Bokte, niti jedne lopte igracu u prilici za gol. Sve propadne kad treba pucat po golu. Sve blokiraju!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
enrique nek igra formaciju 9-0-1,s 4 u obrani smo racku,pa nek stavi 9 vjerojatno ce biti bolje,sredina nam ne treba jer nema tko igrati,mesi moze biti sam u napadu jer i ovako igra sam.
Cijelo vrijeme pokušava skoro pa sam, bravo Messi ;)
Tako je Messiii, i najmanju rupu će pronaći, maestro.
Lijep gol. Igra katastrofa.
Da nema Messija koji uvijek sam mora vafiti ovu rkipu iz givana, Barca bi bila isppd sredine tablice vjerojatno.
Pique jednu utakmicu odigra super, pa jednu katastrofa. Vrhunski stoper mora biti dobar u kontinuitetu.
i tu 11-orku ne mijenjati (startnu)...
Najrade bi Piquea poslao u Barcu B
2 penala ne dosuđena, pa kakvo je ovo smeće????????????????????????????
TAKO JE LEO, TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
Očito je Enrique podjelio par šamara u svlačionici, jer je ovo potpuno druga igra
Tako to rade pravi majstori. Bez glume, bez padanja. Neće ga ni bolesni španjolski suci zaustaviti.
Ovi suci su mrtvi bolesnici, tko je njima dao da sude.
Nasprem prvog poluvrijemena, ovo je odlično.
Messi (401) is the first player in the history of Spanish football with more than 400 goals for a single club
Čisti gol poništen. Čisto onako za nastavak tradicije - po jedan čisti gol poništen Barci po utakmici u La Ligi ove sezone.
Ovo je preočito, tko ne vidi ne isplati se uopće objašnjavati.
Ma daj pa nije ovo zaleđe -.-
Kakvi mesari, pa strgat će pola naših igrača, a ovom slijepcu mrtvom što nije vidio da Suarez nije u zaleđu nego Neymar, sramota.
Messi equals Cesar as all-time topscorer in the Barcelona derby (11)
Joj koliko je više Iniesta učinio od Rakitića u ovo malo vremena što igra.. Par puta pokušao proigrat suigrača u for, usudi se driblat, ima kontrolu i viziju nad loptom..
4-1 hehe, preljepa lopta Albe :D
kako dani ostavi puno bolji dojam kad ne salje one svoje retardirane visoke lopte
TREĆI HAT TRICK ZA REDOOOOOOM, MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Magic.
Rekao sam prije tekme da će danas Messi dat 4 gola.. Hm.. Ajmo nek budem i ja prorok 
nije dao protiv valencije
Bog na nebu, Messi na zemlji :)
nije dao protiv valencije
Joj da prošli vikend.. Sori hh
Kako Xavi, Iniesta i Messi idu u prostor tražiti trokute pa to je preljepo :D
Podjestili su nas na stare dane kad je sve osvojeno u vise navrata...Odlicna partija,forma se dize i odlicna uvertira za PSG....
Messi pokazao zasto je najbolji igrac na planeti...
Još nam Psg doma dolazi, s ovakvom igrom, pobjeda je tu.
Još nam Psg doma dolazi, s ovakvom igrom, pobjeda je tu.
Nebi se baš složio, PSG bi nam u prvom dijelu uvalio bar 2 - 3 komada ;)
Sa Piqueom iz 1. pol i Busq, da.
Perez simo, Perez tamo...