svaku utakmicu smo osteceni,ne samo u ligi,nego i u ligi prvaka.
svaku utakmicu smo osteceni,ne samo u ligi,nego i u ligi prvaka.
kako je zaplivao nas desni bek AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Real eyes realize real lies...
Enrikeu ako ovo izgubimo dat otkaz, pa ovo nema veze s zdravim razumom. A ovaj Montoya, ne želim trošiti riječi više na njega.
Ma sad ce Pedro i Munir proradit hahah,sramota ko njemu igra,Pedra obozavam i postujem za sve sto je napravio za Barcu ali realno vise nije kalibar za ovaj klub,nije ni mlad na kraju krajeva,a za Munira necu ni trosit rijeci,samo me zanima ko je njega progurao u Barcu
Gledat ćemo mi njega još dugo na klupi Barce, nažalost. Ništa bolji od Martina, postavlja pičk*stu igru a ni jednu utakmicu ne igra isti sastav. Šta reći o Muniru i Pedru?! Messi bi bez jedne noge bolje igrao.
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
Ma sad ce Pedro i Munir proradit hahah,sramota ko njemu igra,Pedra obozavam i postujem za sve sto je napravio za Barcu ali realno vise nije kalibar za ovaj klub,nije ni mlad na kraju krajeva,a za Munira necu ni trosit rijeci,samo me zanima ko je njega progurao u Barcu
nemoj srati protiv munira,u barci b je rasturao i donio nam je ligu prvaka za mlade,ali slazem se s tobom da ne moze igrati ispred messija i neymara...
Real eyes realize real lies...
Ma da smo neznam koliko loši, jeli ovo pravedno? Mislim ako je penal onda je penal pa da smo i na razini Intera iz Zaprešića, čisto mi se j*be. Pa dosta je toga više, ovo je velika sramota. I bezveze se mi živciramo kad se zna tko na kraju mora biti prvak.
Ma da smo neznam koliko loši, jeli ovo pravedno? Mislim ako je penal onda je penal. Pa dosta je toga,više, ovo je velika sramota. I bezveze se mi živciramo kad se zna tko na kraju mora biti prvak.
Ono je penal, ali penal je i Alba napravio i sad 2 zuta kartona bezveze gdje igrac uopce nije dirao rukom. Nemojte samo stenjat bezveze jer vam je igra ocajna.
nemoj srati protiv munira,u barci b je rasturao i donio nam je ligu prvaka za mlade,ali slazem se s tobom da ne moze igrati ispred messija i neymara...
Tamo je trebao i ostati,ne znam zasto ne zove Adamu,decko je avion i za Pedra i Munira...njegovo forsiranje nekih igraca ce nas stajati trofeja,sad kad treba pobjeda on izvede ovakav sastav...Lucho je najavljivao svasta prije sezone,do sad nista nije pokazao,to je realnost,a mislim da klub kao sto je Barca ne bi smio trpiti nesposobnost trenera,pa i uprave koja je najgora u povijesti kluba valjda,dokle god su nam ovi ljudi u klubu,sezona bez bitnih trofeja ce nam biti realnost,nazalost...
Je*em onog tko je rekao da je Munir igrac za Barcelonu.
Pedro kad ima loptu ko da mu je bomba u nogama.
Suarez nesto pokusava,jedini vrijedan spomena.
Iniesta radi svoj posao.
Xavi prvom do sebe.
Busqets kasni ko placa.
Mathieu i Mascherano na rubu crvenog kartona.
Alba nezna gdje udara.
Montoya-majkemi Alves je 5 puta veca klasa od ovog teleta.
Sudac dabogda ti dijeca prstom citala,cist penal nije svirao.
Pa ovo nema nigdje.Jos uz ovo neki konj od komentatora ima neki ruzni spanjolski naglasaka tako da sam iskljucio zvuk.
Messi vadi nas ko inace.
Samo da ona budala na klupi neostavi ga do kraja utakmice jer je tvrodglv ko mazga.
Tamo je trebao i ostati,ne znam zasto ne zove Adamu,decko je avion i za Pedra i Munira...njegovo forsiranje nekih igraca ce nas stajati trofeja,sad kad treba pobjeda on izvede ovakav sastav...Lucho je najavljivao svasta prije sezone,do sad nista nije pokazao,to je realnost,a mislim da klub kao sto je Barca ne bi smio trpiti nesposobnost trenera,pa i uprave koja je najgora u povijesti kluba valjda,dokle god su nam ovi ljudi u klubu,sezona bez bitnih trofeja ce nam biti realnost,nazalost...
jos prije 2 mjeseca sam napisao da navijaci u barceloni moraju organizirati prosvjede jer se ovi sprdaju s klubom i sa svim navijacima sirom svijeta.
Ma da smo neznam koliko loši, jeli ovo pravedno? Mislim ako je penal onda je penal. Pa dosta je toga,više, ovo je velika sramota. I bezveze se mi živciramo kad se zna tko na kraju mora biti prvak.
Ono je penal, ali penal je i Alba napravio i sad 2 zuta kartona bezveze gdje igrac uopce nije dirao rukom. Nemojte samo stenjat bezveze jer vam je igra ocajna.
Ti penal usporedujes sa zutim kartonom.Ajde napusti temu
Moze neko dati neki Ace stream link, bilo kakav. Hvala unaprijed.
Je*em onog tko je rekao da je Munir igrac za Barcelonu.
Pedro kad ima loptu ko da mu je bomba u nogama.
Suarez nesto pokusava,jedini vrijedan spomena.
Iniesta radi svoj posao.
Xavi prvom do sebe.
Busqets kasni ko placa.
Mathieu i Mascherano na rubu crvenog kartona.
Alba nezna gdje udara.
Montoya-majkemi Alves je 5 puta veca klasa od ovog teleta.
Sudac dabogda ti dijeca prstom citala,cist penal nije svirao.
Pa ovo nema nigdje.Jos uz ovo neki konj od komentatora ima neki ruzni spanjolski naglasaka tako da sam iskljucio zvuk.
Messi vadi nas ko inace.
Samo da ona budala na klupi neostavi ga do kraja utakmice jer je tvrodglv ko mazga.
Nadajmo se.
bog je na zagrijavanju,nadam se da ce uci i izvuci nas iz govana.
Mathieu se igra sa životom.
Daj vadi Xavia van majku mu yebem.
Danas nam baš ništa ne polazi za nogom. Sve nešto na silu a tako se ne igra.
ČITAJTE KNJIGE. RELIGION IS BULLSHIT
Danas nam baš ništa ne polazi za nogom. Sve nešto na silu a tako se ne igra.
na silu igramo otkad je otisao vilanova.
Pretrnuo sam sad, sjetio se Chelsea i Torresa i gola u 90-oj minuti :$
dani alves je imao 2 dobra ubacaja u karijeri,a to su oni ubacaji protiv villarreala prosle sezone.
Još jedan čisti penal nedosuđen. Tek tako nek se nađe.
Još jedan penal na Messiju..
Aha... ako si nacrtas mozda je...
Ostecena je jedino barcelona sa svojom igrom, nitko nece puknt po tom golu... samo neko petljanje.
i dalje visoke lopte u njihov 16erac,a nasi ljudi su visoki metar i 50.
Aha... ako si nacrtas mozda je...
Ostecena je jedino barcelona sa svojom igrom, nitko nece puknt po tom golu... samo neko petljanje.
nije na Messiju ali je bio na Busquetsu. I to ti ne treba nitko crtati.