FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.835.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

NEYYMAAAAAAAAAAAAAAAAAAR.  Frajer puca po šavovima. Napokon

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Utakmica rješena.

15 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Ne znam, rezultat je tu, al i meni se igra ne svida.....vidjet cemo u nedjelju sve

Isti dojam i kod mene, previše je to na individualnu kvalitetu. Protiv boljih ekipa trebati će pokazati puno više, pogotovo vezni red.

Jedino vrijedno spomena je ona asistencija Messija, ono je izgledalo nemoguće za izvesti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 23:21 (antimadridista).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

sto bih volio vidjeti kovacica na robertovoj poziciji, dani vise ne ubacuje visoke lopte :) 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako se to vama ne sviđa igra? Mislim slab protivnik, ali 3/5 golova su čista tiki taka..

EDIT:
Jel Halilović može igrat CDR? Pošto je i Barca B igrala..

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 23:21 (Hrvek1909).
15 godina
Hrvek1909 kaže...

Kako se to vama ne sviđa igra? Mislim slab protivnik, ali 3/5 golova su čista tiki taka..

EDIT:

Ma vezni red je gotovo nepostojeći, to ne mogu probaviti. Puno previše ovisimo o individualnoj kvaliteti ove trojice naprijed. Zato Barca i ima problema u utakmicama protiv boljih ekipa koje znaju zatvoriti ovu trojicu naprijed, pa ne ostanemo na ničemu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

EDIT:

pa igra je puno bolja nego proslih nekoliko,ovu formaciju moramo zadrzati samo staviti iniestu na robertovu poziciju.

13 godina
antimadridista kaže...
Mitch kaže...
Ne znam, rezultat je tu, al i meni se igra ne svida.....vidjet cemo u nedjelju sve

Isti dojam i kod mene, previše je to na individualnu kvalitetu. Protiv boljih ekipa trebati će pokazati puno više, pogotovo vezni red.

Jedino vrijedno spomena je ona asistencija Messija, ono je izgledalo nemoguće za izvesti.

Pa to ja govorim, pa mi smo od kluba sa najboljim veznim redom na svijetu, sa timskom igrom, prelijepom za gledanje došli na nivo Real Madrida od prije par godina kad je sve išlo na individualne akcije, a taj Real pod vodstvom Carla igra timski nogomet, ne kao mi u najboljim danima, ali lijep za gledanje.

Sve se ide na Messija jer se zna da on može sve, tako i treba kad imaš najboljeg na svijetu u momčadi, ali kad dođe netko kao ATM onda dođe raspad sistema jer Messi bude pod flasterom i ne može prdnuti.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
protjeran
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...
Mitch kaže...

Pa to ja govorim, pa mi smo od kluba sa najboljim veznim redom na svijetu, sa timskom igrom, prelijepom za gledanje došli na nivo Real Madrida od prije par godina kad je sve išlo na individualne akcije, a taj Real pod vodstvom Carla igra timski nogomet, ne kao mi u najboljim danima, ali lijep za gledanje.

Sve se ide na Messija jer se zna da on može sve, tako i treba kad imaš najboljeg na svijetu u momčadi, ali kad dođe netko kao ATM onda dođe raspad sistema jer Messi bude pod flasterom i ne može prdnuti.

realno gledano,tesko je imsti dobar vezni red kad mu svaku utakmicu igraju drugi ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 23:28 (kexzoR).
15 godina
neaktivan
U nedjelju Alba-Mathieu-Pique-Alves mislim da ce izvesti, makar po meni i Bartra moze umjesto Mathieua. Veznj red, bilo bi lijepo ohladiti Busija jos jednu jer protiv Atleta treba netko kao Mascherano jer Busi nema ni brzine ni žara u sebi. Uz njega pojma nemam koga bi stavio, Xavi ima problema s listom, Iniesta mi je neizostavan, a Rakitic toplo-hladno. Napad, zna se.
Real eyes realize real lies...
13 godina
protjeran
N3N0 kaže...
U nedjelju Alba-Mathieu-Pique-Alves mislim da ce izvesti, makar po meni i Bartra moze umjesto Mathieua. Veznj red, bilo bi lijepo ohladiti Busija jos jednu jer protiv Atleta treba netko kao Mascherano jer Busi nema ni brzine ni žara u sebi. Uz njega pojma nemam koga bi stavio, Xavi ima problema s listom, Iniesta mi je neizostavan, a Rakitic toplo-hladno. Napad, zna se.

mascherano po meni stalno mora igrati na dmc jer je spejs šatl za busquetsa...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartra danas previše leti napred pa popije loptu..

13 godina
protjeran
FC Barcelona

eto bas mi je drago sto danas mozemo svi vidjeti da je rakitic rupa od igraca.

15 godina
neaktivan
Manje hvalospjeva o Messiju pa ce biti i igra bolja.
Real eyes realize real lies...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Je bome je Rakitic bio najgori.Steta sto umjesto njega nije Kroos koji bi se savrseno uklopio.Ali nema veze 1. sezona je najteza.

Mascherano mora igrati u nedjelju ako misle dobiti bitku na sredini terena protiv Arde Turana,Kokea i Tiaga.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

eto bas mi je drago sto danas mozemo svi vidjeti da je rakitic rupa od igraca.

Nije baš rupa od igrača, ali da je limitiran, to sigurno...

I nikako nije klasa za Barcelonu....

15 godina
FC Barcelona

Sad nemojte samo pisati da je opet Rakitiću netko drugi kriv. Da, Enrique je nikakav trener, ali ova utakmica Rakitića me zaprepastila totalno. Pa ne pamtim jedno dodavanje, čak ni ona jednostavna da je odradio kako treba. Nadam se da će se popraviti jer neće tako na dobro s njim.

15 godina
FC Barcelona

Nije mi jasno kako je u Sevilli bio jedan od najboljih veznjaka u Europi, a u Barci ne može doći do zraka. Jeli tu problem u igraču ili treneru/taktici?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trenutno centar Atletica, duplo jači od centra Barce, u svim segmentima.

Zato jer je u Sevilli bio medju panjevima u sredini, a možda mu se dogodila i najsretnija sezona u karijeri i nikad više....

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 23:57 (barcaINTER).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

On je odlican igrac ali nije svijetska klasa.On ima svoj stil i nije prilagodljiv na druge i zato nece biti motor Barcelone.Dobar ali ne i klasa.

15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Nije mi jasno kako je u Sevilli bio jedan od najboljih veznjaka u Europi, a u Barci ne može doći do zraka. Jeli tu problem u igraču ili treneru/taktici?

pa Rakitić je odličan igrač sigurno, ali se mora popraviti u Barci. Ima tu nešto i u samoj taktici, ali on griješi i u najjednostavnijim dodavanjima.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

nek se po meni pljuvalo,ali ok,nema veze. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 0:27 (kexzoR).
12 godina
FC Barcelona

ma evo prilagodit će se on odmah, samo da ekipi sa bug foruma paše

14 godina
FC Barcelona

Messi standardno, ali vidi mu se na licu da mu je pun k svega.. S druge strane, Neymara užitak gledati, njemu na utakmici nije briga ni za šta osim kako da dobro odigra i kako ekipa da pobijedi...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
david7 kaže...

Messi standardno, ali vidi mu se na licu da mu je pun k svega.. S druge strane, Neymara užitak gledati, njemu na utakmici nije briga ni za šta osim kako da dobro odigra i kako ekipa da pobijedi...

Osim što nije htio izić iz igre, ni stadionu nije zapljeskao a ustali su mu se ;)

13 godina
kexzoR kaže...

nek se po meni pljuvalo,ali ok,nema veze. 

Pljuje se i dalje... nemas veze... Pustite Rakitica na miru, neka igra svoje... doci ce mu kad se sve poslozi i dobije pravu minutazu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina

Ovo nije sreća, 

---

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Problem je što on uopće ne pokušava takve lopte odigrat, on je dirigirao svime u Sevilli, ovdje imaš Messija, Xavija, Iniestu, Neymara, on nije glavna zvijezda ovdje i boji se pokušat da ga nebi netko osudio

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Boji se -.-'''

Ajde nije on djecarac kao i i vi pa da se boji....Jedan Suarez tek pocinje davati znakove zivota a ne Rakitic na kojeg je stavljeno breme sa kojim se nemoze nositi..,Jedan Iniesta je los do bola a ne Rakitic....

15 godina
FC Barcelona
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice