FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.346.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobrodosao Raketa !! {#}

14 godina
FC Barcelona

Rakitić bi trebao zamijeniti Xavija ili što?

Nisam baš uvjeren da je on takav kalibar igrača, ali to će vrijeme pokazati - treba mu dati šansu.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina
Re: FC Barcelona
pr0n_addict kaže...

Rakitić bi trebao zamijeniti Xavija ili što?

Nisam baš uvjeren da je on takav kalibar igrača, ali to će vrijeme pokazati - treba mu dati šansu.

fabregasa, ali bit će on dobar za barcu

17 godina
FC Barcelona

"Dejan Lovren zatražio je ispisnicu iz Southamptona, a uz već dobro poznati interes Liverpoola za našeg stopera, španjolski Sport piše da se za Lovrenove usluge zanimaju još i Barcelona i Atletico Madrid. Zasad još nije bilo službenih kontakata između klubova i hrvatskog reprezentativca." [24sata]

13 godina
Jack Sparrow kaže...

"Dejan Lovren zatražio je ispisnicu iz Southamptona, a uz već dobro poznati interes Liverpoola za našeg stopera, španjolski Sport piše da se za Lovrenove usluge zanimaju još i Barcelona i Atletico Madrid. Zasad još nije bilo službenih kontakata između klubova i hrvatskog reprezentativca." [24sata]

to bi bilo jako dobro, da bude zamjena marquinhosu ili ko god dođe.

17 godina
neaktivan

Marquinhos nije stoper...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Mitch kaže...

Marquinhos nije stoper...

Je ali može igrati beka.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zar nije obratno?

Zasto bi onda on igrao umjesto Danija?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
Mitch kaže...

Zar nije obratno?

Teško pošto je 22 utakmice odigrao kao stoper, a samo jednu kao bek.

12 godina
protjeran
Mitch kaže...

Zar nije obratno?

Ma koji bek pos*ani...

Covjek jhe stoper a to sto ce doci do zamjene igraca Dani Alves-Marqinhos nemora znaciti da igraju istu poziciju

16 godina
FC Barcelona

Drago mi je za Raketu, sad samo da neopterećen odigra ovo svjetsko prvenstvo. I da pokaže koji potez kao kad je Pepeu prodao sombrero...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 22:02 (bodija).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam samo kako nitko još nije spomenuo Portugal i Cristiana.. Čitao sam po portalima kako se Messi jučer nije vidio, a sad nitko ništa ne piše za Cristiana, a ista stvar kao i za Messija..

Svi novinari vole Real zbog Modrića, sramota, nemogu objektivno napisat

A što se tiče transfera, čekajte za ove braniče, svima će im past cijena jer primaju golove kao ludi (prolaze igrači stopere, ne primaju oni)

16 godina
FC Barcelona

Prema svemu sudeći, izgleda da Xavi odlazi. Cesc je u intervju-u otkrio da Xavi želi otići jer ne može više izdržati taj ritam.

Ovo je definitivno kraj jedne velike ere. Puyi, Valdes, Xavi, vjerojatno i Dani :(

Tek ćemo za nekoliko godina biti svjesni koliko su zapravo ti igrači bili veliki i koliko je ta ekipa bila dominatna.
Xavijev odlazak bi me definitvno najviše pogodio, iako znam da više nije onaj stari, u godinama je. Ali on je ipak simbol Barce i najbolji klasični veznjak kojeg sam gledao u životu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 20:07 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nitko mu nece zamjeriti. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dan Petrescu (trener Al Arabija): "Xavi je potpisao predugovor sa nasim klubom.Razgovarao sam sa njim i shvatio da se radi o sjajnom mladicu.Mislim da ce ovdje zaradjivati oko 8 miliona eura po sezoni." auu steta !

12 godina
protjeran
FC Barcelona

trenirao sam nogomet prije nego sto sam ga poceo pratiti ali zbog njega dosada sam pogledao skoro svaku utakmicu Barcelone i Spanjolske

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogla bi Barca kupit ovog Ochou iz Meksika, besplatan je, a zasad veoma dobro brani protiv Brazila.

16 godina
neaktivan
^ kratko i jasno, ne...
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Mogla bi Barca kupit ovog Ochou iz Meksika, besplatan je, a zasad veoma dobro brani protiv Brazila.

Propuh je inace...prva dobra tekma u karijeri, primio preko 80 golova ove sezone u Ligue 1

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon što je navodno,odbio pružiti ruku dječaku prije početka utakmice protiv Bosne i Hercegovine,Messi se ispričao,rekavši da nikada ne bi učinio nešto takvo,jer ima sina i nećaka,a spomenutog dječaka je pozvao u hotel argentinske reprezentacije,gdje se fotografisao sa njim. 

GRANDE LEO !{#} 

14 godina
protjeran
16 godina
FC Barcelona
Maradona: "I gave my son an Argentina shirt with number 10. And instead of the name of his father, I chose one with Messi name, as a tribute." [dz]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Atletico Madrid zeli Alexisa Sancheza...Cini se da bi mogla pasti trmpa igraca Koke-Alexis

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Atletico Madrid zeli Alexisa Sancheza...Cini se da bi mogla pasti trmpa igraca Koke-Alexis

Ja ne bih to voleo,ali ako se desi,ne bi bilo ni toliko lose,posto sad Xavi gotovo sigurno ide...

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Alexis je zvijer

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ovaj Alexis je zvijer

Kako je samo provukao onu loptu lik. Ne kužim samo zašto se ovakvog igrača želi Barca riješiti.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ovaj Alexis je zvijer

Kako je samo provukao onu loptu lik. Ne kužim samo zašto se ovakvog igrača želi Barca riješiti.

Ja sam vjerojatno bio njegov najveci kriticar u ovoj temi ali drago mi je da mi je covijek promijenio misljenje svojim igrama pa da ima toliko slobode da moze tako igrati u Barceloni di bi nam bio kraj stvarno u repki ga je gust gledati svaka mu dala , a i dok gledam taj Čile imam osjecaj da bi se bilo koji njihov igrac bez problema uklopio u Barcu jedan igrac bolji od drugoga divota ih je gledati.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 21:50 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocito se losa igra Barce prenijela i na igru Spanjolske...bezidejno,sporo,kao sto i sad Samovojska kaze sve je to procitano...nista se drugo ne moze ni ocekivati,misle da ce s istim igracima i igrom osvajati 100 godina,nazalost ne ide to tako...zao mi ih je gledati onakve,bespomocne,ali opet s druge strane osvajali su 3 prvenstva zaredom,neka malo odmore,neka i drugi igraju hehe....

15 godina
barcafan12 kaže...

Ocito se losa igra Barce prenijela i na igru Spanjolske...bezidejno,sporo,kao sto i sad Samovojska kaze sve je to procitano...nista se drugo ne moze ni ocekivati,misle da ce s istim igracima i igrom osvajati 100 godina,nazalost ne ide to tako...zao mi ih je gledati onakve,bespomocne,ali opet s druge strane osvajali su 3 prvenstva zaredom,neka malo odmore,neka i drugi igraju hehe....

Kao sto rekoh jednom vec u istom trenutku kad je pala igra Barce je pala i igra Spanjolske sto naravno nije slucajnost a isto tako Del Bosque forsira neke igrace kojima nije mjesto u prvih 11 vec odavno nesto slicno sto su i nasi rade vec gotovo dvije sezone.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro,Ramos,Alonso...neprepoznatljivi,izgledaju kao neki amateri...ni Casillas nije izuzetak,nekad bi onakve lopte hvatao u ruke...sramota sta im se desava

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice