FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.074.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

pa mozda ako nebude nekog pravog desnog beka za kupiti,stave Adriana na desnog beka,Albu na lijevog i kao zamjenu dovedu lijevog beka.Npr Rodriguez iz Wolfsburga koji moze igrati i lijevo i desno...

I tako imas po 2 igraca na bekovskim pozicijama

14 godina
FC Barcelona

Barcelona want to announce at start of next week Cesc's transfer to Chelsea, and soon after transfer of Sevilla midfielder Rakitic. [rac1]

Ovo kao da je i službeno potvrđeno, rac1 je najbolji izvor.
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel se zna šta će Masche nakraju igrat ? Oće bit prebačen u sredinu ili kao stoper ostaje ili oboje ? haha

Trebaju stopera dofurat, pa valjda i sami znaju to.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

igrat ce zadnjeg veznog

12 godina
Tomislav95 kaže...
Pa imamo Montoyu. Možda nije na razini na kojoj je Alves bio ali treba mu davati priliku. I sad ako Alves odlazi onda bi Alba mogao biti ofenzivniji bek, a Montoya ostajati povučeniji.

a tko bi montoyu mijenjao?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, ali Alexis u Čileu služi za odigravanje dobrih lopti, on je sve samo ne netko tko trpa golove u mrežu.. Šta će ti još Alexis na cijelom terenu kad imaš Xavija, Iniestu, Busija pa i Messija koji ide duboko po loptu

16 godina
neaktivan
Protiv Slovenije Messi skoro izrigao, opet uzeo neku tabletu tijekom utakmice lol... Inace detalj je i da se vratio na 30m svoje polovice i oduzeo loptu, nesto neviđeno ove sezone :P. Sto se tice slike gore, sa Neymarom, Messijem i Alexisom Barca ima napad koji prakticki ne ovisi o poziciji, mogu igrati posvuda i takav napad je najteze ukrotiti, doslovno kad se jedan umori trcati u kontru ili visoki presing drugi ga moze pokrivati, odraditi njegov zadatak... medutim tesko je ista napraviti kad se vecinom nalaze u svojem uobicajenom prostoru i sve ide po istom kalupu, nemaju uloge kao u repkama. Cak i kad im gledamo pozicije, Alexis moze oba krila i spic, Neymar lijevo i spic, Messi desno i spic. Savrsena kombinacija samo nemaju visine xD.
Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cini se da je Đubrentus opasno zagrizao za Alexisa

http://www.mundodeportivo.com/20140608/fc-barcelona/la-juve-puja-fuerte-por-alexis-motivo-de-sano-cachondeo-en-brasil_54409736672.html

Spremili su opasnu ponudu od 20 miliona...{#}{#}

Mrs sa tim sitnisem nazad u Italiju...

Jedino ako hoce trampu pa da bude Pogba-Alexis + neki novci jos

16 godina
FC Barcelona
Ma kad nas toliko j*bu oko tih transfera, za neke polovne nedokazane igrače traže po 50 milijuna. Pa ajmo i mi malo biti bahati, uvijek pregovori po par mjeseci oko kupnje igrača, a mi prodajemo naše za sitniš. 20 milijuna ponuditi za Alexisa je uvreda i ništa drugo.

40 milijuna na stol ili odj*bi. Kad vidim Alexisa u reprezentaciji na poziciji lažne devetke i kad ima slobodu, on sigurno vrijedi bar 40 milijuna. U svijetu gdje jedan David Luiz ide za 50 milijuna...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Ma kad nas toliko j*bu oko tih transfera, za neke polovne nedokazane igrače traže po 50 milijuna. Pa ajmo i mi malo biti bahati, uvijek pregovori po par mjeseci oko kupnje igrača, a mi prodajemo naše za sitniš. 20 milijuna ponuditi za Alexisa je uvreda i ništa drugo.

40 milijuna na stol ili odj*bi. Kad vidim Alexisa u reprezentaciji na poziciji lažne devetke i kad ima slobodu, on sigurno vrijedi bar 40 milijuna. U svijetu gdje jedan David Luiz ide za 50 milijuna...

uvreda je igraca prodati za 3mil :(

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Muka mi je trenutno od Dzubrentusa...A i nas uprave...

Prodajte Pedra panja smotanog...Alexis vrijedi 50.miliona minimalno...Covkek svake godine sve vise napreduje i sigurno ce rasti jos par sezona...Da igra u Juventusa vrijedio bi 80 miliona kao Pogba i Vidal...

Nek odj@bu sa tih 15 miliona...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lep poklon Mascheu za rodjendan,produzenje ugovora.

Sve najbolje Masche ! {#} 

12 godina
protjeran

Bartolemoue (Barcelona president) :

"Alexis is not a Barcelona player who is on the market," the Catalan club's president Josep Maria Bartomeu announced.

