Barca otvara novu sezonu na domacem terenu protiv Elchea
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drugi El Clasico na Camp Nou 21/22. ožujka
El Clasico se igra na dan kad bi Suarez trebao dobiti dopuštenje... Vatreno krštenje :)
Real eyes realize real lies...
puno mi se to cini jer je vec potroseno dosta novaca...Doria iz Botafoga...Za njega govore da je medju TOP 10 talenata na svijetu...Mislim da bi on bio odlicna kupnja jer je jeftin a za stopera osim defanzivnih stavri(markiranje,skok,startovi) netrebas imati puno znanja..
Znaci ako je istina da su doveli jos jednog stopera mislim da su ovo TOP kandidati :
1.Marqinhos (stalno se prica o njemu)
2. Verthongen (njegov agent je potvrdio kontakte)
3.Marcos Rojo (nesto slicno kao sa verthongenom)
4.Vearmallen (otpisan u Arsenalu,sele ga po svim klubovima)
5.Hummels (BVB kupila stopera,ocekuje se da Hummels ode)
6.Blind (svestran,zbog tog navodno postoje kontakti sa Barcom)
7.Mussachio (jeftin i mlad-bilo je interesa Barce)
8.Schar ( mlada nada,dobro igrao na SP,dosta se klubova intersira za njega)
Hummels je najbolji ovdje, daleko.
Tko je gledao SP slozit ce se sa mnom, dobar tehnicar i najtezi zadatak za sve napadace ovog SP
1.Marqinhos (stalno se prica o njemu)
2. Verthongen (njegov agent je potvrdio kontakte)
3.Marcos Rojo (nesto slicno kao sa verthongenom)
4.Vearmallen (otpisan u Arsenalu,sele ga po svim klubovima)
5.Hummels (BVB kupila stopera,ocekuje se da Hummels ode)
6.Blind (svestran,zbog tog navodno postoje kontakti sa Barcom)
7.Mussachio (jeftin i mlad-bilo je interesa Barce)
8.Schar ( mlada nada,dobro igrao na SP,dosta se klubova intersira za njega)
Hummels je najbolji ovdje, daleko.
Tko je gledao SP slozit ce se sa mnom, dobar tehnicar i najtezi zadatak za sve napadace ovog SP
Samo sto je Klopp izjavio da on sigurno ostaje u Dortmundu i iduce sezone.....on je trebo bit 1.meta,al eto sta je tu je,nadam se da ce nas Mathieu sve razuvjerit svojim igrama
Pa jedino šta su dobro doveli je Hanibal Suarez
Vearmallen i Verthongen su šrioriteti za dolazak stopera.Marqinhos se neiskljucuje ali problem je cijena
Vearmallen i Verthongen su šrioriteti za dolazak stopera.Marqinhos se neiskljucuje ali problem je cijena
Vermallen dobru tekmu nije odigrao nikad valjda. Vertonghen uspio nesto na SP.u, njegov nacin igre pase Barceloni...
Pa jedino šta su dobro doveli je Hanibal Suarez
Prenaporan si,ako nemas nista pametno za reci,nez zasto komentiras i dolazis u ovu temu,cilj ti je samo provociranje...taman kad se smiri situacija u ovoj temi uvijek mora doc neki padobranac i pisati gluposti
Real eyes realize real lies...
I na SP.u je odigrao Lijevog beka i dobio je MoTM...
Jel znate gdje se mogu pronaci streamovi za danasnju oprostajnu tekmu Deca...ako netko zna neki dobar nek stavi tik prije tekme,bio bih zahvalan
EDIT:Cini se da Ronaldinho nece nastupiti u danasnjoj utakmici,klub mu ne dozvoljava...mah,samo sam zbog njega u dresu Barce i htio gledati,ovako nema smisla
evo ovaj moderator spava na forumu,kad ja idiotu kazem da je idiot dobijem crveni karton,a kad drugi dodju provocirat ovdje to je OK
Evo link, nije dobar, al je bar Roy komentaror.
http://www.ifeed2all.eu/watch/271438/2/watch-fc-porto-vs-fc-barcelona.html
Molim fanove koji su vjerni navijači Barce da izaberu koja im je Barcina era bila bolja. Čisto me zanima da vidim dijelite li moje mišljenje da na svijetu nema igrača kojeg je veći užitak gledati od Ronaldinha.
| 14 | Ronaldinho (do 2008) |
|---|---|
| 20 | Messi (od 2008) |
kexzor nisi jedini...ja sam radi piksica dobio bann...
Dali je završila utakmica??
Dali je završila utakmica??
Nije,sad ce 2.poluvrijeme
Mislim da bi Guily bio super rjesenje za desnog beka,jos uvijek je ko vjetar brz 
Messi i Eto se kuže ko nekad 
Kakav majstor ovaj Deco bio, i kakva egzekucija za 4 gol Barceloni, predivno nesto 
Molim fanove koji su vjerni navijači Barce da izaberu koja im je Barcina era bila bolja. Čisto me zanima da vidim dijelite li moje mišljenje da na svijetu nema igrača kojeg je veći užitak gledati od Ronaldinha.
Da je Ronaldihnova generacija bila uspjesnija, definitivno njegova.
Ali da su on i Messi igrali zajedno na razini kojoj messi igra sada...pa ne znam da li bi bio ljepsi nogomet ikad od takvoga
Ma Vearmallen nije los ali nije ni bas kalibar za Barcu...Igra kako vjetar puse...Ali to da ima skok to se mora priznati...
Koscienly bi mozda bio dobro rjesenje jer je prebrz za stopera..
Iskreno sad nakon SP ima sve manje stopera koji su se dokazali na najvisem (Barca) nivou.
A 90% njih je preskupo/nedostupno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Barceloni ne treba stoper.
Zavisi sada, ako će pressing biti na razini, onda je to druga priča.