FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.061.261
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona

ne osporavam ja njegov uspjeh u reprezentaciji ali šta je je brazilska liga je 5x lakša nego većina europskih, uostalom braniči su čvršći

Edit: @barcafan12 govorim o tih 200 golova u karijeri

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 22:06 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

ne osporavam ja njegov uspjeh ali šta je je brazilska liga je 5x lakša nego većina europskih, uostalom braniči su čvršći

aha sorry,nisam ni vidio taj redak...a dobro ruku na srce onda je i Pele precijenjen kad se prica o tih famoznih 1000+ golova,a i on je cijelu karijeru u Brazilu proveo,a jos uzmi u obzir ondasnji nogomet i danasnji

18 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Del_Boy97 kaže...

ne osporavam ja njegov uspjeh ali šta je je brazilska liga je 5x lakša nego većina europskih, uostalom braniči su čvršći

aha sorry,nisam ni vidio taj redak...a dobro ruku na srce onda je i Pele precijenjen kad se prica o tih famoznih 1000+ golova,a i on je cijelu karijeru u Brazilu proveo,a jos uzmi u obzir ondasnji nogomet i danasnji

Igrao je i u Americi

A što se tiče ondašnji i današnji nogomet - da li su oni imali 100 liječnika i fizioterapeuta iza sebe + posebno dizajniranu opremu?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
12 godina
FC Barcelona

dok je pele igrao brazilska liga je bila bolja od ijedne europske

16 godina
FC Barcelona

ne može se uspoređivati tadašnje vrijeme i danas. Ali ove brojke Neymara ako ćemo ih uspoređivati sa igračima danas, igrači koji su njegovih godina.. Nitko mu nije ni blizu. Pogotovo što se tiče reprezentacije. Stići će ubrzo jednog Messija i Cristiana što se tiče golova u reprezentaciji, a tek su mu 22.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 22:29 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

A u toj ligi su igrali pekari,profesori,automehanicari...mozda je bila najbolja,ali se ne moze usporediti sa ovom danasnjom i nogometom opcenito...ne kazem da on ne bi mogao igrati u danasnje vrijeme ali sigurno ne bi zabio 1000 golova...isto tako i Neymar bi u ono vrijeme zabijao duplo vise golova...a sto se tice lijecnicka i svega ostalog,tada se nije igrala utakmica svaka 3 dana,gdje si imao ligu,kup,ligu prvaka,utakmice reprezentacije,napor je bio sigurno manji,zato nije ni bilo potrebe za raznom suplementacijom,fizioterapeutima i svemu ostalom bez cega se danas ne moze...

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Del_Boy97 kaže...

A u toj ligi su igrali pekari,profesori,automehanicari...mozda je bila najbolja,ali se ne moze usporediti sa ovom danasnjom i nogometom opcenito...ne kazem da on ne bi mogao igrati u danasnje vrijeme ali sigurno ne bi zabio 1000 golova...isto tako i Neymar bi u ono vrijeme zabijao duplo vise golova...a sto se tice lijecnicka i svega ostalog,tada se nije igrala utakmica svaka 3 dana,gdje si imao ligu,kup,ligu prvaka,utakmice reprezentacije,napor je bio sigurno manji,zato nije ni bilo potrebe za raznom suplementacijom,fizioterapeutima i svemu ostalom bez cega se danas ne moze...

Čekaj, hoćeš reći da je Neymar sa svojih 21-om godinom bolji od Pelea???{#}{#}{#}

Daj se uozbilji!!!

14 godina
neaktivan
Mile 74 kaže...

Čekaj, hoćeš reći da je Neymar sa svojih 21-om godinom bolji od Pelea???{#}{#}{#}

Daj se uozbilji!!!

Ne nego mi je glupo da se Neymaru osporavaju sjajne brojke,200 golova,makar i vise od pola bilo u brazilskoj ligi,a Pelea se u isto vrijeme smatra najvecim jer je zabio 1000 golova u istoj toj brazilskoj ligi koja je bila smijesna naspram danasnje,koja nije sigurno u top 5 liga svijeta,ali je sigurno na vecem nivou, nego onda...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 22:48 (barcafan12).
16 godina
FC Barcelona
dobor nitko nije ni rekao da je Neymar bolji od Pelea nego ste vi to zamislili u svojoj glavi da je netko to rekao.

Ne smiješ više ni igrača Barce nedaj Bože pohvaliti za odličnu statistiku i igre u reprezentaciji, odmah se javljaju "dežurni" sa osporavanjem.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nitko ne osporava Neymaru golove u brazilskoj ligi,samo je teško očekivati da će tako nastaviti

u Europi, mada ne mora biti - Messiju sasvim lijepo ide.

Uspoređivati Pelea i Neymara je debelo prerano, mora on još puno žganaca pojesti,

a i ponešto osvojiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 23:06 (Mile 74).
16 godina
FC Barcelona
nije ih nitko ni uspoređivao, samo je rečeno da po toj logici ako se Neymaru osporavaju golovi u brazilskoj ligi, onda se mogu i Peleu po toj (krivoj) logici. Nije bilo usporedbe između njih dvojice.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

njemu savrseno odgovara ova igra u brazilu, moze radit sta oce, svugdi ga ima

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neymar u Barci nije pucao nijedan slobodni udarac...koliko sam vidio ovdje je stalnoo izmedju stopera igra kao pravi spic..nije on krilo...mala promjena taktike neteba nam aguero

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

neigra ka spic vec ima slobodu, igra di god ga volja, zapravo uvik je di je lopta, tako nekako

HŽV
16 godina
FC Barcelona

Na kupu konfederacija igrao je na krilu i isto dominirao, tako da nije toliko do pozicije, koliko do toga da mu treba vremena za pilagodbu na Barcin sistem. Nije lako igraču sa 21 godinom doći u Europu, u ekipu kakva je Barca na koju se nije lako prilagoditi. Trebati će mu malo vremena.

Stvar je u tome da je za njega plaćen veliki novac i očekuje se da on dominira od prve minute otkad je stigao, ali to nije njegov problem što je plaćen toliko koliko je plaćen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 23:24 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Na kupu konfederacija igrao je na krilu i isto dominirao, tako da nije toliko do pozicije, koliko do toga da mu treba vremena za pilagodbu na Barcin sistem. Nije lako igraču sa 21 godinom doći u Europu, u ekipu kakva je Barca na koju se nije lako prilagoditi. Trebati će mu malo vremena.

Stvar je u tome da je za njega plaćen veliki novac i očekuje se da on dominira od prve minute otkad je stigao, ali to nije njegov problem što je plaćen toliko koliko je plaćen.

+ igra cijela momcadi ove sezone je bila katastrofa tako da nije uopce do njega sto nije vise zabijao,dolazio do izrazaja...ako se daj Boze ove godine igra lijepo poslozi,itekako ce Neymar biti dobar,sjetite se samo one sezone kad smo u napadu imali Messija Villa i Pedra,kad su sva trojica trpali na sve strane,nadam se da ce tako biti i ove godine,ne moze se samo Messija cekati,moraju svi zabijati,podizati samopouzdanje...na Enriqeu je sad sve,nadam se da ce on to lijepo poslozit,treba mu dat vremena i vjerovat

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 0:35 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam potpuno zadovoljan Neymarovom igrom u Barci,na pocetku kao da je bio malo uplasen,ima sansu za gol on asistira Messiju ili nekom,kasnije se oslobodio igrao fenomenalno,gol u prvom El Clasicu,doneo nam jedini trofej ove sezone.Sve u svemu vise nego dobro. {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona je postigla dogovor sa Marcom Reusom (verbalni) .

Buduci da je doalzak Aguera nemoguca misija Barcelona ce se okreuti Marcu Reusu ci9ja je klauzula 35 miliona.

Vijest su prenjele sve spanjolske novine tako da gdje ima dima ima i vatre....

http://www.sport.es/es/noticias/barca/posible-acuerdo-barca-reus-3290538

http://www.mundodeportivo.com/20140604/fc-barcelona/fichajes-barca-marco-reus-tambien-esta-en-la-recamara_54409607382.html

12 godina
FC Barcelona

neymar mora prvo imati 10 kila mišićne mase više da bi bilo nešto od njega jer ovako ga braniči samo odnesu

12 godina
protjeran

ove godine je nabio 3 dogodine jos 4 i eto ga

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Buduci da je doalzak Aguera nemoguca misija Barcelona ce se okreuti Marcu Reusu ci9ja je klauzula 35 miliona.

http://www.mundodeportivo.com/20140604/fc-barcelona/fichajes-barca-marco-reus-tambien-esta-en-la-recamara_54409607382.html

Bilo bi super al kolko znam on je odbio ManUtd i rekao da ce i iduce sezone biti u Dortmundu,al nadajmo se da ga Barca vise privlaci...a za njega dati 35 je nista,jer je po meni jedan od najboljih igraca svijeta trenutno,decko ubija

12 godina
protjeran
barcafan12 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Bilo bi super al kolko znam on je odbio ManUtd i rekao da ce i iduce sezone biti u Dortmundu,al nadajmo se da ga Barca vise privlaci...a za njega dati 35 je nista,jer je po meni jedan od najboljih igraca svijeta trenutno,decko ubija

Pa Manchestera bi i ja trenutno odbio,s obzirom kakav je

15 godina
FC Barcelona

Da ne bi bilo "nismo znali", u ovoj vijesti su ZAJEDNO igrači i Barcelone i Real Madrida, i makar je "Index.hr" izvor, interesira me vaše mišljenje, koliko je ovime ugrožen kvalitetan nastup argentinske reprezentacije {#} ?!?!

LINK; http://www.index.hr/sp2014/clanak/veliki-problem-za-argentinu-messi-i-di-maria--bojkotiraju-izbornika-zbog-popisa-za-sp/751457.aspx

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 20:08 (ATJLučko).
16 godina
FC Barcelona
Ma ne vjerujem u to, popis je objavljen prije nekih mjesec dana koliko se sjećam, a Messi je u zadnjih mjesec dana dao nekoliko izjava i pričao kako je ovo najvažnije prvenstvo u njegovoj karijeri i da bi mijenjao sve trofeje koje posjeduje za ovaj jedan njemu najvažniji.

Ovo je njemu i Di Mariji prava šansa da se dokažu sa reprezentacijom, neće ih imati još puno. Sumnjam da bi oni sad to sve riskirali zbog jednog Banege.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smješno. 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 20:16 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona
Ali taj Sabella je stvarno idiot po meni. Prvi golman mu je Sergio Romero koji je Subašiću bio zamjena u Monacu, a nije pozvao Caballera.

Musacchio jedan od najboljih stopera u Primeri prošle sezone, a njemu igra Fede Fernandez. Teško da može Argentina do naslova sa ovakvom obranom.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ali taj Sabella je stvarno idiot po meni. Prvi golman mu je Sergio Romero koji je Subašiću bio zamjena u Monacu, a nije pozvao Caballera.

Musacchio jedan od najboljih stopera u Primeri prošle sezone, a njemu igra Fede Fernandez. Teško da može Argentina do naslova sa ovakvom obranom.

Jedino je Campagnaro dobar ako je i on pozvan? Smješna im je obrana i veza, nemogu oni tolko zabit kolko će primit.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan

Imaju oni solidne obrambene, Zabaleta, Mascherano, Garay, Campagnaro, Fazio je odigrao takoder fantasticnu sezonu, i onaj Marcos Rojo iz Sportinga kojeg su povezivali s Barcelonom

16 godina
carmichael kaže...

Imaju oni solidne obrambene, Zabaleta, Mascherano, Garay, Campagnaro, Fazio je odigrao takoder fantasticnu sezonu, i onaj Marcos Rojo iz Sportinga kojeg su povezivali s Barcelonom

Mascherano igra u veznom redu za reprezentaciju, a Fazio nije pozvan. Tako da su im stoperi Garay i Federico Fernandez. Garay je solidan, ali Fernandez je rupa.

A na golu Sergio Romero koji je na razini Pinta iz Barce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 20:49 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Gerrard Pique :

Fabregas mi je rekao da je sve gotovo i da odlazi u drugi klub, osteta je 33 miliona eura -.-''

Jos jedan u nizu odlicnih poteza uprave.Doveli ga za 40 a prodali za 33 miliona.

Ja mislim da Barcelona dovodi Rakitica.Druge opcije nema.

Koke neide,Pogba i Vidal preskupi,Gundogan nedavno produzio ugovor.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/pique-cazado-hablando-sobre-cesc-dicho-que-por-millones-3291051

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice