Neće Messi nigdje, kakve su to gluposti. To su jazavi mediji, nemaju drugog posla nego takve gluposti izmišlljati, prije će enrike klupu napustit nego Messi Barcu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro je da se nesto događa,nadam se da je ovo znak da nitko nije nedodirljiv u Barci,samo eto Zubi je mala riba u odnosu na neke...bas me zanima kog ce dovesti na njegovu funkciju
a ko je ono bio sportski direktor prije Zubija?
Txiki Begiristain. Kad je Laporte otišao i on je s njim.
Txiki Begiristain. Kad je Laporte otišao i on je s njim.
txiki je cini mi se u cityju sada.
Navodno, u pitanju je osoba koja dobro poznaje Klub, ali nema značajno iskustvo na toj ili sličnoj poziciji
Ne miriši na dobro.
Nema iskustva. Pa onda mogu i ja ić radit. Pa kakva je ovo sprdnja, dajte dovedite pravog čovjeka koji zna obavljat posao. Uvijek eksperimentiraju i sa trenerima i sa svima. Nek dovedu pravog iskusnog trenera, sportskog direktora i sve što je potrebno, a ne da uvijek uzimaju bezvezne trenere. Real uvijek ima najjače trenere i stručni stožer dok Barca ima klaunove. Još s onom kaznom kupovanja igrača, ajme majko pa potonut ćemo ko titanik. Iskreno nemam više pouzdanja u ovu glupu upravu. Igrači se isto sprdaju ko da im nije uopće stalo, nakon svakog poraza uvijek isto "moramo više raditi i truditi se". To već trube 2 sezone a pomaka nema. Pola igrača treba prodati odmah, još ako Messi ode je gotovo. Ovo više stvarno ne liči na ništa. Fabregasa su prodali zbog Rakitića. Svaka vam čast, Rakitić je dobar igrač ali Fabregas je tata za njega. Trenutno je sredina najveći problem. Više uopće nema ideja, sredina igra na krilima pa se Messi mora vraćat do centra da dobije loptu, Busquets niti sjena onog igrača, Iniesta također, Xavi je svoje odradio, Rakitić katastrofa po meni. Treba to sve prodat i dovest Pogbu i prave igrače. Isca je Barca prepustila Realu a siguran sam da bi nam bio fantastičan. Desnih bekova imamo 3 (s Adrianom 4) a od toga niti jedan dobar. Dani Alves ubacuje bez veze, ko da imamo divove u timu pa oni mogu to pospremit, a na skoku Messi i Neymar.
Ovaj Vermaelen je opet priča za sebe, taj čovjek neće odigrat ni jednu utakmicu kak izgleda. Varane iz Reala bi nam dobro došao ali Real ga neće dati ni za suho zlato. Uglavnom raspadamo se previše, očekujem totalnu promjenu, jer nam je potrebna, od igrača pa sve do "stručnog" stožera.
Realno gledajuci preise je starih igraca u Barci koji se slepaju iz godine u godinu.
Xavi,Alves,Adriano,Douglas,Sergi Roberto,Montoya,Pedro,Vermaelen...To su sve igraci koji su sve igraci koji su nekvalitetni za Barcelonu.
Jos tu imas Rakitica koji se trazi,Iniestu koji je nakon tko zna koliko vremena prosao igraca (u utakmici protiv Sociedada)....
Pique se digao u formi i sad neigra.Busqets je stalno na udrau jer Iniesta neigra obrani kao ni Xavi.Bartra najbolji nas stoper neigra takodjer.
Napad bi mozda funkcionirao da se Messi nemora vracati kod zadnjeg veznog na po loptu.
Onaj slunto drzi Munira koji je slab i nije mu prirodna pozicija krilo,a nestavlja vjerovatno najveceg talenta na svijetu od 96. godista...Mislim na Adamu Traorea.
Kad bi se uprava na ljeto promjenila i kad bidosao novi trener a uz to zahvaliti se Pedru,Xaviju i Alvesu mislim da bi se dogodio veliki pomak.
Dosli bi mladji igraca sa puno potencijala,imao bi Rakitica koji bi tad mogao i donekle zamjeniti Xavija...Iskusnije Rafinhu...
Adama Traore bi sve odusevio svojim igrama jer je to igrac kojeg publika voli.Borben,brz jak i nezaustvoljiv.
Ali glavni je problem onaj manijak na klupi koji vec 17 kola igra sa razlicitom postavom.
Realno gledajuci preise je starih igraca u Barci koji se slepaju iz godine u godinu.
Xavi,Alves,Adriano,Douglas,Sergi Roberto,Montoya,Pedro,Vermaelen...To su sve igraci koji su sve igraci koji su nekvalitetni za Barcelonu.
Te dvije riječi za ta dva igrača ti neidu zajedno, nisu nekvalitetni, samo ih vrijeme gazi
http://www.barcabalkan.com/news/read/6832/Barcini-kapiteni-sutra-na-sastanku-s-Messijem
Puyol resigning yesterday was not linked to Zubizarreta being sacked. Had already informed the club before holidays that he would leave.
Barcelona have started talks with Fiorentina assistant sports director Eduardo Macia (40). A deal could be closed soon. [sport]
Although the players had a day off, Messi, who missed yesterday's training due to stomach flu, was at sports centre to train today. [cuatro]
Sutra u 16:00 će biti pressica za novinare, Bartomeu će imenovati novog sportskog direktora.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Sutra u 16:00 će biti pressica za novinare, Bartomeu će imenovati novog sportskog direktora.
Mamić :D
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Mamić :D
A nakon toga vam stiže Kruno Jurčić kao trener.
Luis Enrique is in his final hours at the club and Messi is relieved. [Cadena Cope]
A Koga bi oni doveli za zamjenu?
This time next year we'll be millionaires
kaos u klubu opet necemo nis osvojit
Koje nebuloze. Pravi cirkus u klubu. Možda nam to i treba.
Iskreno da vam kažem, trenutno me sram što sam fan Barcelone samo zbog ovih smješnih vjesti koje kruže. Stvarno je više smješno kaj rade, sad na pola sezone oni mjenjaju sportskog direktora i trenera, ma lol.
Ne mogu vjerovati da tako jedan veliki klub, nerijetko nazivan i institucija, može imati nestručan kadar u gotovo svim strukturama kluba. Pritome mislim na nedovoljno kvalitetan u odnosu na rejting kluba. Uprava je ove i prošle sezone sve krivo odradila, možda jedino po pitanju sponzora bili uspješni. Ne mogu se oteti dojmu da se i treninzi krivo rade, pogotovo u fizičkom smislu. Taktički da ne govorim. Igrači kao da ne mogu odigrati više od poluvremena. Užas.
Vidim da dosta vas spominje igrače. Svi su to dobri nogometaši, tako da vjerujem da su trener i osoblje, između ostalog, dobri onoliko koliko i mogu izvući najbolje od pojedinog igrača. Sjećam se da je Fabregas svoje zadnje utakmice u Barci odigrao mizerno, gubio lopte, nije mogao ni dodati točno čak. Neymar za reprezentaciju ubijao, a dođe u klub, ono nula. Xavi je i dalje za mene dobar, samo problem je što su i ostali igrači (i golman) poprimili osobine veznih igrača i playmakera sa forsiranjem paseva čak i u izglednim situacijama. Izgleda da neće biti kruha dok ne dođe (nadam se) Laporta i odradi temeljitu rekonstrukciju kluba.
Iskreno da vam kažem, trenutno me sram što sam fan Barcelone samo zbog ovih smješnih vjesti koje kruže. Stvarno je više smješno kaj rade, sad na pola sezone oni mjenjaju sportskog direktora i trenera, ma lol.
sanse s enrikeom za osvajanje trofeja su 0%,a s drugim trenerom ce biti puno vise :)
Ako ovaj popuši otkaz, eto nama Klopa.
Klopp nije za Barcu...on igrace u B. Dortmund zna od juniorskih dana i tocno je imao plan sta ce igrati itd.
Uspjeh se ne stvara u dvije sezone. Inace bi PSG i Man City harali Europom.
Barceloni treba trener koji ce uvest disciplinu i prije svega zelju za nogometom. Treba strukturirati vezni red, uigrati puno akcija i prije svega ne igrati procitan nogomet kratkih dodavanja ili ga barem dovesti na Pep razinu.
Previse se s tim novcima Barcelona pretvara u umjetan klub, za razliku od radnickog Atletica.
sanse s enrikeom za osvajanje trofeja su 0%,a s drugim trenerom ce biti puno vise :)
To smo rekli i za Martina.
Nije bezveze Tito koji je dugo u klubu bio najuspjesniji od doticne trojice.
isprike na duplom
Klopp nije za Barcu...on igrace u B. Dortmund zna od juniorskih dana i tocno je imao plan sta ce igrati itd.
Uspjeh se ne stvara u dvije sezone. Inace bi PSG i Man City harali Europom.
Barceloni treba trener koji ce uvest disciplinu i prije svega zelju za nogometom. Treba strukturirati vezni red, uigrati puno akcija i prije svega ne igrati procitan nogomet kratkih dodavanja ili ga barem dovesti na Pep razinu.
Previse se s tim novcima Barcelona pretvara u umjetan klub, za razliku od radnickog Atletica.
Koji bi to trener ili treneri bili??
To smo rekli i za Martina.
Nije bezveze Tito koji je dugo u klubu bio najuspjesniji od doticne trojice.
isprike na duplom
martino je kikiriki trener kao i enrike
Treneri koji poznaju jezik, recimo Diego Simeone koji je poprilicno nerealna opcija, Jorge Jesus, Pep Guardiola takoder nerealna opcija, Frank Rijkaard...
Ma ovo je potpuno bezveze,sad na pola sezone su našli da rešavaju probleme i da daju otkaze,ovde utiče mnogo faktora,za trenera se stalno nadamo,e ovaj je pravi,a ono ništa,treba da se dovede neka klasa trener,a ne da se eksperimentiše sa trenerom koji je trenirao Barcu B,to im je uspelo sa Guardiolom,a ovo sad je stvarno bezveze.A i mislim da sad dovedu i Guardiolu,da ni on ne može za pola sezone da popravi ono što je pokvareno od kako je otišao.
Koji bi to trener ili treneri bili??
Jurcic je slobodan...
nece biti nista od smjene trenera, pogotovo nakon sto Barça pobijedi Elche i Atletico
ja bih marcela bielsu,on ce ih samarat kad ne budu htjeli trcati,on je covjek koji je cijeli svoj zivot posvetio nogometu.