Cesc Fabregas je u Londonu...Buduci da su pripreme reprezentacije Spanjolske u tijeku 100 posto je tamo u vezi transfera u Arsenal...Nadam se da niej tako ali sanse da ce ostati su minimalne.
Nadam se da nece njega da prodaju.
Cesc Fabregas je u Londonu...Buduci da su pripreme reprezentacije Spanjolske u tijeku 100 posto je tamo u vezi transfera u Arsenal...Nadam se da niej tako ali sanse da ce ostati su minimalne.
Nadam se da nece njega da prodaju.
Ako on ide Barca ostaje na Xaviju (34) i Iniesti (30) kao ofanzivnim veznim igracima...Sjajno
Barcelona je službeno postala najg*uplji klub ako prodaju Cesca, pa da ne igra F9 već svoju normalnu poziciju ove sezone bi Xavija otjerao u mirovinu
A oko čega se vi brinete, pa nisu ludi da ga prodaju. I sam je Cesc rekao prije par tjedana da je sretan i da nema namjeru otići. Sada, već sam ponovoio i opet ću, imamo retardiranu upravu, nažalost, nema smisla kupovat sredinu kad se i Rafinha vraća a i koliko sam vidio, Enrique je rekao da računa i na Roberta.
Roberto može tražit drugi klub..
Iako ja nebi ni njega prodavao već umirovio Xavija na kraju sezone i imao onda fine rezerve za manje bitne utakmice
Kao Robertu je teško u Barceloni, meni da ponude mjesto u Barceloni i njihov dres da samo sjedim na klupi i odigram 10 min ponekada, prihvatio bi objeručke ;)
Da a zasto bi usred priprema za Brazil otisao u London?
Mogao bi on lako otici...
Sergi Roberto nemoze igrati u Barci B a ne u prvoj ekipi
Da a zasto bi usred priprema za Brazil otisao u London?
Mogao bi on lako otici...
Sergi Roberto nemoze igrati u Barci B a ne u prvoj ekipi
Ne lupetaj bezveze.
Nadam se da se varam ali taj momak koliko sansi je imao nije nista pokazao...Dabogda on bio novi Xavi ali nevidim nista od njega...nema poteza,igra u strahu dodaju prvom do sebe...
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Del_Boy 97
Samo ti ime govori : dječak je 97 godište
ajde nekom drugom pametuj jer nisi pogledao utakmice ove sezone...
Dobro, popljuvali ste tu čovjeka, a zašto? Pa normalno da neće biti novi Xavi, novog Xavija neće biti nikad, takvi se ne rađaju često, nije vam to čovjek ni spomenuo.
A ti si boixos rekao da Sergi Roberto nije kvaliteta ni za Barcu B, zato ti je on odgovorio. I bio je u pravu. Vrlo vjerojatno ga nisi gledao u Barci B kad tako pišeš.
Bezveze pljujete dečka koji pravu šansu nije ni dobio. Ušao je u igru u možda 10-ak utakmica u sezoni i to sve od 85. minute utakmice, baš je imao vremena za dokazati se.
U potpunosti se slažem s Madridistom, najvjerovatnije neće postojat više niti jedan Xavi i Iniesta, posebno u duetu takvom
A Roberto je sasvim solidna zamjena za manje bitne (iako su sve bitne) utakmice, neznam jel bi mi možda trebali imat momčad kakvu ima City pa da je svaka zamjena za 1% lošija od onog prvotimca?
nisam ga gledao u Barceloni B ali sam ga zato gledao dok je igrao u slabijim utakmicama protiv treceligasa i takvih ekipa...Ocito da ti nisi gledao ove sezone jer je igrao par utakmica od prve minute...
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Mathieu prvo pojacanje FC Barcelone u obrani 
http://www.sport.es/es/noticias/barca/mathieu-primer-fichaje-defensivo-era-luis-enrique-3288625
Mathieu je dosta podcijenjen igrač, Barça ga prati već godinama. Za nekoga tko ulazi s klupe on bi bio sasvim dobro pojačanje, a pokriva i dvije pozicije.
Barci treba upravo to, širina. Pogledajte Barcinu klupu u većini utakmica prošle sezone, sve djeca i neiskusni igrači ili oni koji se vraćaju od ozljeda.
Evo pozivam sve koje mi nevjeruju da arhiviraju ovaj post :
Barcelona ove godine nece dovesti nijedno veliko pojacanje u stilu Pogba,Koke,Vidal,Benatia,Aguero....
Sve bi to bilo odlicno ali Mathieu ce biti glavni stoper uz Piquea.
Ali nije to problem ako ga dovedu nego cijena od 20 miliona eura za igraca od 31 godinu -.-''
Moze on biti zapostvljen nekazem da je los ali nevjerujem da je klasa za Barcelonu...
Zar jedan klub kao Barcelona nemoze dovesti igraca vrhunske klase na stopera...
Shvatite da uprava nema para za papar jer prodaju Fabregasa jer ga mogu dobro unovciti...
Mislim da ce sljedeca sezona biti za zaborav jer prvo trener nije provjeren u velikom klubu,a Barcelona negleda koga ce kupiti nego prodati...
Nadam se da grijesim ali sljedeca sezona bi mogla biti gora nego ova.
ja bi ipak pričekao da završi prijelazni rok prije pljuvanja. Nisu ludi da dovedu Mathieu-a kao glavnu opciju za stopera. Za nekoga tko ulazi sa klupe to je prava kupnja, Luis Enrique zna što radi.
Retardirane odluke se nastavljaju iz godine u godinu ovo je postalo tragikomicno.
LOL strašni ste.
Retardirana odluka kupiti i više nego solidnog igrača za backup opciju sa klupe? Da, stvarno. Nego vi ste zamislili u glavi da će on biti doveden kao glavno i jedino pojačanje ili neznam ni ja što.
Toliko negativnosti i pkljuvanja, a do POČETKA prijelaznog roka ima točno mjesec dana.
Cim prodaju Fabregasa znas koja je prica da neznaju sto rade...
Pa koga oni msile dovesti da igra sa Iniestom?Imas Xavija kojeg jedna ozlijeda moze odmah sasjeci na pocetku sezone.Ode li Fabregas nemas kvalitetu u sedini.Mozes ti staviti Rafinhu ali to je mlad igrac od kojeg se puno ocekuju i koji moze podbaciti vrlo lako...
Gundogan potpisao novi ugvor (danas nesto pise da je bilo kontakta izmedju njega i Barcelone),Vidala Conte nedaje ni za 100 miliona,Pogba takodjer,Koke nezeli iz Atletica,Yaya Toure imam sanse od 1% da se vrati...
Znaci u najboljem slucaju Rakitic.A za Rakitica stiglo 5 ponuda a svi znamo kakvih klubova.
LOL strašni ste.
Retardirana odluka kupiti i više nego solidnog igrača za backup opciju sa klupe? Da, stvarno. Nego vi ste zamislili u glavi da će on biti doveden kao glavno pojačanje ili neznam ni ja što.
Toliko negativnosti i pkljuvanja, a do POČETKA prijelaznog roka ima više od mjesec dana.
Solidan stoper. Rekao bih da je bolji od Mascherana za... 16 centimetara :) Jedino me peče to što svoje 30-ogodišnjake (Villa, Alves(?)) daju mukte, a preplaćuju tuđe (20 milijuna otkupna klauzula ako se ne varam). A i onaj Claudio Bravo, valjda će mu spustiti cijenu na nekih €8M.
To sa Cescom neznam jeli istina, može se desiti da ga prodaju za 40M u EPL, Raketa ode u Atletico, a Barca tih 40M+ da za Kokea, dobije se zamjena za Xavija i ubrzo prvotimac, a Rafinha se uči od Inieste (brži igrač od Cesca, mislim da bi se izborio za minute). Još Mascherano na DMF i sve tri pozicije u vezi pokrivene s dobrim igračima.
LOL strašni ste.
Retardirana odluka kupiti i više nego solidnog igrača za backup opciju sa klupe? Da, stvarno. Nego vi ste zamislili u glavi da će on biti doveden kao glavno i jedino pojačanje ili neznam ni ja što.
Toliko negativnosti i pkljuvanja, a do POČETKA prijelaznog roka ima točno mjesec dana.
Kako znas kakav je on igrac?Nisi ga gledao sigurno tako da....Nije stvar u tome hoce li on njega kupiti nego dati 20 miliona za covjeka od 31 godine -.-''
Ima dobre predispozcije visok i brz ali ako je on kao Mascherano pa zapliva kad je nabitnije onda moze imati i 6m visine...
Mopzda sam se krivo izrazio htio sam aludirati na njegovu cijenu i na potez uprave da prodaju Fabregasa...
LOL strašni ste.
Kako znas kakav je on igrac?Nisi ga gledao sigurno tako da....Nije stvar u tome hoce li on njega kupiti nego dati 20 miliona za covjeka od 31 godine -.-''
Ima dobre predispozcije visok i brz ali ako je on kao Mascherano pa zapliva kad je nabitnije onda moze imati i 6m visine...
Mopzda sam se krivo izrazio htio sam aludirati na njegovu cijenu i na potez uprave da prodaju Fabregasa...
a jbg, ne igra za Hrvatski Dragovoljac nego igra za Valenciu. Pratim Primeru intenzivno otkad znam za sebe praktički, ne pratim samo Barcu, Primera kao liga mi je najdraža.
Mathieu je sjajan igrač, ponavljam, ne kao neki glavni stoper nego kao backup opcija sa klupe. Pa pobogu tako je i Abidal doveden na početku, isto je bio u godinama, isto nije bio zamišljen kao neko veliko sjajno pojačanje pa se pokazalo fenomenalno. Ne kažem da je Mathieu na razini Abidala, niti ih uspoređujem, samo primjera radi. Ovaj transfer mi djeluje sjajno ako je zamišljen kao opcija sa klupe.
Jos cu i progutati taj transfer Mathiea samo da ne prodaju Fabregasa,pa covjek nam je najbolji veznjak bio,na njemu ici zaraditi da se kupi Koke koji je realno slabiji igrac,onda ne znam,uprava se gubi...ako su za Mathiea dali 20 milijuna,pa kolko ce onda trebati dati za nekog top stopera...