FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Ma Enrique gubi se....covjek umjesto da iskoristi situaciju, on drzi 4-5 prvotimaca na klupi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
12 godina
FC Barcelona

penal na suarezu

15 godina
FC Barcelona

Neznam šta se živcirate , osobno sam prihvatil da nam bude klub duže vrijeme smeće dok ne odjebe ovaj nesposoban trener,nesposobna uprava i dosta jazavaca koji su odavno trebali biti na transfer listi.

twice the pride double the fall
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Još jedan penal na Messiju..

Aha... ako si nacrtas mozda je...

Ostecena je jedino barcelona sa svojom igrom, nitko nece puknt po tom golu... samo neko petljanje.

nije na Messiju ali je bio na Busquetsu. I to ti ne treba nitko crtati.

Niti blizu penala... sta izmisljas koji klinac, 18 penala za Barcu po utakmici ali nista se ne sudi. Gledam strane forume nitko nista ne pise ovakvoga osim ovdje da je Barca ostecena svaku utakmicu. Daj se smiri, kakvu ekipu imaju jos dobro i igraju + trener. Nemoj me hebat, evo gledaj Messia, lik stoji na polukrugu i okrece se oko sebe na poziciji zadnjeg veznog, umjesto da je naprijed i radi visak igraca. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FC Barcelona

Provjerena taktika za zadnjih 10-15 min visoka lopta napamet u 16 metara da gromade u napadu zabiju par komada glavom. 

Alba 

13 godina
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...

Još jedan penal na Messiju..

Aha... ako si nacrtas mozda je...

Ostecena je jedino barcelona sa svojom igrom, nitko nece puknt po tom golu... samo neko petljanje.

nije na Messiju ali je bio na Busquetsu. I to ti ne treba nitko crtati.

Niti blizu penala... sta izmisljas koji klinac, 18 penala za Barcu po utakmici ali nista se ne sudi. Gledam strane forume nitko nista ne pise ovakvoga osim ovdje da je Barca ostecena svaku utakmicu. Daj se smiri, kakvu ekipu imaju jos dobro i igraju + trener. Nemoj me hebat, evo gledaj Messia, lik stoji na polukrugu i okrece se oko sebe na poziciji zadnjeg veznog, umjesto da je naprijed i radi visak igraca. 

Evo ti i sada, loptu je golman cisto odnio... o cemu pricamo mi, hebale te teorije zavjere. Navijaj za kub, voli ga... ali ne izmisljaj toplu vodu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eh jbg Suarez sad ga usra,mogao 2 gola zabiti...

15 godina

Mislim da Barca treba istupit iz lige. Pa nije im osam penala svirano po ovim ˝navijacima˝s foruma.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrike, molim te, oprosti se i putuj.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
FC Barcelona

a ovaj neymar, što reći, na silu bi ga zabio

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sime je najpametniji, isti si Beusan.

16 godina

Sasvim zasluženo izgubili, možda malo nesretno ali zasluženo. Baš me zanima izjava našeg trenera. Ovako lošu utakmicu dugo nisam gledao.

ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, također, jedva čekam pressicu, zanima me tko je to odgovoran za poraz i za ovaj mrtvi sastav koji je izveo, po neznam koji put ove sezone.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo cekajte sad izjavu kretena,"Barca je kontrolirala utakmica,lopta nije htjela u gol,..."...ma mrs unistio i ono malo sta je valjalo,mislio sam da smo s Martinom dotakli dno,ali je ovo nevideno,ne zbog poraza,nego zbog nacina na koji igramo,pa to ne lici na ni sta...bez obzira na onaj penal bio on ili ne,ni ne zasluzujemo vise,kad imamo ovakvog trenera i upravu koja dovodi takve pacijente

13 godina
protjeran
FC Barcelona

aahaha igramo kao racku,nemamo trenera ni upravu,ne smijemo nikoga dovoditi godinu i pol dana....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A sve mi je zao nakon onolikog veselja i velicanja Barcelone nakon poraza Reala gledat vas ovako potistene... 

A i ovo da ste poceli izmisljat penale i vadit se na to, sto na igrama svoje i Realove momcadi, stvarno vise nije vjerodostojno ni uopce vrijedno za razmotrit...

15 godina
FC Barcelona

Koliko vas ima smiješnih ovdje , krivi su vam RM,Perez,Franco,Illuminati i neka zavjera sudaca La Lige zato jer igramo loše tj. vrlo loše.

Da li je bilo penala dalo bi se raspravljati ali izgubili smo zasluženo jer nam igraju idioti kojima tu nije mjesto na čelu s trenerom koji ni sam nezna kaj želi.

13 godina
protjeran
dad0r kaže...

Koliko vas ima smiješnih ovdje , krivi su vam RM,Perez,Franco,Illuminati i neka zavjera sudaca La Lige zato jer igramo loše tj. vrlo loše.

Da li je bilo penala dalo bi se raspravljati ali izgubili smo zasluženo jer nam igraju idioti kojima tu nije mjesto na čelu s trenerom koji ni sam nezna kaj želi.

realovi ljudi su u CAS-u,barca je ostecena svaku utakmicu,prati malo,reala svake godine u LP ceka lagani protivnik,sjetimo se samo kradje protiv galatasaraya i manchestera,ostalo mi se ne da nabrajati.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je dao regularan zgoditak ljudi moji pa golman je ispustio loptu iz ruku

15 godina
fcbarca kaže...

S ovime se i ja slazem.

13 godina
protjeran
fcbarca kaže...

da,ali ne mozes protiv zlocinake organizacije,takav isti gol je i ronaldinho dao.

15 godina
neaktivan
fcbarca kaže...

To su i komentatori rekli gdje sam gledao i bili u čudu zašto je poništen.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako su krenuli sljedeći trener bi mogao bit Kruno Jurčić.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi: "We had the ball, had chances. Think we played a good game, despite the loss. The own-goal was decisive. We have to keep on working.

Koju si ti utakmicu igrao...

15 godina
kexzoR kaže...
dad0r kaže...

realovi ljudi su u CAS-u,barca je ostecena svaku utakmicu,prati malo,reala svake godine u LP ceka lagani protivnik,sjetimo se samo kradje protiv galatasaraya i manchestera,ostalo mi se ne da nabrajati.

Naravno uz pomć Perez-a i uskrslog Franca vrše teror i pritisiak na njih i oni su baš najveći krivci zato kaj mi igramo na razini Dinama.

Eto kolega iz druge teme potvrđuje tezu:

Hexfire kaže...
Mitch kaže...
Realovci, imate srece sta ovaj Enrique vodi Barcelonu...

Perez ga kontrolira

13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Xavi: "We had the ball, had chances. Think we played a good game, despite the loss. The own-goal was decisive. We have to keep on working.

Koju si ti utakmicu igrao...

ma budale pijani,ponasaju se kao adezeovci,misle da smo mi retardirani i da ne vidimo kako su igrali.

12 godina
FC Barcelona

pa to bi bio skroz ne fer gol

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma sto je to bilo sa Neymarom....Izgasio prije kraja nisam mogao gledati....

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pravi navijac.

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice