FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Hummels je isto bio kiksara prosle sezone...treba nam covjek  koji je brz a ne Pique 2

14 godina
FC Barcelona

Maestro ostaje!

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
A Krkic valjda pristao otici u Stoke... Nadam se totalno, a ne opet posudba, nema vise smisla.
Real eyes realize real lies...
16 godina
Neka oni kupe stopera. Glupo je raspravljati tko je bolji. Vidjeli ste šta se desilo Brazilskim stoperima na SP. A kao jedni od najboljih na svijetu.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
N3N0 kaže...
A Krkic valjda pristao otici u Stoke... Nadam se totalno, a ne opet posudba, nema vise smisla.

posudba je, al ionako mu iduce godine istice ugovor tako da je svejedno

HŽV
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Real Madrid je pitao Monaca koliko traže za Jamesa ovi su rekli 60 a kaže Perez ne pristajem ispod 90! {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Real Madrid je pitao Monaca koliko traže za Jamesa ovi su rekli 60 a kaže Perez ne pristajem ispod 90! {#}

Dobar, haha {#}.

Šalu na stranu, zna li tko što je sa Dinom Drpićem, sad bi i on dobro došao. Bilo tko, bolje nego nitko.  E nadao sam se pravom stoperu ali ovo više nema smisla. Koliko su samo glupih golova primili prošle sezone, pa da se ta uprava ne može opametit, ne mogu vjerovat. Jbt, klub koji je lani osvojio LP pojača se i potroši 100 m a ovi mutavci nemogu nać poštenog stopera. Opet ću imati napadaje pri svakom korneru i nabačaju i ovu sezonu. Svaki yebeni korner pola gola. I što oi misle, koje ciljeve imaju, užas. Jebo ih Suarez. 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poizgledu nista ni od Mathieua,bar ne danas {#}

15 godina
neaktivan
Rac1 kaze, Mathieu oduzeo sebi 3M od place da prijede u Barcu, znaci 17M eurića. Mislim da bi to sutra moglo biti gotovo, potpis i sve...
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

svaka cast mathieu ako je istina da se odrekao place....bar ce se boriti ako nista drugo

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledo sam malo hajlajt kak je Haliović odigrao...taj ne zna loptu dodat...

13 godina
FC Barcelona

To je prva stvar u kojoj se vidi borba {#} Odrekao bi se i ja 3milje eura kad znam da cu ih vratit kroz par mjeseci i jos igrati za Barcelonu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako ništa drugo, Mathieu je dosta brži od Piquea i bolji u duelu. Sad ćemo vidjeti kako će se završiti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran

ok

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nazalost ne mozemo se nadati ni Hummelsu,Klopp je izjavio da ostaje u Borussiji i sljedece sezone.....a nista,na kraju mozemo biti zadovoljni i s Mathieom,bolje ista nego nista...a mozda eto bas proigra i bude odlicna kupovina,mozemo se samo tome nadati....trebalo bi sto prije rijesiti i pitanje Alvesa,mislim da bi i na toj poziciji jedna advekatna zamjena dobro dosla,Montoya mi nije bas neki igrac koji bi mogao dostajno zamjeniti Alvesa,bar onog Alvesa iz najboljih dana,spominjao se nesto Pisczek al ocito nista od toga

EDIT:Valencia je potvrdila da ce Mathieu sutra otputovati sa ekipom na juznoamericku turneju...ovo vjerovatno znaci da je Barca odustala od njega,ajde ne mogu reci da mi nije drago,ali nadam se da imaju neki plan B u rukavu,on se jedini spominjao kao buduci stoper u zadnje vrijeme...krajnje je vrijeme da kupe nekog vise,sezona pocinje za mjesec dana,igrac treba doci sto prije da se privikne na novu okolinu,suigrace,klub,igru...a i treba odraditi pripremne utakmice...stvarno nez sta cekaju,ako su oni imali samo u planu Mathieua onda su veci kreteni nego sto sam mislio

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:03 (barcafan12).
12 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Gledo sam malo hajlajt kak je Haliović odigrao...taj ne zna loptu dodat...

ok i za tebe

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Montoya je meni katastrofalan, pa može Adriano zasada odigrati desno pa vidjeti kako šta dalje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:22 (Tommy_123).
12 godina
protjeran

mislis desno?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Može i desno odigrati kolko znam, jednom čak i je a i možda bi mu više pasalo pošto je lijevak.

Da, mislim desno, krivo sam gore napisao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:22 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Adriano je najpoluvalentniji igrac u Barci igrao je od oba beka,preko stopera pa cak i krilnog napadaca,njemu stvarno nije nista problem...u slucaju odlaska Alvesa,na njega bih prije racunao desno nego na Montoyu...ali treba nekad i Albu zamjeniti,tako da na oba beka imamo bar po 2 zamjene

EDIT: Iniesta proglasen Vitezom

"Veznjak Barcelone Andres Iniesta s ocem Joseom proizvodi vino. Preko ljeta pomaže u vinogradu, a zbog doprinosa u stvaranju vrhunskog španjolskog nektara "Čuven i plemenit Red drvene žlice" proglasio ga je vitezom.

Kao u viteškim filmovima, Iniesta je kleknuo na pod, dok mu je prvi čovjek Reda mačem dodirivao ramena. Vjerojatno nikad nije ni pomislio da će jednog dana zaista postati vitez. Ceremonija je održana u Iniestinu podrumu u Fuentealbilli.

Još u veljači je saznao za čast koja će mu biti iskazana, no zbog obveza s Barcelonom svečani trenutak je ipak odgođen za ljeto.

Kad jednom završi karijeru, Andres neće morati razbijati glavu što će raditi. S ocem očigledno proizvodi vrhunska vina. A i inače je Iniesta čovjek čiji je raspored uvijek ispunjen.

Kad ne igra nogomet, vodi vinariju, ali razvija i glumačku karijeru. Također, posudio je glas u jednom animiranom filmu. Osim toga, novac i vrijeme ulaže i u klub u kojem je počeo karijeru. Albaceteu je dao više od 700.000 eura, čime je postao većinski vlasnik kluba."

Gospodin..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 10:32 (barcafan12).
15 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 11:52 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ko je taj ?

14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Ko je taj ?

dečec naporan si.a sto se tice mathieua ovo je dan zalosti za sve navijace barcelone.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 12:13 (kexzoR).
12 godina
neaktivan

E da košta 10m bila bi odlična kupovina, ali 20m je previše. U svakom slučaju dobro će doć jel može pokriti i lijevi bok protiv jačih ekipi di će se trebati malo orjentirati na obranu... Nadam se da nije zadnje pojačanje u zadnjoj liniji...

15 godina
FC Barcelona

Kako sam siguran da će vas Mathieu sve skupa razuvjeriti. Ako ste pratili Primeru cijelo vrijeme, ne samo kad Valencia igra protiv Barce (iako je i nas puno puta namučio), onda znate da je on odličan igrač, dosta podcijenjen. Jedini problem bi mogle biti njegove godine. 

Sad ako kupe još jednog stopera, to je to, sve ono što smo željeli ovo ljeto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 12:18 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Kako sam siguran da će vas Mathieu sve skupa razuvjeriti. Ako ste pratili Primeru cijelo vrijeme, ne samo kad Valencia igra protiv Barce (iako je i nas puno puta namučio), onda znate da je on odličan igrač, dosta podcijenjen. Jedini problem bi mogle biti njegove godine. 

Sad ako kupe još jednog stopera, to je to, sve ono što smo željeli ovo ljeto.

Jedan stoper je obavezan jos,jer nema smisla racunati na Mascherana,mislim dobro je on obavljao svoj posao vecim dijelom,al on je rođeni DMF i to je pokazao na SP,tako da imamo 4 stopera bar,recimo dovedu jos 1 mlađeg i imamo iskusnog Piquea i Mathieua i mladog Bartru i jos jednog,i to bi bilo super

16 godina
FC Barcelona

Igrača koji je star 31. godinu su oni platili 20 milijuna eura?{#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

dobro u vezi Mathieu je da poznaje ligu i da je visok i brz.

treba dovesti igraca tipa Doria,Schar,Balanta....znaci mlad-jeftin-perspektivan

15 godina
FC Barcelona
Cijena jest malo visoka, ali nakon 4 godine čekanja da kupimo stopera, nema šanse da bi mi to smetalo xD

Sad još da se dokopati Marquinhosa nekako...
16 godina
FC Barcelona

Osobno smatram da je ovo dobra kupnja, može još barem 2 godine na vrhunskoj razini odigrati a čak i više ako ga zdravlje posluži.

Swedish latin super funk.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice