FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.058.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Ilkay Gundogan (Dortmund): "Many people think I would in perfectly at Barça. If I'm at my best, I think I can play at every team." [kicker]

Odličan igrač i u svom najboljem izdanju bi se uklopio u Barcu i bio odličan sigurno, ali problem je što nije odigrao niti jednu utakmicu prošle sezone, bila bi to prerizična kupnja.

ima kroničnih problema sa leđima, zato ga nebi ni uzeo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da ima neki problem a neznaju uopce ni sto je

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ovo za Mathieua nzm sta da kazem,ako su vec hteli da dovedu nekog sa preko 30 godina,bolje da je to bio Vidic.Mada nije los igrac,kad god je Barca igrala protiv Valencie pravio nam je dosta problema. {#}

17 godina
neaktivan
U najboljem timu CL 2013./14., samo Iniesta iz FCB
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
Mitch kaže...
U najboljem timu CL 2013./14., samo Iniesta iz FCB

nije nitko drugi ni zaslužio

12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Cesc Fabregas je u Londonu...Buduci da su pripreme reprezentacije Spanjolske u tijeku 100 posto je tamo u vezi transfera u Arsenal...Nadam se da niej tako ali sanse da ce ostati su minimalne.

Još će na kraju u Chelsea...Ako će već stvarno otići onda neka ga dobro i prodaju, a ne kad Barca treba kupovati, onda ne znaju koliko bi ovi tražili, a kad treba prodati, onda mizerija. Prodajom Cesca, Barca ima obvezu dovesti veznog igrača top klase.

17 godina
neaktivan
Njemu je klauzula mislim 50 mil €
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
Još jedan promašaj čelnika Barce. Pravi pravcati debili.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo pozivam sve koje mi nevjeruju da arhiviraju ovaj post :
Barcelona ove godine nece dovesti nijedno veliko pojacanje u stilu Pogba,Koke,Vidal,Benatia,Aguero....

Sve bi to bilo odlicno ali Mathieu ce biti glavni stoper uz Piquea.

Ali nije to problem ako ga dovedu nego cijena od 20 miliona eura za igraca od 31 godinu -.-''

Moze on biti zapostvljen nekazem da je los ali nevjerujem da je klasa za Barcelonu...

Zar jedan klub kao Barcelona nemoze dovesti igraca vrhunske klase na stopera...

Shvatite da uprava nema para za papar jer prodaju Fabregasa jer ga mogu dobro unovciti...

Mislim da ce sljedeca sezona biti za zaborav jer prvo trener nije provjeren u velikom klubu,a Barcelona negleda koga ce kupiti nego prodati...

Nadam se da grijesim ali sljedeca sezona bi mogla biti gora nego ova.

ja ti iskreno vise neman sta rec nakon sta se ne slazen sa nijednin tvojin poston, doslovno nijednin, a i mislin da vecina dili moje misljenje. zasto barca mora dovodit samo poznate igrace? koji je igrac barce iz prvih 11 bija poznat kad je zaigra za barcu? eventualno alves i neymar, eto. onda, stoperima su najbolje godine izmedju 29 i 33, tako da ta glupost sa 31 godinon ne drzi vodu, uopce. onda, uprava nema para za papar? uprava ima para za sta god oce, jer ih financira drzava, al ne zele trosit toliko sta je normalno, zasto dat 20 mil vise za igraca ako moze za manje? enrique nije provjeren u velikom klubu? jel bija guardiola, jel bija rijkaard? stvarno mi dodje plakat kad vidin da ti pises ode

HŽV
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

e, i jos nesto, cesc ne ide u arsenal. chelsea je posla pocetnu ponudu od 30m pa cemo vidit kako ce to ic dalje

HŽV
12 godina
protjeran
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barcelona ove godine nece dovesti nijedno veliko pojacanje u stilu Pogba,Koke,Vidal,Benatia,Aguero....

Ali nije to problem ako ga dovedu nego cijena od 20 miliona eura za igraca od 31 godinu -.-''

Moze on biti zapostvljen nekazem da je los ali nevjerujem da je klasa za Barcelonu...

Shvatite da uprava nema para za papar jer prodaju Fabregasa jer ga mogu dobro unovciti...

Mislim da ce sljedeca sezona biti za zaborav jer prvo trener nije provjeren u velikom klubu,a Barcelona negleda koga ce kupiti nego prodati...

ja ti iskreno vise neman sta rec nakon sta se ne slazen sa nijednin tvojin poston, doslovno nijednin, a i mislin da vecina dili moje misljenje. zasto barca mora dovodit samo poznate igrace? koji je igrac barce iz prvih 11 bija poznat kad je zaigra za barcu? eventualno alves i neymar, eto. onda, stoperima su najbolje godine izmedju 29 i 33, tako da ta glupost sa 31 godinon ne drzi vodu, uopce. onda, uprava nema para za papar? uprava ima para za sta god oce, jer ih financira drzava, al ne zele trosit toliko sta je normalno, zasto dat 20 mil vise za igraca ako moze za manje? enrique nije provjeren u velikom klubu? jel bija guardiola, jel bija rijkaard? stvarno mi dodje plakat kad vidin da ti pises ode

Pa onda bolje nemoj nista reci nakon ovolike kolicine gluposti...Barcelonu financira drzava?

Enrique se pokazao u velikom svijetlu u Romi gdje su primili 60 komada na kraju sezone.Nisam napisao da je los nego da nikad nije radio u velikom klubu kao Barcelona

Barcelona ima puno novaca pa su zato kupili sve grace koje su trebali ima 4 godine.

Pa za T.Silvu nisu mogli dati koji milion vise,a ti govoris da imaju novaca...Bartolomeu objavio neki dan da ce transfere ostavriti prodajom nekih igraca a ti pises neke gluposti o financiranju iz drzavne blagajne...

Ajde djecak pusti me...Zar ti mislis da je mene briga za tvoje misljenje...A i vidim puno te ljeudi prati imas i svoju religiju -.-'''

16 godina
FC Barcelona

Enriquea suditi po toj jednoj sezoni u Romi je smiješno. Čovjek je pokušao promijeniti stl igre i nije uspio u tome jer nije imao igrače za to, a Roma nije neki prebogati klub da mu može dovesti igače koje on želi za taj stil igre. U Barceloni će to imati. U Barceloni je već radio kao trener B ekipe, poznaje sistem Barce i kao igrač i kao trener. I za Pepa su svi pričali kako je nitko i ništa prije nego je sjeo na klupu Barce, pa vidiš kako je završilo kad čovjek poznaje sistem i zna što treba naraviti. 

Ne kažem da će Luis Enrique biti jednako uspješan kao Pep, dapače nemoguće je to ponoviti. Ali da je u ovom trenutku bio najbolje rješenje, sigurno jest. Vidjeli smo kako smo prošli sa trenerom koji ne poznaje Barcu dovoljno dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pa onda bolje nemoj nista reci nakon ovolike kolicine gluposti...Barcelonu financira drzava?

cekaj jesi ozbiljan? onda mi samo objasni jel bi savez i drugin klubovima dopusta da dovode igrace vridne 100 mil eura dok imaju kredite od 600 mil eura?

HŽV
12 godina
protjeran
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
rookica19 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

cekaj jesi ozbiljan? onda mi samo objasni jel bi savez i drugin klubovima dopusta da dovode igrace vridne 100 mil eura dok imaju kredite od 600 mil eura?

Ajde spavat vec je 23:15

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

saljivdzija {#}

HŽV
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Cesc ode, bila bi fora da dođe Raketa.

Nego, sad baš razmišljam. Jesu ikad u povjesti 2 Hrvata igrali u el classicu jedan protiv drugog?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 8:50 (ph3nom_gamer).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nope, Suker je dosao u RM kad je Prosinecki otisao iz Barce

14 godina
protjeran
FC Barcelona

na ovo cu samo reci AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

14 godina
kexzoR kaže...

na ovo cu samo reci AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

Sta fali, pa hebeni su dresovi... slicne je Parma imala i takoder su svi rekli da su dresovi bomba.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

Odvratni dresovi, ak fakat. Kao da im je T-Com sponzor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 16:45 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
Ovo "or fear it" mozda ima homofobnu poruku, znaci bijelo nosite, a rozog se plasite? Mislim da ce na Poljud stici nova kazna radi ovoga. :-(
Real eyes realize real lies...
16 godina

"Pravi dres za Ronalda"

12 godina
FC Barcelona

čovjek se tomu smije ,a barca prije par sezone isto imala roze dresove i bili su hebeni ko i ovi

16 godina
neaktivan
Novosezonski trening dresovi su rozo-crna, crno-roza kombinacija, ocito je roza u modi.
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
Ha gledaj, ja osobno ne bi nosio ovakav dres, ali nije bas ni da je ruzan.

Ako igracima ne smeta, haha onda znamo o cemu je rijec :)
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brazil u 40.minuti vodi 2-0 protiv Paname...golove su zabili Neymar i Alves...Barcazil....Neymar prekasni gol iz slobodnjaka,velika je greska sto mu u Barci ne dopustaju da puca,jer ima odlican udarac,Alves isto lijepi gol s 17 metara u donji kut,a u Barci kad puca to zavrsi na Miniestadiju

16 godina
FC Barcelona

Neymar ima 21 godinu, zabio već 31 gol za Brazil uz 20 asistencija. Više golova za reprezentaciju nego stari Ronaldo u tim godinama. Također, ovo večeras mu je bio 200. gol u karijeri.

Čudesne brojke za dečka od 21 godinu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 22:01 (antimadridista).
12 godina
antimadridista kaže...
Neymar ima 21 godinu, zabio već 31 gol za Brazil uz 20 asistencija. Više golova za reprezentaciju nego stari Ronaldo. Također, ovo večeras mu je bio 200. gol u karijeri.

Sa tim da je više od pola zabijeno u brazilskoj ligi gdje bi i lord krle imao 25 golova po sezoni.

16 godina
FC Barcelona
najlakše je osporavati nečiji uspjeh. Ako je lako zabijati u brazilskoj ligi, što ćemo onda sa reprezentacijom? Već je zabio 31 gol za Brazil.
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
antimadridista kaže...
Neymar ima 21 godinu, zabio već 31 gol za Brazil uz 20 asistencija. Više golova za reprezentaciju nego stari Ronaldo. Također, ovo večeras mu je bio 200. gol u karijeri.

Sa tim da je više od pola zabijeno u brazilskoj ligi gdje bi i lord krle imao 25 golova po sezoni.

??...kak mislis u brazilskoj ligi,pricamo o reprezentativnim statistikama

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice