FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca otvara novu sezonu na domacem terenu protiv Elchea

15 godina
FC Barcelona
Prvi El Clasico na BernaLEO 25/26. listopada
Drugi El Clasico na Camp Nou 21/22. ožujka
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

El Clasico se igra na dan kad bi Suarez trebao dobiti dopuštenje... Vatreno krštenje :)

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hehe, mozda Pasalic debitira u primeri protiv Rakitica :)
Real eyes realize real lies...
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

puno mi se to cini jer je vec potroseno dosta novaca...Doria iz Botafoga...Za njega govore da je medju TOP 10 talenata na svijetu...Mislim da bi on bio odlicna kupnja jer je jeftin a za stopera osim defanzivnih stavri(markiranje,skok,startovi) netrebas imati puno znanja..

Znaci ako je istina da su doveli jos jednog stopera mislim da su ovo TOP kandidati :

1.Marqinhos (stalno se prica o njemu)

2. Verthongen (njegov agent je potvrdio kontakte)

3.Marcos Rojo (nesto slicno kao sa verthongenom)

4.Vearmallen (otpisan u Arsenalu,sele ga po svim klubovima)

5.Hummels (BVB kupila stopera,ocekuje se da Hummels ode)

6.Blind (svestran,zbog tog navodno postoje kontakti sa Barcom)

7.Mussachio (jeftin i mlad-bilo je interesa Barce)

8.Schar ( mlada nada,dobro igrao na SP,dosta se klubova intersira za njega)

Hummels je najbolji ovdje, daleko.

Tko je gledao SP slozit ce se sa mnom, dobar tehnicar i najtezi zadatak za sve napadace ovog SP

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

1.Marqinhos (stalno se prica o njemu)

2. Verthongen (njegov agent je potvrdio kontakte)

3.Marcos Rojo (nesto slicno kao sa verthongenom)

4.Vearmallen (otpisan u Arsenalu,sele ga po svim klubovima)

5.Hummels (BVB kupila stopera,ocekuje se da Hummels ode)

6.Blind (svestran,zbog tog navodno postoje kontakti sa Barcom)

7.Mussachio (jeftin i mlad-bilo je interesa Barce)

8.Schar ( mlada nada,dobro igrao na SP,dosta se klubova intersira za njega)

Hummels je najbolji ovdje, daleko.

Tko je gledao SP slozit ce se sa mnom, dobar tehnicar i najtezi zadatak za sve napadace ovog SP

Samo sto je Klopp izjavio da on sigurno ostaje u Dortmundu i iduce sezone.....on je trebo bit 1.meta,al eto sta je tu je,nadam se da ce nas Mathieu sve razuvjerit svojim igrama

17 godina
Steta, ako ce Mathieu igrat barem mrvicu bolje nego prosle godine, bit ce osjetna razlika
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
FC Barcelona

Dva nova plavokosa viteza {#}

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 9:52 (Hyperion).
12 godina
protjeran
I dalje Barca nikako da dovede top klasu stopera,šta če taj francuzić kad nit u Valenciji nije valjao.Samo se koncentriraju na napad i vezu pa onda kad dobe 2-3 komada,cvile.Opet će biti propusna obrana.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa jedino šta su dobro doveli je Hanibal Suarez

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vearmallen i Verthongen su šrioriteti za dolazak stopera.Marqinhos se neiskljucuje ali problem je cijena

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Vearmallen i Verthongen su šrioriteti za dolazak stopera.Marqinhos se neiskljucuje ali problem je cijena

Vermallen dobru tekmu nije odigrao nikad valjda. Vertonghen uspio nesto na SP.u, njegov nacin igre pase Barceloni... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa jedino šta su dobro doveli je Hanibal Suarez

Prenaporan si,ako nemas nista pametno za reci,nez zasto komentiras i dolazis u ovu temu,cilj ti je samo provociranje...taman kad se smiri situacija u ovoj temi uvijek mora doc neki padobranac i pisati gluposti

15 godina
FC Barcelona
Vertonghen bi vjerojatno odgovarao Barci, ali problem je što je prošlu sezonu odigrao dosta loše u Tottenhamu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Citao sam da je dosta koristen na lijevom beku pa je zato lose igrao. Na SP je svoju poziciju dobro odigrao, ali opet Belgija je jaca od Tottenhama :P.
Real eyes realize real lies...
13 godina
N3N0 kaže...
Citao sam da je dosta koristen na lijevom beku pa je zato lose igrao. Na SP je svoju poziciju dobro odigrao, ali opet Belgija je jaca od Tottenhama :P.

I na SP.u je odigrao Lijevog beka i dobio je MoTM...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel znate gdje se mogu pronaci streamovi za danasnju oprostajnu tekmu Deca...ako netko zna neki dobar nek stavi tik prije tekme,bio bih zahvalan

EDIT:Cini se da Ronaldinho nece nastupiti u danasnjoj utakmici,klub mu ne dozvoljava...mah,samo sam zbog njega u dresu Barce i htio gledati,ovako nema smisla

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2014 16:31 (barcafan12).
14 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

evo ovaj moderator spava na forumu,kad ja idiotu kazem da je idiot dobijem crveni karton,a kad drugi dodju provocirat ovdje to je OK

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Molim fanove koji su vjerni navijači Barce da izaberu koja im je Barcina era bila bolja. Čisto me zanima da vidim dijelite li moje mišljenje da na svijetu nema igrača kojeg je veći užitak gledati od Ronaldinha.

14 Ronaldinho (do 2008)
20 Messi (od 2008)
12 godina
protjeran
FC Barcelona

kexzor nisi jedini...ja sam radi piksica dobio bann...

16 godina

Dali je završila utakmica??

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Dali je završila utakmica??

Nije,sad ce 2.poluvrijeme

Mislim da bi Guily bio super rjesenje za desnog beka,jos uvijek je ko vjetar brz {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi i Eto se kuže ko nekad {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav majstor ovaj Deco bio, i kakva egzekucija za 4 gol Barceloni, predivno nesto {#}

17 godina
Dr.Feel kaže...

Molim fanove koji su vjerni navijači Barce da izaberu koja im je Barcina era bila bolja. Čisto me zanima da vidim dijelite li moje mišljenje da na svijetu nema igrača kojeg je veći užitak gledati od Ronaldinha.

Da je Ronaldihnova generacija bila uspjesnija, definitivno njegova.

Ali da su on i Messi igrali zajedno na razini kojoj messi igra sada...pa ne znam da li bi bio ljepsi nogomet ikad od takvoga

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma Vearmallen nije los ali nije ni bas kalibar za Barcu...Igra kako vjetar puse...Ali to da ima skok to se mora priznati...

Koscienly bi mozda bio dobro rjesenje jer je prebrz za stopera..

17 godina
FC Barcelona

Iskreno sad nakon SP ima sve manje stopera koji su se dokazali na najvisem (Barca) nivou.

A 90% njih je preskupo/nedostupno

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barceloni ne treba stoper.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zavisi sada, ako će pressing biti na razini, onda je to druga priča.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice