FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.056.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Koga bi vi voljeli vidjeti kao prvoga golmana na golu barcelone ?

21 M.A. Ter Stegen
4 C. Bravo
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ako ne racunamo 4-5 pripremnih utakmica ... Liga - Bravo, Kup - Stegen, LP- neznam. Zasto? Bravo bolje poznaje ligu i igrace i za pocetak je bolje da on brani. Kup, zna se da u pocetku dolaze slabiji protivnici i tu se Stegen moze bolje prilagoditi suigracima i spanjolskom nogometu, presing nije ogroman jer postoji uzvrat.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrala se nogometna utakmica Nigerija-Argentina. U jednom trenutku sudac dosudi slobodni udarac za Argentinu na nekih 20-ak metara od gola. Nigerijci postave živi zid i svi se okrenu prema golu umjesto prema igraču koji izvodi slobodnjak. Dere se golman Enyeama igračima koji su u živom zidu: " Dečki, okrenite se prema igraču" Kaže Emenike: - "Hoću Qrac, pa da ne vidim Messijev gol! "

16 godina
neaktivan
Meanwhile... Zadnje glasine kazu da je Mathieu blizu, a Inter zeli Alexa Songa.
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ako ne racunamo 4-5 pripremnih utakmica ... Liga - Bravo, Kup - Stegen, LP- neznam. Zasto? Bravo bolje poznaje ligu i igrace i za pocetak je bolje da on brani. Kup, zna se da u pocetku dolaze slabiji protivnici i tu se Stegen moze bolje prilagoditi suigracima i spanjolskom nogometu, presing nije ogroman jer postoji uzvrat.

Pa ako ce Bravo branit ligu jer se Ter Stegen nije naucio, onda nece nikad naucit :)

Bolje u ligi da brani Ter Stegen, a u Kupu Bravo jer u kupu postoji veca sansa ispadanja nego da se kiksa u ligi..

Ali opcenito gledano, Stegen je bolji golman po meni.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ter Stegenu treba samo prilagodba na Barcin način igranja.. Kakve veze ima što je druga liga, kod golmana su refleksi u pitanju, što brže reagiraš to je veća mogućnost da ćeš obraniti

Naravno, treba i proučit igrače jer oni često pucaju na isti način, ali to je rijetkost

Ja bi se više pobrinuo da imamo dobru obranu, pa da njihovi neomogu uputit udarac prema ter Stegenu ;)

17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...

Nije lose, ima taman tehniku laktarenja i broj kartona da se savrseno uklapa u Serie A :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...

njima song,nama kovacic i sve 5

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona zeli dati Alexisa za Suareza jer bi time puno smanjila cijenu s obzirom kako Alexis igra.

Budimo realni Alexis nemoze ovako igrati u Barci kao sto igra u Brazilu.

14 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Barcelona zeli dati Alexisa za Suareza jer bi time puno smanjila cijenu s obzirom kako Alexis igra.

Budimo realni Alexis nemoze ovako igrati u Barci kao sto igra u Brazilu.

nema veze,al ja alexisa ne bih puštao,treba pusitit pedra,tella i cuencu

15 godina
Nema nista od Suareza, barem u ovom prijelaznom roku. Dobio je zabranu neigranja devet tekmi u reprezentaciji i cetiri mjeseca neigranja u klubu.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Onda ce platiti jos 70 miliona imat ces igraca koji je klasa a grijat ce klupu...To bi bio glup potez.

Barcelona ce dovesti Krossa,Marqonhosa,Mathieua i Sureza.

Prema sport.es

14 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Nema nista od Suareza, barem u ovom prijelaznom roku. Dobio je zabranu neigranja devet tekmi u reprezentaciji i cetiri mjeseca neigranja u klubu.

al mozda bi mu bas zbog toga pala cijena.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Eto onda dati Pedra ta Suareza i odlicno.Treba iskoristiti situaciju i dovest ga jeftino

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

sime ti si kompleksas jer se javljas na svaki post...iz tvojih opostova se uvijek moze ocitati podjcjenjivanje i omalozavanje...

Glumis kao nekgo iskusnog poznavatelja nogometa a to nisi 

a to za koga navijas nije me briga,to je moja predpostavka da navijas za Real sigurno prije nego za Barcu...

IZ tvojih postova nista pametno nije izaslo osim vrijedanja mene i spominjanja da prije navijam za real nego za barcu sta je potpuno nebitno. Isto kao sta si i ti. I ja ne moram nista glumit pratim nogomet od kada znam za sebe i neke stvari znam a neke ne znam. Pretpostavka ti je kriva i zatucanog oblika. Necu se vise prepirat sa nekim tko ne vidi dalje od barcelone i sve sta se tice nje je ne znam koliko hebeno. Ako te nije briga za koga navijma sta mi onda stalno guras pod nos nesto sta nije istina. 

A komplekse odi rjesavaj negdje drugdje a ne na mene. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan

Moze meni netko tocno objasniti sto moze Kroos donijeti Barci?

(a da je to vrijedno cca 45 mil eura, inace to je Modriceva vrijednost da usporedimo...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 17:40 (Mitch).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Moze meni netko tocno objasniti sto moze Kroos donijeti Barci?

(a da je to vrijedno cca 45 mil eura, inace to je Modriceva vrijednost da usporedimo...)

Ja bih radije Pogbu kojeg Juventus vjerojatno neće pustiti, ali ako Kroos odbije Bayernove ponude, prije bi se radilo o cifri 20-30 milijuna nego 40+, tako nešto sam zadnje pročitao. Ne pratim Bayern ni Bundesligu niti iz statistike mogu isčitati što može donijeti, ali sigurno ne bi bio kompletna rupa, sporiji od Songa ne može biti.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kroos bi donio Barceloni okomutost i udarac izvan 20m.

14 godina
FC Barcelona

Znam da ima dosta do toga,  ali tko je po vašem mišljenju trenutni favorit za osvajanje zlatnw lopte? S jedne strane Messi je najbolji strijelac u 2014, igra fantastično na SP, ali klupski uspjesi su 0. S druge strane Ronaldo je osvojio picichi, djeli zlatnu kopačku, osvojio kup i LP, katastrofalno SP.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
kako je namjesteno prvenstvo, ne bih se cudio ni da Neymar dobije...
14 godina
protjeran
KiX777 kaže...

Znam da ima dosta do toga,  ali tko je po vašem mišljenju trenutni favorit za osvajanje zlatnw lopte? S jedne strane Messi je najbolji strijelac u 2014, igra fantastično na SP, ali klupski uspjesi su 0. S druge strane Ronaldo je osvojio picichi, djeli zlatnu kopačku, osvojio kup i LP, katastrofalno SP.

ronaldo je prosle godine osvojio loptu sa samo 2% vise glasova od messija,s tim da je messi bio ozljedjen 2 mjeseca,bog leo messi osvaja!

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Individualno je Messi bolji jedino na SP, a jako je mala vjerojatnost da ga osvaja. CR je bio bolji u ligi i Ligi prvaka koju je osvojio. Očito je.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 21:13 (piksic).
16 godina
Mitch kaže...
kako je namjesteno prvenstvo, ne bih se cudio ni da Neymar dobije...

Slažem se da je namješteno. Sve da Brazil osvoji.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Njemačka osvaja

12 godina
neaktivan
piksic kaže...

Individualno je Messi bolji jedino na SP, a jako je mala vjerojatnost da ga osvaja. CR je bio bolji u ligi i Ligi prvaka koju je osvojio. Očito je.

Pa kaj se ne gleda kalendarska godina?

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Zapravo uopće nije bitno tko je sad bolji, recimo da su podjednaki, a osvaja onaj koji bude bolji u prvoj polovici sezone, isto kao prošlu.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za zlatnu loptu gledajte i Neymara, za proslu godinu je bio 4. na listi, s ovakvim nastupima na SP, a i ako u Barci bude bio tako fenomenalan.. nikad se ne zna

14 godina
protjeran
FC Barcelona

nasi kosarkasi osvojili su prvenstvo. MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!

16 godina
piksic kaže...

Zapravo uopće nije bitno tko je sad bolji, recimo da su podjednaki, a osvaja onaj koji bude bolji u prvoj polovici sezone, isto kao prošlu.

kakva glupost. Isto kao i prošlu kažeš? Pa prošle gosine je u prvoj polovici godine Messi uzeo La Ligu i bio najbolji strijelac lige. Da bi se na kraju kalendarske godine ozljedio i Cristiano uzeo zlatnu loptu sa 0 osvojenih trofeja. 

Dakle, činjenice iznesi, ne laži.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema to veze, gleda se kalendarska godina jer je to zapravo stara FIFA Player of the Year nagrada...

Messi ima jednake sanse kao CR da dobije, ali poznavajuci FIFU, svasta bi tu moglo bit.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice