FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.848.525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Arsenal nudi 38 milijuna Eura za Pedra i Alvesa.

Vidio sam na svim boljim i poznatijim portalim da se prica o ovome.Za njih dvojicu ovo je odlicno s obzirom u kakvoj su formi.

http://www.mundodeportivo.com/20141111/fc-barcelona/el-arsenal-ofreceria-38-millones-en-enero-por-alves-y-pedro_54419174655.html

http://www.sport.es/es/noticias/barca/arsenal-millones-por-pack-pedro-alves-3678873

To bi znacilo onda da ce povuci iz Barce B Adamu Traorea (prije njega nego Ramiresa s obzirom da je Ramires klasicna 9-ka)...

Na desni bek Montoya a njegova zamjena Douglas.

Nadam se da ce ovako biti,nisam bas protiv Pedra ali bilo bi dobro kad bi ga prodali tako,a onda na zimu doveli Reusa besplatno.Posao iz snova.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi, Neymar, Suarez, Reus,  ------  tko će na klupu ?

Jedan mora....

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Rotirati ih stalno,kao sto se u Reala radi..

15 godina
FC Barcelona

ma dajte, kakav Reus pored ovakvog napada kakav je već tu? Od onakve EKIPE kakvu smo imali sad da kupujemo same zvijezde i to sve u napadu? Pored ovakve obrane i veznog reda samo nam treba da opet idemo na napadača.

Pedro i Reus su neusporedivi jer Pedro prihvaća da je on igrač na klupi i da ulazi kao nekakav joker, dok je Reus top igrač i očekivao bi igrati svaki utakmicu (što i zaslužuje). Ali Barca već ima Messija, Suareza i Neymara. Zbog toga je uostalom i Alexis otišao u Arsenal.

Umjesto da se kupuju igrači koji su potrebni, mi gomilamo napadače zato što se eto ukaže prilika da ih se kupi za masnu cifru. Zbog toga Barca i jest u trenutnoj situaciji. A da ne kažem kako je zabrana transfera još uvijek aktivna.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:19 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
Official: Barcelona has filed an appeal at the Court of Arbitration for Sport (CAS) against the transfer ban imposed by FIFA

Official: A hearing regarding transfer ban will be held at the CAS Court Office on 5 December and a decision issued before the end of 2014
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kao sto sam i govorio,moguce je da ce se kazna smanjiti ili ponisiti...

Ako odu Alvesa i Pedro,a vrlo moguce je to i za Piquea sto mislite koje treba igrace kupiti?

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

ma dajte, kakav Reus pored ovakvog napada kakav je već tu? Od onakve EKIPE kakvu smo imali sad da kupujemo same zvijezde i to sve u napadu? Pored ovakve obrane i veznog reda samo nam treba da opet idemo na napadača.

Pedro i Reus su neusporedivi jer Pedro prihvaća da je on igrač na klupi i da ulazi kao nekakav joker, dok je Reus top igrač i očekivao bi igrati svaki utakmicu (što i zaslužuje). Ali Barca već ima Messija, Suareza i Neymara. Zbog toga je uostalom i Alexis otišao u Arsenal.

Umjesto da se kupuju igrači koji su potrebni, mi gomilamo napadače zato što se eto ukaže prilika da ih se kupi za masnu cifru. Zbog toga Barca i jest u trenutnoj situaciji. A da ne kažem kako je zabrana transfera još uvijek aktivna.

Kad covjek hoce da dode i to besplatno...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Reus može jako jeftino doć i nebi bio loša solucija jer može igrat i vezni red..

Želim vidjet osvježenje u veznom redu, čak niti obrana nije toliki problem više kao vezni red..

Boixus, Reus je pod ugovorom do 2017.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:42 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
Reus ovo, Reus ono, covjek se bio ozlijedio i sada je BVB katastrofalna u BL, je li taj covjek vise uopce u formi u kakvoj je bio? Po meni je veznjak prioritet... uz sve ove promjene s igrom prakticki nam nijedan veznjak ne odgovara pa treba vidjeti hoce li to ici na bolje.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma koji Reus, kakve su ovo bajke da je njegova jedina zelja i cilj Barcelona? Kakve djecje spekulacije, 98% transfera sta ovdje pricate se nece dogoditi poznavajuci Barceloninu politiku... I sta niste ovo ljeto kupili jedno 15 igraca? 

Jos bi sutio da Barcelona nema zabranu kupovine igraca, ali kad vidim da ste vec donijeli presudu na ulozenu zalbu koja ce se jedva razmotrit zbog Barcelonina utjecaja, place mi se od jada...

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Ma koji Reus, kakve su ovo bajke da je njegova jedina zelja i cilj Barcelona? Kakve djecje spekulacije, 98% transfera sta ovdje pricate se nece dogoditi poznavajuci Barceloninu politiku... I sta niste ovo ljeto kupili jedno 15 igraca? 

Jos bi sutio da Barcelona nema zabranu kupovine igraca, ali kad vidim da ste vec donijeli presudu na ulozenu zalbu koja ce se jedva razmotrit zbog Barcelonina utjecaja, place mi se od jada...

Reus je vise puta izjavo da mu je san igrati u Barci

12 godina
FC Barcelona

kao što sam i mislio, teški bulšit

16 godina
Del_Boy97 kaže...

kao što sam i mislio, teški bulšit

da, bilo je za ocekivati da ce reci kako je to istina {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

kako je proziran {#}

Losing all hope was freedom
13 godina
Najbolje da je ljubomoran na nekog. Neznam zasto bi trebo bit... Smijesni natpisi.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
protjeran
FC Barcelona

to je to o cemu vam ja pricam,***es nas ubojiti trio kad im nema tko dati loptu.

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Lako oni asistiraju kad im suci pomažu.

Losing all hope was freedom
14 godina
neaktivan
piksic kaže...

Lako oni asistiraju kad im suci pomažu.

Bravo inteligencijo.. {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Brazil vodi 3-0 protiv Turske na poluvremenu,a Neymar je zabio 1 gol.

15 godina
neaktivan
A Messi je jedini sposoban pokrenuti akciju Argentine po obicaju xD
Real eyes realize real lies...
12 godina
FC Barcelona

tata martino, kakav trener svjetske klase

17 godina
Del_Boy97 kaže...

tata martino, kakav trener svjetske klase

To čeka i španjolsku repku sa Luchom, već vidim

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
N3N0 kaže...
A Messi je jedini sposoban pokrenuti akciju Argentine po obicaju xD

Isto tako fulava stvari koje bi prije zatvorenih ociju roknul ali najsmijesnije u ovoj prici je da nasa B momcad igra 1000 puta bolje od A momcadi i imaju igru za razliku od seniora cija se igra svodi da Srna 90 minuta napucava lopte u 16m.

twice the pride double the fall
12 godina
FC Barcelona

argentini treba ruka da bi izjednačili {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

"TV3" navodi da je Martin Montoya, koji je u dosadašnjem dijelu sezone zabilježio samo jedan nastup, odlučio napustiti FC Barcelonu, ali nije poznato kada će to učiniti (u zimskom ili ljetnom prijelaznom roku). Interes za njegovo dovođenje pokazalo je nekoliko klubova, a Martin ima važeći ugovor s Barçom do 30. juna/lipnja 2018. godine.

Nadam se da nije istina posto je to ipak TV3 ali gdje ima dima ima i vatre.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Spanjolska vodi 2-0 jedan je dao Isco,drugi Busqets sa 20 metara po podu.Igraju Realovu shemu sa 4-4-2 a spic je Pedro.Falio jednu mrtvu koliko sam gledao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 21:19 (Boixus Nois PS).
15 godina
FC Barcelona

Zabio i Pedro, i uz to imao još par solidnih udaraca koje si je sam iskreirao. Zanimljivo kako igrači Barce blistaju u reprezentacijama, ovaj Pedro je skroz drugi igrač. Nama treba trener koji zna posao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Xavi izjavio kako bi mu bio san trenirati Barcu nakon što završi karijeru... Da mu se bar i ostvari...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Zabio i Pedro, i uz to imao još par solidnih udaraca koje si je sam iskreirao. Zanimljivo kako igrači Barce blistaju u reprezentacijama, ovaj Pedro je skroz drugi igrač. Nama treba trener koji zna posao.

igrao je na spicu a ne na krilu.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Golovi Busqets i Pedra

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 23:31 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice