http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
UH, my mistake.. mislio sam da za Fabregasa pričamo... Bio je dugačak dan :D
Gotovo,Rakitić je Barsin!
Barselona dobila trku sa Realom i Atleticom,Rakitić stiže u Kataloniju!
Katalonski "Sport" tvrdi da je u pitanju suma od 20 mil.eura.
Nadam se da je istina. 
Gotovo,Rakitić je Barsin!
Barselona dobila trku sa Realom i Atleticom,Rakitić stiže u Kataloniju!
Katalonski "Sport" tvrdi da je u pitanju suma od 20 mil.eura.
Nadam se da je istina. 
Nije da smo pricali o tom prije 12h jos...
Ako je to istina da Cesc odlazi za 33 mil, onda što drugo reći, nego idioti. A sa druge strane, ne treba nas ni čuditi, još jedan u nizu 'maestralnih' poteza. U svakom drugom klubu bi bilo tko hoće Fabregasa, cijena 50 mil., inače ostaje sa nama u ekipi.
Istina da je u zadnjim utakmicama igrao katastrofalno, neprestano gubio lopte i krivo dodavao, ali i cijela ekipa je bila podbacila.
ako bi Cesca prodali za 50 milijuna, Barca bi dobila samo 25, jer bi 50% transfera išlo Arsenalu. Kod transfera Cesca iz Arsenala u Barcu dogovoreno je da ako Barca proda Cesca za 35M ili više, pola novca ide Arsenalu. Tako da se više od te cifre ne može dobiti.
Druga je stvar što mi svi ne želimo da ga se proda. Ali kad ga se prodaje, Barca ne može dobiti preko 34 milijuna za Cesca.
mislin da ostatak samo ide arsenalu, znaci kad bi ga prodali za 50, 50% od onih 17 mil izmedju 33 i 50 bi islo arsenalu, znaci 8.5 mil
opcije za pojacanje desnog beka :
1.Piszczek
2.Danilo
3.Lichsteiner
4.Zuniga
http://www.mundodeportivo.com/20140605/fc-barcelona/las-opciones-en-el-lateral-derecho_54408730316.html#/?numPage=2
A trener Seville je izjavio danas da je jasno da Rakitić odlazi, da se oni moraju pripremiti za njegov odlazak.
?
marquinhos je stoper koji moze odigrat desnog beka, nevirujen da bi ga mi ka beka dovodili
Pa Marqinhos je stoper -.-''
U Romi su igrali 3-5-2 gdje je on bio desno u zadnjoj liniji
Marqinhos je veliki potencijal nema boljih stopera od njega u niegovoj dobi
Pa Marqinhos je stoper -.-''
U Romi su igrali 3-5-2 gdje je on bio desno u zadnjoj liniji
Marqinhos je veliki potencijal nema boljih stopera od njega u niegovoj dobi
VARANE
Real eyes realize real lies...
Ako david luiz vrjedi 50mil koke vrjedi 80. Decko igra super.
World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
s obzirom da je cesc otisao onda ajde, dolazak rakitica nije los potez.
medutim, opet fali obrambenih igraca. osim ako enrique nema nekog mladog momka iz barce b koji je zvijer.
Je l' 100% sigurno za Raketu,posto ovo sad svi pisu sta o hoce,tako da vise ne verujem dok ne vidim da je zvanicno. 
Ja nisam baš siguran da će se Raketa uklopit u Barcinu igru. Al držim mu fige, jako mi je drag igač.
Reus postigao usmeni dogovor s Barcelonom, preostaje još riješiti otkupnu klauzulu u kojoj se Barcelona nada kako će ju spustiti ispod 30 M eura.
Pročitao na fb, Sportske novosti, tak neš..
Ja nisam baš siguran da će se Raketa uklopit u Barcinu igru. Al držim mu fige, jako mi je drag igač.
Igrao je slicno u Sevilli, ja ne vidim problem u uklapanje takvog veznog igraca u ekipu Barcelone.
Valjda će Enrique rotirati malo više igrače, vjerujem da će svatko (naravno tko zaslužuje) dobiti zasluženu minutažu.
https://storify.com/LordMoloch/the-cesc-story
Nikad nije bila slabija konkurencija u sredini...Xavi nezna hoce li uopce ostati,a Iniesta i Busqets siguruni 100%...I ti usporedujes S.Roberta i Rakitica? 
Nikad nije bila slabija konkurencija u sredini...Xavi nezna hoce li uopce ostati,a Iniesta i Busqets siguruni 100%...I ti usporedujes S.Roberta i Rakitica? 
Xavi osto-ne osto po meni vise nema kapacitet za 1.momcad i najjace utakmice,zalosno ali eto,nije to vise onaj stari Xavi vec 2 sezone,nema ubitacnog pasa,brzog okretanja strana,jedino u cemu je jos nenadjebiv je cuvanje lopte i tocni pasovi...a po sve sudeci veza ce nam biti Bus-Iniesta-Raketa...al neko spomenu Reusa,auuh po meni bi to bio potez godine,klauzula 35 milja,treba ga zgrabiti dok se neko nije umijesao,decko je zvijer
https://storify.com/LordMoloch/the-cesc-story
Na prvom videu se jasno vidi da je Pep imao muda s.rati igračima jer se ne trude dovoljno, to je falilo kod Martina...
Ako je to istina da Cesc odlazi za 33 mil, onda što drugo reći, nego idioti. A sa druge strane, ne treba nas ni čuditi, još jedan u nizu 'maestralnih' poteza. U svakom drugom klubu bi bilo tko hoće Fabregasa, cijena 50 mil., inače ostaje sa nama u ekipi.
Istina da je u zadnjim utakmicama igrao katastrofalno, neprestano gubio lopte i krivo dodavao, ali i cijela ekipa je bila podbacila.
ako bi Cesca prodali za 50 milijuna, Barca bi dobila samo 25, jer bi 50% transfera išlo Arsenalu. Kod transfera Cesca iz Arsenala u Barcu dogovoreno je da ako Barca proda Cesca za 35M ili više, pola novca ide Arsenalu. Tako da se više od te cifre ne može dobiti.
Druga je stvar što mi svi ne želimo da ga se proda. Ali kad ga se prodaje, Barca ne može dobiti preko 34 milijuna za Cesca.
mislin da ostatak samo ide arsenalu, znaci kad bi ga prodali za 50, 50% od onih 17 mil izmedju 33 i 50 bi islo arsenalu, znaci 8.5 mil
iskreno, nisam znao za to...
Najbolje da zaboravi da zna zabit golčinu s 25m jer neće pucat odatle u Barci