FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.891.150
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Ray Hudson: "Messi could teach Euklid about the geometry of the penalty box."

Koji kralj {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Re: FC Barcelona
Reedy kaže...

evo sažetaka sa Ray Hudsonom:

Ray Hudson je takav car za mačku napočetku kaže Yep it shown its teeth the same way as that Suarez guy {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 11:37 (dad0r).
12 godina
protjeran
Mislim da je prošle sezone Messi bio loš zbog ozljeda a ponajviše zbog onih svih negativnih stvari vezanih uz neplačanje poreza pa mu se sve to skupljalo u glavi.Ako se po jutru dan poznaje(dozlaboga izlizana fraza) Leo Messi če ove godine biti pravi kakvog ga znamo.Ove sezone Barca mora osvojit barem jedan trofej.
15 godina
neaktivan
Ne bi me cudilo da Messi do El Clasica na kontu ima skoro 20 golova, nisu neki preteski protivnici (ali to se nikad ne zna) i bude li se stvaralo jos vise sansi nego jucer to ce biti rapsodija. Jucer je stvarno dobro izgledao, proslu sezonu nije mogao ni doci u onakve sanse, a sutevi su ceato bili neprecizni. Sto se tice ostalih, za sada je Rafinha razocarao, ali jos je rano govoriti. Dobro je pocelo, a jos nema Suareza i Neymara.
Real eyes realize real lies...
14 godina
FC Barcelona

Messi je samo u 2 sezone zabio prvi gol u sezoni, oba puta je pala i liga i CL, valjda će se tradicija nastaviti :)

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 14:37 (david7).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

kad je messi igrao na krilu osvojili smo SVE

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

kad je messi igrao na krilu osvojili smo SVE

Ja bi više gledao ovaj ISTI sastav u dvije sezone nego to jel Messi igrao na krilu ili u špici.. Svi znamo da on igra na krilu veći dio utakmice i sjuri se u sredinu..

Da mu je lakše igrat na krilu, je sigurno jer ima puno više prostora za dribling nego da se zabiaj u sredini

14 godina
protjeran
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vjerovatno negdje u rangu sa Obilinovicem

15 godina
FC Barcelona

Pročitao na fejsu : Jeste li znali?

Luis Enrique je na Camp Nou postavio četiri skauta. Oni moraju nadgledat igru iz svih kuteva stadiona te pratiti svakog igrača posebno. Informacije šalju pomočnom treneru preko slušalice u uhu koju onda on prosljeđuje Luisu Enriqueu.

VISCA BARCA
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet blesava igra reala večeras, više tehnike možeš vidjet u pet minuta Barcine tekme nego u tri realove utakmice.

Ronaldo bi se sigurno objesio da nije postigao pogodak, brate mili točno se vidjela nervoza( ko da nije bio na wc-u dva tjedna) jer ga peru kompleksi, čak je benzema morao izać vani tako da ronaldo zadnjih 15 min može igrat čistu špicu. Prejadno. Sve na mišiće i silu, nula talenta.

Nema proigravanja i kvalitetnih lopti u for, nema onog magičnog dodira kojega su imali najveći, samo sila i mišići, ništa drugo. I zato nikad neće moć stat u istu rečenicu sa najvećima, zato ga se i ne uspoređiva sa najvećima.

13 godina
barcaINTER kaže...

Opet blesava igra reala večeras, više tehnike možeš vidjet u pet minuta Barcine tekme nego u tri realove utakmice.

Ronaldo bi se sigurno objesio da nije postigao pogodak, brate mili točno se vidjela nervoza( ko da nije bio na wc-u dva tjedna) jer ga peru kompleksi, čak je benzema morao izać vani tako da ronaldo zadnjih 15 min može igrat čistu špicu. Prejadno. Sve na mišiće i silu, nula talenta.

Nema proigravanja i kvalitetnih lopti u for, nema onog magičnog dodira kojega su imali najveći, samo sila i mišići, ništa drugo. I zato nikad neće moć stat u istu rečenicu sa najvećima, zato ga se i ne uspoređiva sa najvećima.

Covjek voli zabit gol, sta cemo mu zamjerit ? Da, Benzema je izasao samo zbog Ronalda... Vise je izasao zbog toga jer je panj nevidenih razmjera.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Clanak na sport.es,Bartomeu govori Luis Enriqueu nesto u vezi Reusa.Ako netko moze prevesti jer sam na mobitelu

http://www.mundodeportivo.com/20140825/fc-barcelona/bartomeu-bromeo-con-luis-enrique-voy-a-invitar-a-reus_54414358727.html

14 godina
FC Barcelona

To je bilo na onom zajedničkom ručku, neka zajefrkancija izgleda..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam ste čuli ali Simeone je dobio (dobit će) 8 utakmica kazne zbog prosvjedovanja četvrtom sudcu.. Ronaldo 0 utakmica kazne zbog 2 krošea na Godinu :)
I onda je Uefalona hehe

12 godina
protjeran
david7 kaže...

To je bilo na onom zajedničkom ručku, neka zajefrkancija izgleda..

Steta...gdje ima dima ima i vatre

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Masche je produžio ugovor s Barcelonom do ljeta 2018. godine! Otkupna klauzula iznosi mu 100 milijuna eura! 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
protjeran
FC Barcelona

nas dragulj zabija i van terena :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Benatia novi igrac Bayerna 

14 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Benatia novi igrac Bayerna 

oni imaju sposobne ljude u upravi,a mi debile.

EDIT: evo sad citam da je cijena 25mil eura+5 mil bonusa haahahahhahahaahhaahahahaha,e moj zubi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 15:46 (kexzoR).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

bas me zanimaju brojke.Vjerovatno oko 35-40 miliona

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

bas me zanimaju brojke.Vjerovatno oko 35-40 miliona

30....a mi uzeli vermaelena....

Ne znam da li je uprava nesposobna, ili Roma nije htjela ojacat Barcelonu...moguce i to

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
FC Barcelona

roma je od barce trazila vise, jer bi svako zdrav uzeo benatiu za 30mil

15 godina
FC Barcelona

Pa nema mi to baš neke logike, zašto Roma nebi htjela ojačati Barcu, a htjeli bi Bayern? Njima to valjda dođe na isto s njihove strane, nisu im nikakva konkurencija u njihovoj ligi.

Inače, da budem iskren tog Benatiu nisam gledao toliko da mogu sad pričati da mi je pretjerano žao. Ne pratim baš Serie A u zadnjih 2-3 godine jer je liga spala na niske grane. Vidim svugdje svi hvale tog Benatiu, pa je vjerojatno i dobar. Ali gledam tisuće komentara o njemu svugdje, sumnjam da su ga baš svi pratili toliko.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 16:50 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobar je,ima klizeci start odlican i brz je na nogama...nije ga lako proci i zna igrati...mozemo zaliti za njim...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Inter mi je drag klub pa pratim Taliane, i to dosta. I vjerujte mi radi se o jednom od najboljih obrambenih igrača na svijetu, po mom mišljenju. U Romi je igrao fenomenalno, ali doslovno.

Jako mi je žao što je to tako ispalo i nije mi jasno da ga je Bayern uspio uzet a Barca nije mogla. Neznamo prave razloge, i zato je čudno, nevjerujem da se radi o nesposobnosti uprave jer bi onda stvarno bili debili kakvih nema nigdje.

Benatia je kvalitetniji igrač od vermalena i francuza za duplo.

( ima 27 godina, taman kupnja za budućnost ).  Razočaran sam totalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 20:26 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne treba plakati za prolivenim mlijekom sto se kaze,mozemo biti sretni sto napokon imamo 4 konkurentna stopera,kakvi su takvi su,ovo je zlato za ono sto smo imali prije sezonu i dvije...i meni je Hummels bio velika zelja,isto ga se moglo za relativno male novce dovest u odnosu na njegovu kvalitetu ali eto sta je tu je,za sada Mathieu igra sasvim solidno,doduse treba ga vidjet u nekoj jacoj tekmi,ali za sada obrana dobro izgleda...i meni je malo glupo sto Barca mora barem 30-40% skuplje platiti igrace nego sto bi neki drugi klub,ali tako je to danas,izvuci sto vise mozes...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 20:30 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
Oni i da su doveli Benatiu ovisi bili funkcionirao s Piqueom u paru. Ako ne bi, izbacio bi Piquea iz sastava, a Pique je ipak Pique, Španjolac... Zato mu se i daje ovoliko kredita, uostalom kao i Ramosu, oba su pala u formi. Ovako su doveli dvojicu za lijevog stopera (valjda ce Verm nesto i odigrati), a Bartra ima priliku za napredak ne bude li Pique dobar.
Real eyes realize real lies...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice