Trenerski mag Luins Emrike 40milja eura za Mathieu i Vermalena... 
Pa da, sigurno je Luis Enrique pregovarao oko cifre i svih ostalih detalja transfera. Malo previše igrate FIFA-u.
Trenerski mag Luins Emrike 40milja eura za Mathieu i Vermalena... 
Pa da, sigurno je Luis Enrique pregovarao oko cifre i svih ostalih detalja transfera. Malo previše igrate FIFA-u.
Ne, baba na placu je trazila bas te igrace...
Ne, baba na placu je trazila bas te igrace...
pa jedno je tražiti igrače, a drugo je dogovarati cijenu, to nije njegov posao. Upravo zbog toga si ga ismijavao (40 milijuna).
Vise zbog pojacanja nego zbog cifre, ali ajde. Ulazis u bespotrebnu raspravu ponovno, a sam znas da su pojacanja preplacena. No, najbitnije je da je tu Suarez od 90milja a obranu ce igrat Dani Alves, Vermalen, Mathieu i Pique... Isusati, kakvo plakanje.
Ovo je valjda gore od Abate, Bonera, Yepes, Constant.
Proce i ovaj prijelazni rok a oni nece dovesti niti jednog top class branica.
aj, otkad potpise ja pocinjen brojit kad ce se ozljedit prvi put, dajen mu misec dana najvise
Gerard Pique set off a stink bomb on the flight to Helsinki,According to El Mundo Deportivo. The ‘artifact’ was dropped on the floor, taking advantage of entering through the back of the plane, but the flight attendants did not take the joke with humor, as it was in the area in which they work. They had to go apologizing to passengers while trying to reduce the bad odor with some air fresheners.
E Pique, jesi idiot, svaka ti čast 
to sam i ja citao,ali sam mislio da je google translate napravio fail...
koji konj majko mila
počivaj u miru mali messi :( http://www.24sata.hr/sudbine/sve-je-stalo-za-malog-mesija-mirko-17-je-imao-leukemiju-379196
Ovo je pravi Iniesta,sjajna akcija,Bravo ! 
Vec 3-0,Munir je igracina 
Kako igraju? Nisam u mogucnosti pratit...
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Kako igraju? Nisam u mogucnosti pratit...
Pretpostavljam da solidno ako nakon 20 minuta vode 3:0
Loš protivnik... Sad još nabiju Leona i onda ih Elche spusti na zemlju
ali opet presing je tu i nakon 4 komada, to je dobro.
Vrlo dobro igramo, 6 second rule pressing. Rafonha najbolji, Munir odličan, Roberto dobar.
Protivnik i nije bas nesto,ali sasvim dobra utakmica,presing je tu,brzi je protok lopte,Rafinha me odusevio,fenomenalan je.
Real eyes realize real lies...
Kako neće Pedra jbt..
Još jedna asistencija Rakitića, di ćeš bolje 
Raketa ce vjerojatno imat jedan od najvecih porasta u vrijednosti u povijesti barce...
Sa 18 mil na nekih 50ak....stoposto
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Sad zamislite Suareza kako kupi njegove lopte
Sve minute koje je dobio odlično je odigrao, pogotovo danas.
Sad zamislite Suareza kako kupi njegove lopte
Definitivno, suarez ce ispast bolje pojacanje nego James za RM...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Jedna od Realovih zvijezda će propast ove sezone, imat će slučaj kao s Kakom...
Real eyes realize real lies...
Suki je.
Toliko mi je drago sto smo doveli stopere,ja nisam ni ocekivao neku zvezdu kao na primer Hummels,Thiago Silva,Luiz,tako da sa prezadovoljan,Srecno Vermaelen i sto manje povreda !