"He has a contract with us and that is the only thing that counts. He has had an excellent season for us.

"Obviously, he is part of our plans for next season. We have always wanted him here and he is a highly valued player at this club."

Juventus are reported to have made a formal enquiry about Sanchez, but Bartomeu insisted that they have not had any contact with the Serie A champions.

"We do not know anything about the interest from Juventus," he continued.

"Nothing official has reached us. For that you would have to speak to the player's agent.

"I read so many things these days about the summer transfer market; there are so many stories that I think it is best not to comment at all." 

16 godina
FC Barcelona
Lionel Messi has scored (28) or assisted (10) a total of 38 goals in the year 2014, more than any other player in the world.

slaba forma, nema što xD
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
FC Barcelona

messi se ko neko djubre cuvao za sp pa je sa manje od pol snage igrao u barci

16 godina
Del_Boy97 kaže...

Nebih ga nazivao đubretom zbog toga, shvaćam ga, želi osvojiti SP, "žrtvovao" je jednu sezonu u barci da može bolje igrati za Argentinu. Bolje nego da se preforsirao pa da za reprezentaciju loše igra.

Swedish latin super funk.
16 godina
Del_Boy97 kaže...

Čuvao se tako da je Barcu izvlačio iz govana kad drugi nisu mogli, poput one utakmice na Bernabeu kad je praktički sam pobijedio Real i vratio Barcu u utrku za nalsov prvaka. U ostalim utakmicama je igrao jednako loše kako su igrali i drugi, ne može nas on uvijek izvlačit iz govana. Gdje su bili drugi igrači?

12 godina
FC Barcelona

jednim dijelom je i trener krivac sto ga nije stavio na klupu da pokaze autoritet i da mu pokaze da nije nezamjenjiv , ali on nije imo muda za to.

12 godina
antimadridista kaže...
Del_Boy97 kaže...

Čuvao se tako da je Barcu izvlačio iz govana kad drugi nisu mogli, poput one utakmice na Bernabeu kad je praktički sam pobijedio Real i vratio Barcu u utrku za nalsov prvaka. U ostalim utakmicama je igrao jednako loše kako su igrali i drugi, ne može nas on uvijek izvlačit iz govana. Gdje su bili drugi igrači?

ti ko da tekmu nisi gledo, prvi gol odbila mu se u noge, drugi penal i treći penal

16 godina
FC Barcelona
Nije Messi kriv što ekipa nije igrala kao proteklih sezona. Bio je jednako loš koliko ostali, i uz Alexisa je bio jedini igrač koji nas je izvlačio iz govana. U takvom raspadnom stanju u kakvom je bila ekipa, nije ni čudo da nije zabijao koliko prošlih sezona.

A pogledaj mu samo statistiku i koliko golova je i takav "loš" Messi zabio i koliko je asistencija podijelio. Staviti njega na klupu bio bi baš pametan potez, kako ne.
Previše se tu pljuje po Messiju kad znamo što se sve događalo ove sezone, ali eto vi ste naviknuti da on zabija po 70 golova u sezoni i onda je k*rac od igrača i treba na klupu ako zabije "samo" 40, iako je ekipa u raspadu i igra je bila nikakva. Stvarale su se 2 šanse po utakmici.
12 godina
FC Barcelona

Barca previše ovisi o njemu: ako on igra loše igra i cijela ekipa i on se sad zadnje dvije godine ponaša ko da je bog pa nam je još trenera izabrao, treba njega na zemlju spustit, znam šta je napravio za barcelonu ali ovo je nedopustivo

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 19:35 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jel bilo, ali Marquinhos je u pregovorima s Milanom

http://www.barcablaugranes.com/2014/6/7/5788622/marquinhos-transfer-barcelona-psg

16 godina
Del_Boy97 kaže...
antimadridista kaže...
Del_Boy97 kaže...

Čuvao se tako da je Barcu izvlačio iz govana kad drugi nisu mogli, poput one utakmice na Bernabeu kad je praktički sam pobijedio Real i vratio Barcu u utrku za nalsov prvaka. U ostalim utakmicama je igrao jednako loše kako su igrali i drugi, ne može nas on uvijek izvlačit iz govana. Gdje su bili drugi čekaj malo. Ja ?

ti ko da tekmu nisi gledo, prvi gol odbila mu se u noge, drugi penal i treći penal

Meni nije jasno kako netko može napisati ovakve stvari i onda meni reći da nisam gledao utakmicu. Nisam ja lud. 

Kao prvo: prvi gol mu se lopta odbila od noge? pa kako možeš biti tako neobjektivan i iskrivljivati situaciju kad živimo u hebenoj 2014. godini i sve se provjeri jednom klikom na miš? Primio je loptu u šesnaestercu Reala između 4-5 igrača i zabio smireno. Kakvo odbijanje od noge?

kako je došlo do tih penala? kako je srušen Neymar u šesnaestercu, tko mu je podvalio vrhunsko dodavanje sa 50 metara udaljenosti da bi ovaj izašao sam 1 na 1 sa Ikerrom i Ramos ga morao rušiti? Najbolje dodavanje koje sam vidio u zadnjih nekoliko godina. Da nije možda Messi? 

nemoj da vadim video sa YouTubea jer mislim da stvarno nije potrebno. Postali ste previše razmaženi što se tiče njega i idete toliko daleko da čak i vrhunske predstave Messija sa pokušavate osporavati i omalovažavati i oen postaju nebitne, ali zato one neke lošije predstave se preuveličavaju. Strašno.

Nakon toliko toga što je napravio da se pišu ovakve gluposti o njemu, to mi stvarno diže tlak više od bilo čega. 

Eto video, do toga je došlo da se mora satvlajti video materijal utakmice u oberanu Messija, jer Barcini navijači iskrivljivaju činjenice. Strašno mi to diže tlak...

Pazi prvi gol i to "odbijanje od noge" i onda poslije dodavanje za Neymara koje nam je donijelo penal koji je Messi kasnije iskoristio...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 19:51 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

ja neznam jel se praviš glup ili to stvarno jesi, pročitaj ponovo šta sam napisao, bitno da si ti to pročitao kako tebi paše i ne znam što ga toliko uzdižeš u nebo kad odigra dobro najbolji je a kad odigra loše nebi smjeli ni riječ reći protv njega jer je prije bolje igrao

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 19:57 (Del_Boy97).
16 godina
Del_Boy97 kaže...

ja neznam jel se praviš glup ili to stvarno jesi, pročitaj ponovo šta sam napisao, bitno da si ti to pročitao kako tebi paše

pa citirao sam te, napisao si da mu se lopta odbila u noge i kao bilo mu je jednostavno zabiti. Drugi i treći penal, a nisi napisao što je on napravio prije penala. 

Mislim, nezahvalno i ipjadno. Strašno mi takve stvar idu na živce. 

Recimo, o navijačima Reala možemo pričati svašta. ali oni svog najboljeg igrača i svoju ekipu branili su uvijek. Kada on nije zabijao koliko Messi, kada oni nisu osvajali toliko trofeja koliko Barca. 

Messija se tu pljuje i omalovažava nakon jedne "loše" sezone. Stvarno nezahvalno i glupo.

Možda vi od njega očekujete previše i naviknuti smo od njega na čudesne stvari koje nitko drugi ne može, ali to nije razlog da se pljuje po njemu nakon jedne lošije sezone. A i u takvoj lošijoj sezoni je svemirski brod za veliku većinu ostalih igrača.

Mi smo uglavnom postali previše razmaženi u zadnjih nekoliko godina. Sad kad su došli malo lošiji dani, nitko ne valja. Po svemu i svakome se pljuje čak i onda kad za neke stvari tebba priznati da su dobre kao ova utakmica Messija na Bernabeu recimo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 20:06 (antimadridista).
12 godina
antimadridista kaže...

Pazi prvi gol i to "odbijanje od noge" i onda poslije dodavanje za Neymara koje nam je donijelo penal koji je Messi kasnije iskoristio...

messija smo previše razmazili zbog tih dobrih utakmica da ga više nebi smjeli kritizirati zbog tih loših utakmica

16 godina
Del_Boy97 kaže...
antimadridista kaže...

messija smo previše razmazili zbog tih dobrih utakmica da ga više nebi smjeli kritizirati zbog tih loših utakmica

ti kritiziraš njegove loše, i omalovažavaš njegove dobre poput te na Bernabeu. Dakle, glupost.

12 godina
FC Barcelona

u toj utakmici po meni on nije odigrao ništa posebno, kako je u prijašnjim sezonama znao a i imali smo sreću što za real igra onaj panjzema pa nam nije uvaljo još koji gol jer je imao još valjda 2 100% šanse

16 godina
FC Barcelona
Odigrao je za desetku, dosta stručnjaka se složilo da je to najbolja individualna predstava na Bernabeu nakon Ronaldinha i one Messijeve iz 2011.

Odigrao je vrhunski, na papiru ti vidiš da je zabio 2 penala pa ne izgleda impresivno, ali kad vidiš kako je došlo do tih penala, kakve je lopte dijelio i kompletno kakvu je utakmicu odigrao, bilo je fenomenalno.

Eto glupo mi je da o toj jednoj utakmici koja je bila prije nekoliko mjeseci sad raspravljamo toliko dugo, ali ne sviđa mi se kad se pišu takve stvari i kad ga se sad omalovažava čak i za one utakmice koje je odigrao vrhunski.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice