Uf jedva,igrom sam nezadovoljan ali dobro bitno da su 3 boda tu,opet Messi u zadnjoj sekundi izvuce neki potez,a nije ga bilo cijelu utakmicu...Bravo nas je isto spasio,ponisten nam je i najvjerovatnije regularan gol,sve u svemu bitna je pobjeda
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovi navijači seljačine, messija pogodili punom plastičnom bocom u glavu
Inače, Messi pogođen bocom u glavu i na kraju zbog toga dobije žuti karton. Španjolska liga.
Barcelona je u ovoj ligi kao i Hajduk u HNL-u.
Realu dosada svirano 10 penala,dali su 10 neregularnh golova,a Barci 1.
Ponistavaju nam golove,dijele zute kartone ko od sale...Smijurija da go*na madridska to rade.Nije slucajnost toliki broj penala,neregularnh golova,kartona i ostalog...
Kad se sjetim dijeljenja kartona u El Classicu....
Zbog tog je ova pobjeda jos sladja.
Kontra mraku,kontra sili (kako bi Hajdukovci rekli)...
Pravim jedan prigodni video,o kradji reala ove sezone...La ligu sam pokrio...Sad mi treba video gdje Ronalda udara nekog igraca,nemogu se sjetti kojge (2 puta sakom u lice)...
Tako da sve sto se sjetite bio bih zahvalan kad biste napisali.
Pravim jedan prigodni video,o kradji reala ove sezone...La ligu sam pokrio...Sad mi treba video gdje Ronalda udara nekog igraca,nemogu se sjetti kojge (2 puta sakom u lice)...
Hahaha kakav zavidni jadnik....
Cestitam na pobjedi ekipa, najrealniji vam je bio X no moglo je i jest prevagnulo na jednu stranu, u zadnjoj minuti! E to je nogomet, bas sam uzivao u tekmi, naravno navijavsi za Valenciu pa je bilo zanimljivo hehe :)
Ti si zesce lupljen... nema sta... ako je neka ekipa bolja i ispred tebe odmah je krada.
Eno Juve pokro pola lige pa je 10 bodova ispred Milana, majko mila. Najgore je sta te ovi tvoji podrzavaju u tome...
Hahaha kakav zavidni jadnik....
Cestitam na pobjedi ekipa, najrealniji vam je bio X no moglo je i jest prevagnulo na jednu stranu, u zadnjoj minuti! E to je nogomet, bas sam uzivao u tekmi, naravno navijavsi za Valenciu pa je bilo zanimljivo hehe :)
Janik si ti kad nevidis sto se dogadja.Za takve kao i to pravim vidio da te prosvjetlim i izvedem na pravi put.
Ti si zesce lupljen... nema sta... ako je neka ekipa bolja i ispred tebe odmah je krada.
Eno Juve pokro pola lige pa je 10 bodova ispred Milana, majko mila. Najgore je sta te ovi tvoji podrzavaju u tome...
Real je u boljoj formi to je ocigdleno,i bolji su trenutno ali imaju odrsku sudaca,plus Barci zagorcavaju zivot.
Eno Juve pokro pola lige pa je 10 bodova ispred Milana?Sto bi trebo biti iza?
Teško gostovanje ali smo i to pregrmili.
Ovo je samo mazanje očiju. Ako ste vi zadovoljni onda ne znam sta reci. Sranje je igra bila. Bio bih zadovoljan sa smo igrali dobro, a izgubili. Ja želim da Enrique ode, ali od toga nema nista.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Messi, Cristiano i Neuer nominirani za Zlatnu loptu. Očekivano.
Ovo je samo mazanje očiju. Ako ste vi zadovoljni onda ne znam sta reci. Sranje je igra bila. Bio bih zadovoljan sa smo igrali dobro, a izgubili. Ja želim da Enrique ode, ali od toga nema nista.
Tko je rkeao da je bilo dobro?
3 boda su uvijek dobra makar ih dobijes sa jednim sutem na gol...
Sta ce jado jadni...Jos vece su pi*ke oni koji se smiju a u njeovom su timu.Jadni narcisiodni komleksas.Bas me zanima kako ce to Realovci opravdati.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
http://freebitco.in/?r=624635
Ti mislis ali ostatak svijeta to nemisli.Vidi se da je zzbiljno mislio,nigdje smjeska ili neceg takvog.A bome nisam.
Najveci Realoac na bug forumu opet u pokusaju obrane velikog idola C.R-a koji jos jednom pokazuje simptome komleksa i ljudske zloce.
Joa cekam da me boixusn izvede na pravi put da prestanem biti realovac... Onaj zadrti.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Joa cekam da me boixusn izvede na pravi put da prestanem biti realovac... Onaj zadrti.
Ovoj djeci nije više bitno tvoje mišljenje, tako bye bye...
Citam danas u sportskima da je Lucho stavio ovu ekipu sa 2 zadnja vezna da bi pomogao Dani Alvesu koji ostane sam zbog tog sto Messi neigra obranu.
To nije ni losa ideja ali onda sredina koja je ionako bezidejna nema kreacije,pa napadaci pate.Neymar i messi nisu imali nijednu sansu u nedjeljnoj utakmici.
Suarez je govorio o tome kako je izgubio svoj ubojiti instikt....
Kao da sam izgubio instinkt, puno oklijevam u nekim situacijama, pa sam propustio neke izgledne prilike, ali karakter mi ne dopušta da odustajem. Nastavit ću se boriti za svaku loptu i nikad se neću promijeniti. Potrudit ću se manje razgovarati s protivnicima na terenu - zaključio je bivši član Ajaxa i Liverpoola.
Suarez je klasa to se vidi po sansama u koje dolazi iz niceg (kad se ubacio ispred golmana Valencije i prmasio praznu branku)....Bilo kako bilo volio bih da sutra igra i da se iskali na onim amaterima i da da 2-3 gola pa da protiv Espanyola mirno pospremi sanse koje ce dobiti usvom stilu.
Real eyes realize real lies...
Mogao je dati Montoy priliku momak ako nista prema nazad je dobar,prema naprijed ima bolji centarsut od Alvesa jer nemoze imati gori...Dobor si rekao barem nebi limitirao pola momcadi.
Neznam kako je Enrique ko magarac naumio Alvesa na beku...
Nema razloga zato što je Messi tamo, ma ne..
pa naravno da je zbog Messija a i Alvesa koji je rupa.
This time next year we'll be millionaires
Real eyes realize real lies...
Alba je medju Top3 lijeva beka na planeti
This time next year we'll be millionaires
alba je brz ko metak i dobro čita igru i zato to dobro obavlja