FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.837.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Velika je šansa da se stvari poklope opet onome tko zna svoj posao, ovi sad neznaju što rade....

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nemoj prilagodavat ifru pojedincima,nego kupi igrace koji to mogu igrat i gotovo.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Nemoj prilagodavat ifru pojedincima,nego kupi igrace koji to mogu igrat i gotovo.

Kupi igrače? Pa ti kupljeni nikad neće igrat tiki-taku, to se uči od malena

12 godina
protjeran

Eto'o,Villa,Abidal,Yaya Toure,Dani Alves,Henry,Marquez....Trebali su kupiti Isca prije 2 godine i nebi sad Rakitica kupovali...

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Ne razumijem sto si tu naveo? Ni jedan se ne uklapa u tiki taku osim alvesa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
13 godina
protjeran
Mitch kaže...

Ne razumijem sto si tu naveo? Ni jedan se ne uklapa u tiki taku osim alvesa

procitaj hrvekov komentar.

16 godina
Najveći sebičnjak je zabio za 0-1 Seville.
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
16 godina
FC Barcelona
Manel Bruòa, a writer for Mundo Deportivo, reminds cules about the other side of the coin. His translated piece is below.

“Real Madrid has two straight losses but there is no crisis. They have conceded four goals and scored one, via penalty, in two games, but there is no crisis. Getting knocked out of the Copa del Rey is a real possibility for Madrid, but there is no crisis. The team looks tired and lacking spark for almost a month, but no crisis. Cristiano, angry about not starting in the CalderÛn, but there is no crisis. Bale, in the eye of the storm by annoying his teammates with his ego, but there is no crisis. Kroos, playing with his tongue out because he is exhausted and misses Modric, but there is no crisis. Set pieces again are a nightmare for Real Madrid, but there is no crisis. Cristiano has been playing at a poor rate for a month,but there is no crisis.

In short, there is nothing better than to look away and think well, problems, in this case, the crisis, is something for other teams, but not for you that thinks you’re just going through a rough patch. This is Real Madrid now, going to play against Espanyol, and obligated to give everything against AtlÈtico for pride, not because they actually are interested in the Copa del Rey. But of course, it’s only a rough patch.”

Read more: http://www.totalbarca.com/2015/exclusive-special/crisis-is-in-the-eye-of-the-beholder/#ixzz3OGCcGYLP
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona

Ter Stegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Sergi Roberto - Ney Messi Suarez

svasta...

Busquets, Xavi i Bravo nisu ni na klupi

edit: Xavi ozlijedjen, upitan i za Atletico

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 21:30 (mrzech).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, sad se neka izmrcvare u kupu, pa će se šetati u protiv Atletica. I kakav je ovo vezni red ???

13 godina
FC Barcelona

Očekujte mučenje sa probijanjem bunkera do 60 minute i genijalnosti Messija, ako mu se bude dalo igrati s obzirom na što se sve događa.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Da, sad se neka izmrcvare u kupu, pa će se šetati u protiv Atletica. I kakav je ovo vezni red ???

Po meni super, Masche na svojoj poziciji, Rakitić standardno, Sergi Roberto će napokon dobiti koju minutu (mada bi volio vidjeti Rafinhu unutra al oke)

13 godina
FC Barcelona

Zanima me hoće li ti biti super kada Messi bude morao doći na centar po loptu od Rakitića da stvori neku gol šansu.

Istina je da mi nemamo vezni red.

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
barcaINTER kaže...

Po meni super, Masche na svojoj poziciji, Rakitić standardno, Sergi Roberto će napokon dobiti koju minutu (mada bi volio vidjeti Rafinhu unutra al oke)

Masche je na DMC jako koristan protiv neke jače ekipe, ali protiv slabe ekipe gdje će napadati na bunker, i u Barcinom sustavu u kojem on mora igrati na 30 metara od protivničkog gola je po meni beskoristan.

Protiv ovakvih ekipa bez beda sa trojicom tehničara....Čak i jedan DC koji može kontrolirat centar...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta je sa ovim Albom,Suarez dva puta sam za sut,on trazi Messija...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima tko fini HD stream? Našo sam jedan na ustream al je nekvalitetan dosta, po mogućnosti engleski komentator, nemora bit, al ono..

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Ima tko fini HD stream? Našo sam jedan na ustream al je nekvalitetan dosta, po mogućnosti engleski komentator, nemora bit, al ono..

ja gledam ovjde, nisam ništa bolje našao.... al koji k, šta je i SK prodao ovim govnarima iz Arene svoja prava?

http://www.rojadirecta.me/goto/brfutebol.org/channel1.html

ovaj ne brejka ovaj gore je počeo

http://vipracing.tv/channel/roja-3#www.rojadirecta.me

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 22:16 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

Pa kad će se više Barci suditi penal? OČITI PENALI se ne sude iz utakmice u utakmicu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Pa kad će se više Barci suditi penal? OČITI PENALI se ne sude iz utakmice u utakmicu.

možda dobju penal ako probaju simulirat  nekima to pali 

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Yebena sramota.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
protjeran
FC Barcelona

gledajte na livefootball.ws cak i igramo nogomet danas u usporedbi s proslim utakmicama.

13 godina
FC Barcelona

Ma kakav nogomet, pa je sramota.

17 godina
FC Barcelona

Neymar 

15 godina
neaktivan
Igraju ocajno i ne pamtim kada je Barca bila ovako nemocna u prvom poluvremenu, ne danas nego opcenito, toliko bezopasni evo vec cijelu polusezonu, tu i tamo ubodu neki gol u 1.pol. bez obzira na protivnika. I lako je igrati presing, ali oni ni to ne rade pravilno nego lete ko muhe bez glave, Real, Atletico, cak i Elche prelako zaobilaze presing i prakticki se igraju seve s njima, a mora biti obratno. I jedino Messi pravi razliku, svaki put istim potezom, dijagonala u for, nekad prode, nekad ne, ali igre oni nikakve nemaju.
Real eyes realize real lies...
13 godina
protjeran
FC Barcelona

barem trce,uklizuju i igra je brza nego prije,ali naravno elche nije neko mjerilo.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

U bogte kakav gol, milijun dodira na 2 kvadrata, preljepo Suarez :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez zver,svaka mu cast,njegov gol! Ispala je odlicna akcija ! 

13 godina
protjeran
FC Barcelona

bravo luis,ali ne enrique :)

15 godina
neaktivan
Da dobar gol, ali Elche nije neko mjerilo :P
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona