FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.669
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Procitao sam tekst, a tek onda vidio tko je to napisao, daj samo reci izvor odakle si to iscupao

http://readtheblanter.files.wordpress.com/2014/03/messi-vs-ronaldo-stats-2009-2013.png

300 udaraca više ima Ronaldo, a i dalje je slabiji po golovima (2009 - 2013, sad je bolji od Messija, ali i dalje je prevelik potrošač lopti)

17 godina
Re: FC Barcelona
piksic kaže...

Dragi prijatelji navijaci. Kako vam nije dosadilo razglabati ciji tata je jaci. Vi, za koje su drugi djeca i mentalno zaostali, ne bi trebali trositi svoje resurse na tako banalne stvari. Mene je mozda nekad i bilo briga, ali danas mi je svejedno. I Ronaldo i Messi imaju svoje argumente, i svatko od nas je subjektivan kad o tome raspravlja, pa cu tako ja reci da je Ronaldo bolji jer vise cijenim snazne, brze i kompletne igrace. Tako uopce ne umanjujem da je Leo stvarno carobnjak i igracina i ne mogu reci da nije bio bolji nogometas u vrijeme Guardiole. Zadnje dvije godine Messi nije onaj stari i da ste realni i ozbiljni kako se ponekad pokusavate prikazati ne bi to opravdavali nego bi priznali da je Ronaldo danas korisniji igrac.

Barcelona je u vrijeme Guardiole bila strasan klub. Tada nisam vjerovao da ih Real moze pobijediti i prije svake utakmice sam upisivao poraz. Danas su uloge obrnute i Real je daleko jaci klub. Samo glupan moze ospravati sve te pobjede kao sto neki ovdje pokusavaju. Da ste imalo zreli i dorasli cemu biste kao odrasli ljudi trebali biti, prihvatili biste da Barcelona vise nije vrhunski klub i da vi tu ne mozete nista jer ste nebitni. Prihvatili biste to i ne bi vas bilo briga. Navijati nije lose, ali odrasli ljudi kako se vi volite nazivati ne bi trebali to shvacati tako osobno.

Barca nije vrhunski klub jer je dobila PSG 3-1, da.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
14 godina
FC Barcelona

Barca je vrhunski klub, ali nije na vrhunskoj razini zadnje 2 sezone

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
FC Barcelona

Svaki klub koji okreće 350 mil €+ je vrhunski klub.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Loša utakmica jučer, može bit da su se potrošili protiv PSG-a samo 2 dana prije, jbg, i to ima veze..

Sve u svemu loše i bezidejno opet, bez agresivnosti na centru i ideja i probojnosti u napadu. Ne može Messi sve sam, svaki puta.

Pedro je priča za sebe, Suarezu treba još vremena adaptacije, a po meni se jadan najviše borio.

Mislim da je veliki problem centar koji je trkački na Dinamovoj razini.

Ako već Barca nastavlja istim stilom i presingom na protivničkoj polovici, onda prvenstveno centar mora trčati duplo više nego sad. Xavi to više ne može, Rakitić je totalno prosječan igrač, Busi nije ono što je bio već 3 sezone, Iniestu poremetila ozlijeda ( nadam se da je samo to, jer u drugom slučaju, katastrofa ).... I kad to pogledaš, čemu se imaš nadati ?   Igru velike Barce je krasila trkačka i kreativna sredina, jer o tome ovisi njezin sistem. Toga više nema, pa je zato napad odsiječen,  vrte se bezveze, ili dolaze do nesposobnog centra po loptu...

Žalosno je to gledat, pogotovo nama starijima, kojima je u sijećanju konstantno višegodišnje silovanje real madrida, i sprdanje sa tim klubom ( gledat ih cijelu utakmicu kako bespomoćno trče za loptom, tamo vamo, dok ih doktori iz Barce ponizuju ).

Jbg, toliko sam guštao da sam mislio da se to nikad neće prekinut, ali eto...dogodilo se.

17 godina
Barca ima drugaciju postavu i igru u svakoj utakmici.

To je cinjenica
15 godina
neaktivan
Alves je opet out, istegao tetivu. To je jos i dobra vijest. Sto se tice igre, nakon pauze ocekujem da Enrique shvati koja mu je postava/formacija najjaca i zahvaljujuci dosadasnjim rotacijama morali bi biti na visokoj razini. Nazalost lik se cini toliko tvrdoglav, igraci nezainteresirani, tako da ne ocekujem nista bolje od prosle sezone. Eventualno ce mozda pobjediti ATM za razliku od Martina.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
Ostalo je 3 boda ispred Atletica, pobjeda Villareala 0-1 na Calderonu. Mandzi je ponisten nekakav gol, ali i Villarealu nije sviran cisti penal. Smijurija od sudaca. Jos 69 bodova je u igri, ne izgleda dobro, pocetkom sijecnja dolazi Atletico, a glavni konkurent u prvih mjesec ipo nove godine ima par zanimljivih prepreka. Treba vidjeti kako ce se forma razvijati nakon stanke... i sada citam da se poceo spominjati Danilo ako se transfer ban ukine. Eh, da je bilo potjerati ovu upravu proslo ljeto.
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Ostalo je 3 boda ispred Atletica, pobjeda Villareala 0-1 na Calderonu. Mandzi je ponisten nekakav gol, ali i Villarealu nije sviran cisti penal. Smijurija od sudaca. Jos 69 bodova je u igri, ne izgleda dobro, pocetkom sijecnja dolazi Atletico, a glavni konkurent u prvih mjesec ipo nove godine ima par zanimljivih prepreka. Treba vidjeti kako ce se forma razvijati nakon stanke... i sada citam da se poceo spominjati Danilo ako se transfer ban ukine. Eh, da je bilo potjerati ovu upravu proslo ljeto.

Gdje si citao to za Danila?Nadam se da nije sa FB.

Atletico pokraden kao i Barcelona,ovo je sramota.Kad kazu da prvenstvo nije namjesteno.Onaj masojn Perez drzi svu u Spanjolskoj a mi se cudimo sudackim odlukama.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2014 21:07 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
Nije Atletico pokraden. Nije suden cisti penal za VIL prije ponistenog gola. Za Danila sam procitao na twitteru, izvor portugalska A Bola.
17 godina
Heh, Mandzo je pokraden
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Danilo se cini dobar bek,ima potencijala,ali kao i svaki igrac iz Porta ce doci samo ako ga se dobro plati.Nijedan nije otisao iz Porta da nije klub na njemu zaradio masnu paru.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Xavi Hernandez: Osjećam da je moj kraj blizu.Tijelo se polako oporavlja, a ja nisam spreman igrati dvije utakmice tjedno. Nema više one iskre, i shvaćam da je moja nogometna karijera uskoro završava.

Moj najdrazi igracu ikad,teska srca mora se priznati da je tako.

13 godina
FC Barcelona

Xavi za trenera! Ako netko zna i razumije stil i način igre Barce, tiki taku, Guardiolinu stvorevinu to je Xavi.

Uvjeren sam da će biti odličan trener.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 0:36 (KiX777).
12 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Xavi za trenera! Ako netko zna i razumije stil i način igre Barce, tiki taku, Guardiolinu stvorevinu to je Xavi.

Uvjeren sam da će biti odličan trener.

A neznam bome.Volio bih da probaju sa Kloopom ili nekim takvim trenerom...Xavia uvijek mozes dovesti ali trenere kao Kloop bas i ne.

16 godina
FC Barcelona

Xavi treba biti trener zadužen za taktiku, Puyol za motivaciju :)

13 godina
FC Barcelona

Ma kakav Klopp, kakvi bakrači.

Klopp je izvrstan trener, cijenim ga kao i Mourinha, ali to nisu treneri za Barcu. 

U Barcinom DNK je upisano kako Barca treba igrati, a nema puno niti je postojalo puno trenera koji su taj stil igre dobro realizirali. Jedini značajni su Cruyff i Guardiola. Rijkard je bio dobar, ali to je bilo nešto drugačije od totalnog nogometa.

Xavi je ajmo reći posljednji mohikanac Pepove Barce. Suđeno je da bude trener, a i biti će, ako ne ubrzo, onda tek 2016. kada se Laporta vrati, par puta je Laporta govorio kako će Pep biti predsjednik, a Xavi trener.

Ja se radujem tom razdoblju, i vjerujem da će postojati u budućnosti Xavijeva era (trenerska!), nadam se uspješna kao i Pepova.

Jedno je sigurno, predispozicije ima.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 0:54 (KiX777).
16 godina

Parovi osmine finala Lige prvaka su:

1. PSG - Chelsea

2. Manchester City - Barcelona

3. Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

4. Juventus - Borussia Dortmund

5. Schalke - Real Madrid

6. Shakhtar Donetsk - Bayern

7. Arsenal - Monaco

8. Basel - Porto

“Na ponos grada i puka nek’ se Hajduk zove”
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 12:20 (x18x05x).
15 godina
x18x05x kaže...

Parovi osmine finala Lige prvaka su:

1. PSG - Chelsea

2. Manchester City - Barcelona

3. Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

4. Juventus - Borussia Dortmund

5. Schalke - Real Madrid

6. Shakhtar Donetsk - Bayern

7. Arsenal - Monaco

8. Basel - Porto

Steta da mi nemamo srece da dobimo jazavce ko nas najdrazi rival no sta je tu je ako budu igrali ko neki dan nije ni bitno tko nam je protivnik.

twice the pride double the fall
17 godina
FC Barcelona

Heh bit ce zanimljivo.

Mangala ce nam radit dar-mar...

12 godina
protjeran
Mitch kaže...

Heh bit ce zanimljivo.

Mangala ce nam radit dar-mar...

stoper ce raditi dar-mar...Ako Citya nemogu izbaciti

koji je jedva prosao skupinu onda...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma dajte pa ovo nisu istine, reko sam prošli tjedan da će Real igrat sa Schalkeom i eto ga.. Utrpat će im 10 komada, pokloniti 5 penala i Ronaldo će opet biti najbolji strijelac LP

17 godina
FC Barcelona

Perez namjestio, nema šta:

"Barca will host City in the 2nd leg of their UCL tie (March 18) just days before the Clasico (March 22 wkend). Madrid's 2nd leg on March 10"

Fortune favours the brave
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je smješno, opet će nas pregazit jer imaju dva tjedna odmora od UCL (protiv Schalkea, ono.. mogu poslat treću ekipu i pobjedili bi)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Klasika, nažalost.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

I vi se cudite da je Real nekog slabog dobio...Stvarno mi niste jasni.Vidim strmi se angazirao na 24 sata i pise kakko barca dobiva slabe protivnike a naveo je Arsenala...

Neznam sto da kazem na te fanove C.Ronalda i pingvina iz loze, nego da su to ljudi zatupljeli gledajuci padove narcisiodnog kompleksasa.

Pogledajte te Realove protivnike:

Roma,Lyon,Lyon,CSKA,Schalke,Schalke...A u cetvrtfinalima su dobili Tottenham,Apoel,Galatasaray...

No dosta o tom lopovskom klubu,koji nezavrjeduje dobivati paznju u ovoj temi...

U prvoj utamici u gostima,nece biti Yaye Tourea.Nije City nekakva prepreka ove godine, ato se vidi po tome da su u skupini prosipali bodove protiv Rome,CSKA a Bayerna su pobjedili na srecu...

Uglavnom ocekujem da Barcelona to prodje bez vecih problema jer ako nemozes njih pobjediti onda...

16 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

EnlightenedPhoenix 24.6.2011. RIP Zauvijek ćeš ostati u našim srcima
12 godina
protjeran
the_freefighter21 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Da si gledao vidio bi da nisi svirani sa razlogom.

1.Maluda se sam nebuni s obzirom da su jedan drugog drzali

2.Bilo je povlacenja ali je Drogba zaksanio sa padom

3.Prirodni polozaj ruke.

4.Branio je lice

13 godina
FC Barcelona

ja ne mogu vjerovat da se ovdje pise o namjestanju lige prvaka... eto, nije mi jasno... ovolko nisko past i valjat gluposti ne moze svatko.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

ja ne mogu vjerovat da se ovdje pise o namjestanju lige prvaka... eto, nije mi jasno... ovolko nisko past i valjat gluposti ne moze svatko.

Zasto ne?Onaj kralj namjestaljki iz Makedonije je rekao da je dosta utakmica Lp bilo namjestene a tako i SP.Lik je namjestio rukometnu utakmicu da zavrsi 0-0...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice