FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.903.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Maestroo  

13 godina
FC Barcelona

Xavi majstorski iz penala

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako neće dat loptu, kao da mu je Robben tata.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jbg pressing se treba trenirati da valja, inace idu ko muhe bez glave i ispadnu 2 odjednom. Odlican trk Deuloa, ali momak treba nauciti kad i kako dodati. Inace Roberto slobodno moze u Sevillu jer su ovi momci iz B bolji od njega.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko sad sitnih i duplih dodavanja, strašno, preljepo igraju ovi nešto mlađi

Najsmješnije bi bilo potjerat Xavija iz Barce, jer ovo je kao u njegovim najboljim danima.. A Halilović, nemam riječi, pa sto puta ih je izvago bez problema i prošo dalje

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 22:42 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi je odličan, bori se, trči, daje lopte sa svih strana, Boga mi to kod Martina nisam vidio. A deulofeu jazavac šta neće dati loptu, pa nevjerujem, to mu netko mora reći.

Pa reci mi da se šališ ISSSSSS.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 22:48 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jao Bartraaa :O

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako su odigrali Halilović i Rakitić?

15 godina
Defa.psd kaže...

Kako su odigrali Halilović i Rakitić?

Odlično, bili su među najboljim pojedincima kad su ušli u drugom poluvremenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

po meni Mathieu i Xavi najboli pojedinci u Barci.Rakitic i Xavi skupa odlicno igrali 

15 godina
FC Barcelona
Ali kakav potencijal je Samper, strašno miran, bez greške odigrao i danas. Pratim ga već duže vrijeme u B ekipi i prije, velike su šanse da će biti nasljednik Busija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Ali kakav potencijal je Samper, strašno miran, bez greške odigrao i danas. Pratim ga već duže vrijeme u B ekipi i prije, velike su šanse da će biti nasljednik Busija.

on i Kaptoum mi se cini najbolji od mladjih...Taj Kaptoum citao sam par puta o njemu da ga usporeduju za Zidaneom..Dominira sredinom terena i stavrno igra bogovski

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "We continue working on transfers, some positions should be strengthened, club knows it, we're not in a hurry."

Luis Enrique: “The result isn't much. What's important is how each player is and what should they improve on.”

Luis Enrique: “I'm very happy with the level of all three goalkeepers.”

Luis Enrique: "It's great news that Xavi is staying. He's really doing well, both physically and mentally. He played a great half."

Luis Enrique: "Xavi to stay the whole season? That's what I would like, that the players who start the season stay until the end."

Luis Enrique: "In the first half, we couldn't find the space, although there was space. In the second half, we created more chances."

16 godina
To je samo testna utakmica. Mene zanimaju samo zadnje dvije prije početka lige. Tada bi se već trebalo znati u kakvoj su formi.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

MARCA report: Luis Suarez ban reduced by half by CAS!

http://bleacherreport.com/articles/2141342-5-bold-predictions-for-luis-suarezs-debut-season-with-barcelona?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-UK 

15 godina
QuidZz kaže...

MARCA report: Luis Suarez ban reduced by half by CAS!

Tek za 5 dana je saslušanje...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Otočki mediji tvrde :

Vearmallen je novi igrac FC Barcelone

Ja sam zadovoljan,čovjek ima 28 godina bio je kapetan Arsenala a cijena 12.5 miliona eura.

Nije u formi to je istina ali kada je u formi onda je to druga prica.

Dobra stvar za njega je ta da je dominantan u igri glavom ato nam treba.

http://www.mundodeportivo.com/20140803/fc-barcelona/en-inglaterra-ya-ven-a-vermaelen-en-el-barca_54413466240.html

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Otočki mediji tvrde :

Vearmallen je novi igrac FC Barcelone

Ja sam zadovoljan,čovjek ima 28 godina bio je kapetan Arsenala a cijena 12.5 miliona eura.

Nije u formi to je istina ali kada je u formi onda je to druga prica.

Dobra stvar za njega je ta da je dominantan u igri glavom ato nam treba.

http://www.mundodeportivo.com/20140803/fc-barcelona/en-inglaterra-ya-ven-a-vermaelen-en-el-barca_54413466240.html

Odlično, naravno ako je istina. Može i beka odigrat, nemre bolje.

EDIT: Musacchio korak do Tottenhama.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 22:10 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://i.imgur.com/0caHWuP.png

Postava prema goal.com

15 godina
neaktivan
Znaci tromog Piquea bi trebao nadoknaditi brzi Cuadrado. Ofenzivca Neymara bi trebao nadoknaditi duracell zeko Alba. Messiju i Suarezu bi zamjenio pozicije, s ostalim se slazem. Samo Bartra umjesto Piquea na neko vrijeme.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi Hernández suffer a calf strain, with Barça confirming that the club’s medical staff “will decide when he can return to training over the next few days”.

15 godina
neaktivan
Jos jedna u nizu glasina, ova je najsvjezija i jako nerealna od Radio Marce. Jerome Boateng u Barceloni, cifra €39M. 192cm, igra s obje noge i moze igrati sve pozicije u obrani, 25 godina. Glupo je uopce pricati je li dobra kupnja, a sigurno je pojacanje "koje bi svih sokiralo", kako je nekidan rekla Marca. Ali Marca je Marca, najveca novinarska gamad i ne vjerujem im nista. Ali bilo bi lijepo...
15 godina
N3N0 kaže...
Jos jedna u nizu glasina, ova je najsvjezija i jako nerealna od Radio Marce. Jerome Boateng u Barceloni, cifra €39M. 192cm, igra s obje noge i moze igrati sve pozicije u obrani, 25 godina. Glupo je uopce pricati je li dobra kupnja, a sigurno je pojacanje "koje bi svih sokiralo", kako je nekidan rekla Marca. Ali Marca je Marca, najveca novinarska gamad i ne vjerujem im nista. Ali bilo bi lijepo...

Može se desiti eventualno, ako Bayern uzme Hummelsa već ove sezone. Inače ne vidim baš šansu, osim ako naravno Boateng sam ne želi baš u Barcu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
N3N0 kaže...

Može se desiti eventualno, ako Bayern uzme Hummelsa već ove sezone. Inače ne vidim baš šansu, osim ako naravno Boateng sam ne želi baš u Barcu.

jedino ako se zasitio trofeja u B.M pa sam trazi transfer

15 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Cisto sumnjam ali lijepo je procitati.

16 godina

Sa ovih par pojačanja sam zadovoljan. Bude to opet ona opasna Barca. totalni nogomet

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 20:10 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona have denied any interest and contacts with Bayern Munich center-back Jerome Boateng [Sport.es]

15 godina
FC Barcelona

Xavi kaže kako ga je Luis Enrique uvjerio da još uvijek može pomoći ekipi i nagovorio ga da ostane.

Također, objavio je da je njegova reprezentativna karijera završena. Biti će zapamćen kao najutjecajniji španjolski igrač u povijesti, legenda!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 12:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Xavi je rekao da su jutros glasali za kapetane. I ono sto je vec poznato, receno mu je da ce biti na klupi i misli da jos moze pomoci klubu. Realno biti ce zamjena Rakiticu, iako je nekidan usao umjesto Inieste. Samo me zanima sto ce biti s Mascheranom.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

haahahahahahaah :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice