svatko ima pravo na svoje mišljenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Haha, kakav završetak ''rasprave''
Haha, kakav završetak ''rasprave''
a nekako je morala završit
Neznam jel bilo, ali Marquinhos je u pregovorima s Milanom
http://www.barcablaugranes.com/2014/6/7/5788622/marquinhos-transfer-barcelona-psg
Fail. PSG-ov stoper je čini se novi igrač Milana, radi toga je moguće da Marquinhos ne ide nigdje...
Pa to moze biti i dobro sto je alex novi igrac Milana...
1. Dani Alves mozda nece nigdje ici i necemo morati kupovati poluigrace ko Cuadrado...
2. Marqinhos je odlican ali je i preskup
3. Mozda za te novce ima boljih alternativa,nemora biti neki mladi kao Laporte ili Marqinhos
A ovog MD na sto je spao...
Prosao je testove ali ce ih proci jos jednom u Barceloni...Vijest koja je 100 % lazno a toliko je nebitna da je to cudo...
što misliš pod time da je cuadrado polu igrač?
Pod tim mislim da je razvikan kao neko veliko krilo a igra sve osim krila i beka...Igra spica ili poluspica u vecini slucajeva...U obrani je prpuh teski a takvog igraca nebi doveo u Barcelonu kao beka nikako...
nisam ga gledao pa ti vjerujem da je tako, a idealno rješenje za desnog beka bi mislim bio onaj poljak iz dortmunda
A Alves je i protiv Srbije lose odigrao, znam prijateljska je, ali opet Kolarov ga smota i dode u cistu sansu, a on ga prati pomalo ko da je jutarnji trening. Znam samo da poslije njega neko vrijeme nece biti desnog beka koji je dugo vremena i ofenzivno i defanzivno bio tako mocan. Stigle ga godine...
Real eyes realize real lies...
izgleda da je on igrač tipa bale samo lošiji i u napadu i obrani
EDIT:Bravo je najbližim prijateljima priznao da će od naredne sezone stajati na golu FC Barcelone, ali u javnost ne želi izaći s tom izjavom, s obzirom da pregovori između dva kluba još uvijek traju. Iako se u početku spominjalo 6-7 miliona eura, nove informacije govore da će Barça za dovođenje Čileanca platiti između 10-12 miliona eura, a u transfer bi trebao biti uključen Dos Santos. - Barca balkan
https://pbs.twimg.com/media/Bn3hfbHIQAAh0YQ.png
izgleda da je on igrač tipa bale samo lošiji i u napadu i obrani
EDIT:Bravo je najbližim prijateljima priznao da će od naredne sezone stajati na golu FC Barcelone, ali u javnost ne želi izaći s tom izjavom, s obzirom da pregovori između dva kluba još uvijek traju. Iako se u početku spominjalo 6-7 miliona eura, nove informacije govore da će Barça za dovođenje Čileanca platiti između 10-12 miliona eura, a u transfer bi trebao biti uključen Dos Santos. - Barca balkan
Neznam zašto uzimaju tak starog golmana i plaćaju ga maaasno, a opet će i on u mirovinu kroz koju godinu.. Bolje uzet nekog mladog tipa Oier (iskusnijeg) pa ga držat u rezervi..
To se da riješit, pa nije Barcelona jedan Dinamo da svako igra kako želi i koju poziciju želi
To se riješi za sat vremena hehe
Pa Tata nije ni tako loš, dosta zabijao, malo primao golova.. Samo što je popuštao u onim najbitnijim utakmicama
Dok recimo nemožeš reć da je Titova momčad najviše zabijala kad je on najmanje utakmica odradio kao trener
Ali ono Pepovo za primljene golove.. Mogu mu se samo divit ljudi, toliko utakmica a na 0.7 golova po utakmici, strava
Pa Tata nije ni tako loš, dosta zabijao, malo primao golova.. Samo što je popuštao u onim najbitnijim utakmicama
Dok recimo nemožeš reć da je Titova momčad najviše zabijala kad je on najmanje utakmica odradio kao trener
Ali ono Pepovo za primljene golove.. Mogu mu se samo divit ljudi, toliko utakmica a na 0.7 golova po utakmici, strava
drug tito je ostavio real na -15 do bozica
Sve poslije Guardiole su ostatci njegovog rada koji su se s vremenom gubili i na kraju- ove sezone- skroz nestali.
drug tito je ostavio real na -15 do bozica
Slažem se, ali evo ti post iznad mene čovjek je sve rekao..
Sve poslije Guardiole su ostatci njegovog rada koji su se s vremenom gubili i na kraju- ove sezone- skroz nestali.
Vicente Del Bosque: "Sergio Busquets is a coach who's playing football."
a šta fali rozim dresovima, čovjek nemože rozo obući da ga se ne nazove pederom
Meni su ljepši ti koji više vuku na ljubičasto nego oni narančasto-pinki
I od Reala je dres preljep, jednostavno takva je danas moda, ali oni "pravi" muškarci druge nazivaju zbog tih boja pe*eri.. Jbg
Alo ljudi oni i Real nose te dresove za borbu protiv raka maternice ja mislim...
Zubi je danas putovao u Sevillu i rješio transfer Rakitića. Svi španjolski mediji prenijeli su informaciju kako je transfer gotov i iznosi 19 milijuna plus posudba Denisa Suareza u Sevillu.
neymar se ozljedio na treningu
neymar se ozljedio na treningu
Čitam da nije ništa ozbiljno, nastavio je trening.