FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.848.002
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...

A meni se čini da se on zasitio i nogometa i Barcelone.

Btw, volio bi da se Laporta vrati nazad u klub, jer ovi imbecili u klubu neznaju što rade, to se vidi iz aviona.

A ovih navijaca Barce zali Boze koja su to razmezena derista.

Covjek pretrci koliko i ostali,ima pristojan broj golova,ima vise od 10 asistencija...Jedina razlika izmedju njega ove godine i proslih je to sto mu je prije imao tko dodati loptu a ove godine dolazi kod stopera po loptu.

Covjek sve sam radi a vecina navijaca govori da se zasitio nogometa.{#}

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Ma nije se Messi zasitio nogometa, nego je Barca trenutno puno lošija nego što je bila. Ne samo u usporedbi s onom ekipom prije nego je Barca trentuno općenito slaba u usporedbi sa svojim najvećim konkurentima, barem zasad u sezoni. Ja se iskreno bojim susreta protiv bilo koje top ekipe i nisam baš siguran koliko će ovo dobro završiti prema ovom što smo vidjeli dosad.

I onda kad ekipa baš ništa ne štima, normalno da i pojedinac kao što je Messi ima nešto lošiju statistiku. I nije to samo Messi, nego eto on nas je naviknuo na vanzemaljske brojke pa se pričao

samo o njegovom padu. Pogledajte da recimo Inieste nema nigdje, a prije je bio u top 3 igrača na svijetu, sad ni sjena onog što je bio.

Kvaliteta pojedinca proizlazi iz igre cijele ekipe. Ne može Messi sam nositi ekipu na ramenima i da se onda od njega očekuje da ima iste brojke kao i prije. Iako su njegove brojke trenutno i više nego dobre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Koliko samo kartona dobijem zbog ovih hejtera Barce, to nisu istine.
http://freebitco.in/?r=624635
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako se Madridjani bore da Ronaldo osvoji Zlatnu loptu...Onaj majmun Pepe i jos netko su izjavili : Sramota je ako Ronaldo neosvoji zlatnu loptu.Ponavljam sramota.

Ajde dajte im je i ranije,jer su vec poceli borbu preko Facebooka i Instagrama.

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Mislim da je malo licemjerno da ih sad kritiziramo mi koji smo se inače uvijek borili da Messi osvoji. Ovo godine je jednostavno Penaldo bolji i zašto bi se spuštali na njihov nivo, treba to priznati i idemo dalje, nije još sve izgubljeno.

Losing all hope was freedom
12 godina
protjeran
piksic kaže...

Mislim da je malo licemjerno da ih sad kritiziramo mi koji smo se inače uvijek borili da Messi osvoji. Ovo godine je jednostavno Penaldo bolji i zašto bi se spuštali na njihov nivo, treba to priznati i idemo dalje, nije još sve izgubljeno.

jos ti nije dosadilo pretvarati se da navijas za Barcu?

15 godina
FC Barcelona

Majke mi ako ovi fanovi Reala imaju više od 13 godina. Ustvari, to su fanovi Cristiana da se bolje izrazim, a ne Reala.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 21:46 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi su oni piksici....

11 godina
neaktivan
FC Barcelona
Squad (vs Sevilla): Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets,Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Messi, Neymar
12 godina
FC Barcelona

ovu sliku arhivirati, tko zna kad ćemo ga opet vidjet da trenira

15 godina
FC Barcelona

Adama Traore zabio odličan gol za Barcu B: https://t.co/o8mgLqUwLp

15 godina
neaktivan
Halilovićev puno bolji :).
Real eyes realize real lies...
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Odličan je mali, ali tu su naši svemirci Suarez, Messi i Neymar. Žao mi je to reći, ali kod nas se ne može razviti kako treba.

Losing all hope was freedom
15 godina
FC Barcelona

Halilovićev prvijenac, krasan gol!

https://t.co/TOkUmx1gJs

15 godina
FC Barcelona

Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Busquets, Xavi, Rakitić, Messi, Suárez, Neymar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 19:04 (antimadridista).
16 godina
Samo da Leo ne dolazi u sredinu po loptu. Raketa bi mogao biti motiviran, ipak je tamo postao igračina.
15 godina
FC Barcelona
Kakva golčina za rekord! D10S!!!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sudac lopino,zaksinio si 1 penal neisi podjelio 2-3 zuta...

Alba daleko najbolji...Moglo je biti 3-4 razlike na poluvrmenu.

16 godina
FC Barcelona

haha, malo se preračunali :)

12 godina
FC Barcelona

e da nam je realizacija kako spada bili bi mi i na vrhu ljestvice možda

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nevjerovatno,od najboljeg igraca 1.poluvremena,do tragicara za minutu i pol -.-

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako igraju?

Da je danas živ imao bi 170 godina.
16 godina
5-1 . Messi zabio tri i prestigao Zarru.
14 godina
FC Barcelona

Imam neki osjećaj da je netko nekom u klubu žestoko hebo mater jer ovo nije ista Barca od prije 3-4 tjedna... Nadam se da će ovako i ostati...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
16 godina
Sevilla pometena/razvaljena/rastavljena na proste faktore.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odavno nisam vidio ovako raspoloženog Messia, gladnog igre i golova kao večeras.

Ako ovako nastavi, bježite miševi nazad u rupe....

Drugo poluvrijeme fantastično, užitak za gledanje, to je ono zbog čega i volimo Barcu....

14 godina
FC Barcelona

ukrao je suarezu pogodak kada je izjednačio rekord {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Odlicna igra,sve 5 jos da Suki ubaci gol bilo bi odlicno...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suki barem zna ubaciti za 3 Alvesa... to je strašno da mu svaki ubačaj završava u prvom bloku.

Real eyes realize real lies...
15 godina
FC Barcelona

Oće biti ponovno otvoreno glasanje za zlatnu loptu kao prošle godine? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice