ali za sada mu se neda puno slobode. Gledam utakmice i vidim kako igra i sta igra.

16 godina
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...

Pokriva nekoga..

Vidim ovaj clan x8nesto ima nesto grdo protiv mene... pa mora TD na svaki post ( bolest ).

Tebi ocito niej jasno da je to njegova uloga, nazalost. Reci mi zasto protiv slabijih ekipa ga vidis vise naprijed, puca glavom, nogom... svugdje ga je. Cim dode nesto jaca ekipa on igra povucenije i defanzivnije. Jednostavno mu je takva uloga u klubu za sada... sta ce kasnije bit ili kad Iniesta i Xavi se povuku to cemo vidit, ali za sada mu se neda puno slobode. Gledam utakmice i vidim kako igra i sta igra.

Šime, bolje i palac dolje nego da se svađamo. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
x18x05x kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
SimeKZ kaže...

Pokriva nekoga..

Šime, bolje i palac dolje nego da se svađamo. 

Najgore je sta se niti ne znas svadat, nego vrijedas. A na svaki post koji cak niti nije protiv Barcelone tisces TD, tako da je to vec patologija, a ne protiv svadanja  Meni je drago da to tebe veseli i ispunjava kada na taj nacin ''sputavas'' moje postove. 

Kexzor takoder ( znam da je vikend pa imas vise vremena, sad se ispucaj )

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 10:45 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
16 godina
Nabrijana utakmica, nebi bilo dobro da Atletico izgubi. Jer i nas čeka neugodna utakmica.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evooooooo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Mandžo asistent.

2-0, kakve škarice, oplaaaaaaaaa.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 16:18 (Tommy_123).
16 godina
Već je 2-0... Ajmooo trpanjeeee
15 godina
FC Barcelona

Da Busquets napravi ovo što je sad napravio Khedira, nebi prestali pričati o tome do 2050. godine.

Čist penal i crveni karton zbog igranja rukom, a on se uhvati za glavu, pi*ka.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Thomas Vermaelen's recovery is going well and could begin running at the end of February. [Sport.es]

11 godina
Tommy_123 kaže...

Thomas Vermaelen's recovery is going well and could begin running at the end of February. [Sport.es]

pitanje je u veljači koje godine :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahahahaha, da, nisu tu naveli :D

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Znači nema ga više na početku ožujka..

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ole ole cholo simeone ole ole cholo simeone

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mal je klub taj Real Madrid.Mogu samo pobjediti ekipe poput Elchea i Deportiva.

A onaj tko je dao Zlatnu Loptu Ronaldou treba na lijecenje.

Mal klub i jos manji igraci.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Daj zadnji put ste se puhali kad je Real spusio pa je i Barca kiksala. Malo manje bahatosti pa mozda sutra bude -1 :)
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, spustit se na zemlju, i mi smo pojeli govno odmah poslije kiksa Reala.

15 godina
neaktivan
Bilbau fale neki igraci, ali tradicionalno u top5 najtezih gostovanja.
16 godina
Al ovo je već sramota, imali su sreće da nije petarda.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ATOMSKI Real Madrid, idemo po sve titule..

Ekipa koja je razvaljivala do Nove Godine, pa onda im glavni igrač dobije d'Or i ostane samo sjena na terenu od njega..

13 godina
kexzoR kaže...

ole ole cholo simeone ole ole cholo simeone

Ja sam mislio da je on neuki trener koji samo zna bunker igrat... nesto se promijenilo ? 

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jel bio malen i na zadnjem El Clasicu? Nemam ništa protiv Barce, samo protiv tvojih gluposti, ako se Real sramoti ne moraš i ti.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Bale, košta kao pola Atletica, ma i više, a samo zna si gurnut jedno 5m u for i trčat. Kakav igrač...

11 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jel bio malen i na zadnjem El Clasicu? Nemam ništa protiv Barce, samo protiv tvojih gluposti, ako se Real sramoti ne moraš i ti.

Imao je srece zbog penala, i zbog 2 Barcine greske.Barca je sama sebe pobjedila a Real je krenio igrati kad je bilo 3-1

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Imao je srece zbog penala, i zbog 2 Barcine greske.Barca je sama sebe pobjedila a Real je krenio igrati kad je bilo 3-1

Koji odgovor :D TI stvarno ga znas plesti da je to strasno. 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

busi real haahahahahah 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice