- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo šteta što igra s invalidima (osim Di Marije)
Nakon isprika Suareza, koje je uputio svima, kao i uloženih žalbi, Claudio Sulsera, predsjednik Disciplinske komisije FIFA-e, je objavio kako je kazna u jednoj mjeri smanjena.
"Luisu Suarezu je dopušteno treniranje, kao što je moguća i realizacija njegovog transfera tijekom ljeta. Da smo ostali pri prvotnoj odluci i kazni mislim da bi ona u tom slučaju zbilja bila krajnje rigorozna", rekao je Sulsera.
Inače, poznato je kako su i odvjetnici nogometnog kluba Barcelona poslali ispriku na adresu FIFA-e što je također vjerojatno uvjetovalo spomenutom smanjenju.
Ako malo bolje pogledate sliku vidjet će te tko je prvi vratar :)
tko je?
Ne mora bit, mozda je samo dobio broj 1...
Barcelona will have a pre-season training camp in England from 28 July to 2 August, when they travel to Nice for a friendly game. [as]
Ako istresu toliki keš za Suareza, da li će išta ostati za kvalitetnog stopera koji nam je prijeko potreban? Volio bi npr. vidjeti Godina u dresu Barce, pa da konačno rasterete jadnog Mascherana, koji na svjetskom prvenstvu koliko-toliko dirigira odbranom igrajuči zadnjeg veznog i koji je protiv Švice presjekao masu napada.
Koliko citam ode Alexis u Arsenala ili Citya i to za dobrih 50 miliona. Prodali su Fabregasa za 33 miliona i reklu sa da imaju jos 60 miliona za pojacanja bez prodaje igraca.
Znaci negdje oko 140 miliona bez igraca koji ce se prodati kao sto su Tello,Song i ostali.
Koliko citam ode Alexis u Arsenala ili Citya i to za dobrih 50 miliona. Prodali su Fabregasa za 33 miliona i reklu sa da imaju jos 60 miliona za pojacanja bez prodaje igraca.
Znaci negdje oko 140 miliona bez igraca koji ce se prodati kao sto su Tello,Song i ostali.
ja sam az to da alexis ostane,ali ako je netko ponudio 50mil trebamo ga pustiti
Alexis je navijace kupio sa golovima protiv Atletica i lobom protiv Real Madrida.Osim toga nista puno nije napravio u drugim vaznim utkmicama kada se gubila sezona
Alexis je navijace kupio sa golovima protiv Atletica i lobom protiv Real Madrida.Osim toga nista puno nije napravio u drugim vaznim utkmicama kada se gubila sezona
Frajer je u svakoj tekmi 100%. Ako nije zabio gol onda je asistiro. Da nije bilo njega At. Madrid bi uzeo sva 3 boda.
Da je tako Barca bi onda osvojila La Ligu.Ne mislim na utakmicu sa Atletico Madridom nego sa Getafeom,Elceheom...
Ako je itko an izlaznim vratima onda bi to bio Pedro. Pa nema smisla prodavat Alexisa, procvao je na svjetskom i ktome imao je odličnu sezonu u Barci. To samo idiot može napraviti.
Real eyes realize real lies...
Da je tako Barca bi onda osvojila La Ligu.Ne mislim na utakmicu sa Atletico Madridom nego sa Getafeom,Elceheom...
Protiv Getafe je zabio gol za 2-1 a nije njegova krivica sta je obrana suplja ko svicarski sir. Protiv Elchea se nitko nije iskazao.
jel ti uopce pratis nogomet ili samo ovako napamet tuces ?
Mogli bi i sa Suarezom imati slicnih problema kao s Ibrom,njegov ego,nije on igrac tipa Neymar,koji je mladi,zeli se dokazati,pa se ulizuje malo Messiju i tako to...Suarez isto voli sam sve rijesavati,pucati slobodnjake itd...pa se postavlja pitanje kako ce na to reagirati Messi,mene je samo toga strah,kako njih trojicu ukomponirati,ajde Messi i Neymar funkicionira jos nekako,al jos ovaj...
Mogli bi i sa Suarezom imati slicnih problema kao s Ibrom,njegov ego,nije on igrac tipa Neymar,koji je mladi,zeli se dokazati,pa se ulizuje malo Messiju i tako to...Suarez isto voli sam sve rijesavati,pucati slobodnjake itd...pa se postavlja pitanje kako ce na to reagirati Messi,mene je samo toga strah,kako njih trojicu ukomponirati,ajde Messi i Neymar funkicionira jos nekako,al jos ovaj...
Ocekuje se prodaja u Milan ili Juve za 2 sezone za kojih 20-25milja eura.
To je logicno,samo sto Messi mora svaku,sto se tice toga malo je skrt...takoder bi se onda i formacija morala promjeniti,ja bi igrao neki 4-1-2-1-2 sustav sa Messijem iza Suareza i Neymara
dobro je reka simekz, stvarno napamet tuces, seres po najboljem igracu ove sezone, svaku utakmicu je pokaza skoro najvise i uvik je dava 100%, to sta je ova obrana uvik mogla primit vise nego se zabije nije njegov problem.
za tvoju informaciju pogledao sam 95% utakmica Barcelone.Mogu i ja otvoriti rezultate i gledati kada je ko dao gol.Alexis u Barci nemoze igrati bolje zbog pozicije i suigraca i to je moje misljenje.
pa ista stvar ce bit i sa suarezon, messija se 99% nece micat iz spice jer bi to bija najgori potez barcelone ikad, a nevirujen da ce pruzit puno vise od alexisa na krilu
bravo...sad se vidi da negledas utakmice Barce.Messi se povuce skoro pa u vezni red po loptu i zbog tog protivnicki stoperi su uvijek sami.Messi neigra spicu.
Luis Suarez (27) would sign a 5-year contract at Barcelona. Salary lower than Messi, Neymar and Iniesta. [catradio tv3]
Luis Suarez (27) would sign a 5-year contract at Barcelona. Salary lower than Messi, Neymar and Iniesta. [catradio tv3]
Daj Bože 
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
bravo...sad se vidi da negledas utakmice Barce.Messi se povuce skoro pa u vezni red po loptu i zbog tog protivnicki stoperi su uvijek sami.Messi neigra spicu.
majstore, messi na papiru igra laznu devetku, sta izgleda ka povucena spica. to sta on radi na terenu nema veze sa onin na papiru, a kad bi suarez igra spicu, messi bi mora na desno krilo di bi bija ugusen na liniji. jedino kad bi i messi i suarez mogli igrat u sredini je kad bi se vratili na 3-4-3 sta je eksperimentira guardiola i sta je izgledalo super, sa messijen na laznoj devetci, a cescon iza njega
postava 4-3-1-2 ili ti ga 4-4-2 sa rombom u sredini.Messi poluspic i stvar rjesena
Matts Hummels-kakva klasa.
Zabio je gol i rjesio utakmicu a spaio je 2-3 gola.Stvarno je odlican,steta sto je isti tip stopera kao Pique.Naravno u punoj boljoj verziji.
misljenja sam da ce suarez zavriti isto kao ibrahimovic. prvu sezonu odigrat jako dobro, drugu sezonu otic jer messi ne moze zbog njega igrat u spici. a cisto sumnjam da ce messi igrat na desnoj strani gdje je i poceo
da bi kojim slucajem njih dvojica efektivno skupa igrali to bi onda znacilo da bi barca igrala nekakav krnji 4-2-3-1 sustav. nesto kao real. medutim to znaci da u sredini iams samo 2 igraca koji moraju bit dosta defenzivni, a taj kriterij jedino javier i sergio zadovoljavaju. bilo koji drugi igrac na toj pozicijibi igrozavao momac u defenzivnim situacijama.
ili da se igra 4-3-3 ali da messi igra nesto izmedu sredine i spice, s tim da bi trebao raditi i u defenzivi.
bilo kako bilo ovaj potez za mene je kretenizam i bezveze bacanje novaca. bolje da se kupilo novog stopera. sad preostaje vidjeti da li ce ovaj transfer bit realiziran.
Pa dobro nije svaka taktika crno-bijela.Tu moze biti mnostvo promjena.Luis Enrique valjda zna sto radi.Nisu ni oni PSG pa da kupuju jer im je palo na pamet.