FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.897.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Official: Tata Martino announced as Argentina's new coach.

Wenger na prodaju Vermaelena:

"Vermaelen could leave us because he needs to play now. We're in a position where it's difficult to stand in his way.

"We would prefer to sell him abroad. That is an option. We have offers from abroad as well. We have bids. You will know very soon."

Pošto je Lovren došao, mogući je prijelaz i Aggera...

Liverpool neda Aggeru da ide danas sam citao na sport.es...

Kad bi Vearmallen dosao konacno bi imali 4 stopera od kojih nijedan nije siguran u prvih 11

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako piše na sportu, Agger želi ići iz Liverpoola....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Jeli itko pratio zadnje utakmice koje su igrali Vermaelen i Agger? Ja nisam, ali ni jedan ni drugi mi ne zvuce kao pojacanja, netko tko bi mogao zagorcati Piqueu zivot. Edgara Iea sam bar vidio uzivo, a ova dva su klupa par sezona i sad ce tu doci dizati lovu. Vermaelenu je samo pitanje vremena kad ce opet ozljeda.
Real eyes realize real lies...
17 godina
Ja sam mislio da Barca ide na world class igrace kad su u pitanju transferi, ali preci sa Piquea na Vermaelena ili Aggera je idiotarija zesca.

Mathieu je za njih klasa vise.

Njemacka i talijanska liga su oduvijek davale najbolje obrambene igrace, ne znam zasto tamo ne kupujemo.

Howedes, Sokratis, Benatia, Hummels,...najbolji u svijetu trenutno...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam skroz na Howedesa zaboravio, dobro je odigrao beka na svjetskom ali stoper mu ej primarna pozicija, nije skup a ima tek 26. godina.

17 godina
Gledao sam ja Bundesligu stalno, Howedes i Sokratis su cak bolji na stoperu od Hummelsa

Sokratis ima iznenadujuce dobar skok i sut izvana, nesto kao Martinez samo defenzivno puno bolji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Gledao sam ja Bundesligu stalno, Howedes i Sokratis su cak bolji na stoperu od Hummelsa

Sokratis ima iznenadujuce dobar skok i sut izvana, nesto kao Martinez samo defenzivno puno bolji

Da da, Sokratis je odličan, njega su iz Werdera dofurali za male pare a zvijer od stopera. Dobar u duelu, skok, malo grešaka radi. 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa nemozete razmisljati o transferima iz nekog kluba u Barcelonu kao da je FIFA ili Menager...

Najbolje bi bilo kupiti Hummelsa i onda imas 2 stopera Pique i Hummelsa koji su sporiji od blata...

Benatia bi bio odlican ali Roma pravi ekipu za LP i nezele prodavati nikog...

Howedes nista posebno na SP prvenstvu je bio najgori dio Njemacke,igrao je beka a niti je bio ofanzivanniti defanzivan

A Sokratisa necu komentirati...To je 4.stoper BVB i ti bi njega u Barcu {#}

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa nemozete razmisljati o transferima iz nekog kluba u Barcelonu kao da je FIFA ili Menager...

Najbolje bi bilo kupiti Hummelsa i onda imas 2 stopera Pique i Hummelsa koji su sporiji od blata...

Howedes nista posebno na SP prvenstvu je bio najgori dio Njemacke,igrao je beka a niti je bio ofanzivanniti defanzivan

Pa tko tako razmišlja ? Samo smo rekli da su dobri stoperi, dok kupujemo ova smeća, da se može bolje. Pa normalno da nije bio Bog zna kaj pošto je igrao beka, a on s bekom nema veze.

Sokratis je zvijer, pogledao sam ga par puta i stvarno je odličan. Brži od Piquea i Hummelsa duplo.

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pa tko tako razmišlja ? Samo smo rekli da su dobri stoperi, dok kupujemo ova smeća, da se može bolje. Pa normalno da nije bio Bog zna kaj pošto je igrao beka, a on s bekom nema veze.

Sokratis je zvijer, pogledao sam ga par puta i stvarno je odličan. Brži od Piquea i Hummelsa duplo.

nije nego...

Kapetan Arsenala i kapetan Valenice su smeca?Ajde sinko za tebe je David Luiz najbolji stoper svijeta...

Kad ces vise shvatiti da ime neigra nikavu ulogu...Najbolji primjer je ovaj ''čupo'' sto sam ga naveo...

Do ima 2 sezone nisam znao trecinu igraca Atletica M. a pogledaj ih sada...

Diego Godin i Miranda jedan od TOP3 najjaca stoperska para ako ne i najbolji bez pretjerivanja

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

nije nego...

Kapetan Arsenala i kapetan Valenice su smeca?Ajde sinko za tebe je David Luiz najbolji stoper svijeta...

Kad ces vise shvatiti da ime neigra nikavu ulogu...Najbolji primjer je ovaj ''čupo'' sto sam ga naveo...

Diego Godin i Miranda jedan od TOP3 najjaca stoperska para ako ne i najbolji bez pretjerivanja

Dečko jesi ti slijep ili šta ? Nije Mathieu loš, daleko od toga, dobar je ali treba nešto bolje i mlađe, a ovo za Luiza, ja neznam od kud to tebi, valjda ti je dosadno pa izmišljaš stvari.

Pa evo, navodno je Mangala potpisao za City, zašto Barca nije iskeširala toliko para ? Za dobrog igrača treba dat para, čast izuzecima ako se čope za male pare.

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

nije nego...

Dečko jesi ti slijep ili šta ? Nije Mathieu loš, daleko od toga, dobar je ali treba nešto bolje i mlađe, a ovo za Luiza, ja neznam od kud to tebi, valjda ti je dosadno pa izmišljaš stvari.

Pa evo, navodno je Mangala potpisao za City, zašto Barca nije iskeširala toliko para ? Za dobrog igrača treba dat para, čast izuzecima ako se čope za male pare.

Ako si ga gledao vidio bi da je sa tehnikom na Vi,a cijena mu je 40-50 miliona eura tako da...

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jel ti znas sto pises?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nauči se editirati postove dečko, nisam mislio u doslovnom smislu ali dobro. Misli ti što hoćeš.

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Nauči se editirati postove dečko, nisam mislio u doslovnom smislu ali dobro. Misli ti što hoćeš.

Vjerovatno ja znam sto ti msilis...Nauci se ''izraziti''

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aaron Ramsey: “Thomas Vermaelen leaving will be a big loss for us.”

Hmmm..

12 godina
FC Barcelona

sokratis je heben stoper, ti pričaj što hoćeš

13 godina
FC Barcelona

Sokratis je odlican stoper... ali Mathieu i Vermalen nisu kalibar za Barcu i to je to. To su prosjecni stoperi, zapravo samo jedan od njih je stoper. Vidim pise se o Howedesu, frajer je cista katastrofa za nogomet kakav Barca planira igrat. 

Barci treba stoper koji zna prema naprijed i to je to... zato se krpa sa nekakvim bekovima na pozicijama stopera.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FC Barcelona

Gle mozemo tu pisat sta god ocemo, nece uprava citat ovaj forum sigurno

Uglavnom svi ovi kandidati nisu kalibar za barcu, a oni koji jesu, jednostavno nisu dostupni odnosno nemamo Mamica u upravi da dovede takve igrace za razumne pare

16 godina
Već vidim gdje ide ova tema. Postaje puna nacionalnog naboja čim neko kaže da mu se ne sviđa neki igrač, u ovom slučaju ovaj balavi Halilović. Kakve veze imaju Pjanić i Bešić sa ičim???
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
FC Barcelona

Dosadni ste s Halilovićem mali je talent veliki to vec svi znamo ali tek mu je 17 godina i jos uvijek je blesav i nadobudan blago receno jos nema niti jednu sluzbenu utakmicu u nogama a vec ga nazivate novim Messiem , lakse malo.

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona
joj nemojte mi samo Mamića i u ovu temu i da dovodi igrače za "razumne pare". Čovjek se sramoti u Europi sa propalim igračima koje dovodi za puste milijune i pere lovu na njima. Kakve on to rezultate ima?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
joj nemojte mi samo Mamića i u ovu temu i da dovodi igrače za "razumne pare". Čovjek se sramoti u Europi sa propalim igračima koje dovodi za puste milijune i pere lovu na njima. Kakve on to rezultate ima?

Na stranu što je seljačina i sve što ide s tim, ali da čovjek zna zaraditi na igračima i prepoznati mlade i talentirane, zna. Praktički svaki mladi igrač koji nešto vrijedi ide u Dinamo jer zna da će se iz Dinama prodati u pravi klub u inozemstvu. Ni danas valjda nikom nije jasno kako je uspio dovesti Soudanija u Dinamo, a još manje ovog malog iz Barcelone. Ne možeš reći da su to tipovi transfera koji se događaju svaki dan, nego su baš senzacionalni što se našeg HNL-a tiče. Čak i da taj mali nije bog zna šta dobar i ne ostavi nikakav trag u Dinamu, ostati će zapisano da je kapetan juniora Barce i najbolji strijelac došao u HNL. Da ti je netko to rekao prije par mjeseci, sigurno bi se ko i svi mi smijao tome. Jednostavno je činjenica da Mamić zna kako odraditi neki transfer kad nitko ne vjeruje da bi do toga moglo doći. Šta se isključivo te strane tiče, netko takav bi dobro došao i Barci i Realu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FC Barcelona

Navodno riješen transfer Vermaelena, 15 milijuna + bonusi.

Alex Song blizu transfera u Milan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 13:55 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Vidim da je završilo saslušanje Suareza, ali nema nikakvih informacija još...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Odluka moze biti donesena danas,sutra ili prekosutra...

Sto se tice Vermaellena ja sam zadovoljan ipak je u najboljim godinama za stopera,ima iskustvo iz PL i velikih utakmica.

Arsenal igra slican stil kao Barcelona,uglavnom pas igru bez prevelikog nabijanja pa mislim da nece biti problema sa prilagodbom.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zadovoljan sam dolaskom Vermalena,15 miliona + bonusi,odlican je u skok igri,28 godina,nadam se da ce biti dobro {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vermaelen će nam sjest kao budali šamar. E Pique sinko sad ćeš se morati potruditi i igrati kako spada, ne a više igranja na staru slavu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrique je pozvao 20 igraca za sutra(14 prvotimaca i 6 igraca B momcadi)... Xavi i Mathieu ce ostati u Barci zbog nedavnih ozljeda,Adriano zbog srcanih problema,Song i Afellay su izostavljeni zbog tehnickih razloga,a prvotimci koji su se nedavno vratili sa odmora od SP(Messi,Masche,Alves,Neymar)su takoder izostavljeni sa spiska

13 godina
FC Barcelona

Trenerski mag Luins Emrike 40milja eura za Mathieu i Vermalena... {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice