Vrhunski pas. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajme meni Suarez
Znači, igrač obgrljen i povlačen prema nazad (slučaj Hrvatska - Brazil, gdje je dodjeljen penal) i nema penala..
Sto puta Neymar pokošen ili makar poguran malo, ali nema faula.. Krasno
Znači, Iniesta se komotno mogao okrenuti i pucat po golu ali on mora dupli pas ić s Neymarom raditi, pa yebote.
da se iniesta okrenuo i pucao,opet bi nam ponistili regularan gol.
Brijem da Juanfran ima žuti iz prošle tekme i sad je dobio, pa neće moći igrat uzvrat.
nisam pratio prvo poluvrijeme kaki smo jel igramo dobro
Znači, igrač obgrljen i povlačen prema nazad (slučaj Hrvatska - Brazil, gdje je dodjeljen penal) i nema penala..
Sto puta Neymar pokošen ili makar poguran malo, ali nema faula.. Krasno
Da ja sudim nebi ono sviro za penal.
Real eyes realize real lies...
Počinjem navijat za ove sudce, oni dobivaju ovu utakmicu trenutno..
4 ruke, 3 puta su stepli Suareza, 3 puta Neymara, jedino Messi ima pravo glasa (ono je trebao bit žuti definitinvo)
SUDIO JE PENAL, NEMOGUĆEEEEEEEEEE
kako se bacio ahahahaahahahah sudci su katastrofa.
Barcelona fuj, odvratno. Kakva govna padavičarska
Bilo je i vrijeme da se nešto sudi, nakon ne dosuđenih 20tak penala.
NO penal NO messi
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
Eto ipak nije zabio iz penala (statistike, CR7 fans)
I šta nije penal? Zakvačio ga je ranije, njegov problem što ima nogu od 2 metra
NO penal NO messi
Gol niti nije bio iz penala.
EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
Pa ako ćemo tako, nije ni bio penal u prošloj tekmi barce i atm kad ga je kao messi pokosio a ovaj je pao kao da su mu nogu potrgali.
Sve u svemu igra ništa posebno, osim prvih 15 min, pošto je Messi zabio ipak je on igrač utakmice, inače bi po meni bio Mascherano
Pa ako ćemo tako, nije ni bio penal u prošloj tekmi barce i atm kad ga je kao messi pokosio a ovaj je pao kao da su mu nogu potrgali.
Ironija je što mu je prvo loptu oduzeo sa noge, a onda ga "pomeo" (a nije ga ni pomeo..)
Katastrofa suđenje, nitko na klupi se nije bunio na Mascheovo protestiranje, sigurno je trebalo bit +5 faula suđeno za nas, no kako god, nadam se pobjedi na Calderonu
Evo ako cete iskreno neka je bio penal, bas mi je drago, i zasluzena pobjeda.... Ovaj Atletico tako ku*vinski igra da je nemoguce, parkiraju autobus i nadaju se nekom zalutalom metku i to ti je nogomet 
mislim da barca osvaja 1 trofej ako prode atm-a
O cemu pricate?Nije bio penal?
Pa onaj kreten Juanfran ga je udario kao da prvi put igra nogometi...Busqets pametan pa to iskoristio.CIst penal ali je glup.
5 utakmica 5 pobjeda 17 golova zabijenih i 1 primljen.
Španjolski suci su najgori suci, daleko naagori. Ne pričam sad teorije zavjere i slično, nego ljudi zbilja ne znaju. Atletico igra anti nogomet cijeli susret, tuku se, udaraju, i krajem utakmice Barci je dosuđeno samo 7 faula do 80. minute. Pa jbt, upropaste dobru utakmicu.
Neymar je danas puno zujao a malo meda dao.
Suarez neznam sto da kazem vise sam ocekivao od njega.Treba ga jos cekati iako je dosadao mogao imati jedno 15 golova...
Messi jos jednom izvukao.
Dani Alves,Iniesta,Pique,Rakitic su podigli formu i to je odlicno.Stvarno sve bolje i bolje.
Sve u svemu zasluzena pobjeda neznam jeli Atletico imao sut u okvir gola..
Barcelona fuj, odvratno. Kakva govna padavičarska
Kad igra Real u kupu? 
Ako ovo nije penal onda ....
https://v.cdn.vine.co/r/videos/046FA3A3B11169817465770090496_332a7e5f264.1.5.9020121421986961322.mp4?versionId=D0RcdJP_9FXcitd8RWDBTdVjRCh_Pb17
Koliko sam se puta zaderao PUCAJ, da me sramota susjeda....
Svi su bili na nekom nivou više manje, ali Suarez totalno nije u igri.... Ne uklapa mi se u igru Barce nikako.. Treba mu dati još vremena, ali osim individualnih poteza koje može izvesti, vidi se da mu ovaj sistem još ne paše.
Nadam se da hoće, jer će biti itekako potreban sad za najvažnije tekme koje slijede.
Sudac katastrofa.