FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.911.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo posto ce Marqinhos 90% doci u Barcu napravio sam jedan video iz sezone 2013/14...

12 godina
FC Barcelona

nek dođe balanta iz rivera

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sto manji to bolji...kad vidim tog balantukod vidim Mascherana

14 godina
FC Barcelona

pa balanta je visok koliko i bartra

HŽV
15 godina
FC Barcelona

Kao da je pravilima nekim propisano da stoper mora imati najmanje 220 cm da bi valjao. Mislim, gluposti. Koliko je visok Thiago Silva pa je daleko najbolji stoper na svijetu? Puyol?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 18:25 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma je ajmo sad izmisljat neke stopere,Barci treba klasa,inace cemo sa tim nekim YT stoperima opet primat svaku tekmu gol...citam da sad nude 60 milijuna za Kokea,doduse to pise madridska Marca ali ako to naprave,mozemo se pozdravit sa kvalitetnijim stoperom,ili uopce sa stoperom...opet se spominje sve osim stopera...Bravo je blizu potpisa,transfer bi trebao iznositi izmedu 8-12 milijuna...

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ne znam zasto se zivcirate kad transfer rok nije ni poceo.

16 godina
Re: FC Barcelona

Izgleda da ćemo mi opet tiki taka i sa posjedom se braniti. Za to su nam dovoljni Pike i Bartra.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
FC Barcelona

Puyol: "There was a time we didn't win anything, I had offers to leave, but winning with another team would never have felt the same."

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Msilio sam da je manji pa zato...ma to bi bio dvosjkeli mac sa Balantom.

Marqinhos + Miranda i eto.

Kada sam radio video gledao sam neke njegove utakmice i stavrno je dobar...Dobro se postvlja 1v1 i dosta je brz ...to su mu glavne odlike.Dok nekad zna zaplivati ali to je zbog manjka iskustva...

Dosta podsjca na T.Silvu,a doveden je kao njegov buduci nasljednik.

Miranda iskustvo,dobar skok sigurno bi bio dobar u paru sa Piqueom.

To je sto se mene tice.

12 godina
FC Barcelona

ja bi bio najsretniji da dođe varane ali ovi ga nikad nebi nama pustili

14 godina
FC Barcelona

ja bi isto da sve za varanea, al jbg to je doslovno nemoguce

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije ni Varane ono sto je bio...2012 je odigro sezonu zivota a buduci da se stalno ozlijeduje vjerovatno ce mu to biti i najbolja u karijeri

14 godina
FC Barcelona

bolji je od svih povezanih sa barcon

HŽV
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Nije ni Varane ono sto je bio...2012 je odigro sezonu zivota a buduci da se stalno ozlijeduje vjerovatno ce mu to biti i najbolja u karijeri

Varane je sezonu poceo lijepo, al ga je Pepe unistio jer je Pepe u definitivno najboljoj sezoni ikad

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Varane je sezonu poceo lijepo, al ga je Pepe unistio jer je Pepe u definitivno najboljoj sezoni ikad

Istina, Varane je samo na početku bio ozljeđen, ali tada su se Pepe i Ramos dobro uigrali (Real je imao niz od 30ak neporaženih utakmica, obrana je bila na mjestu), i više jednostavno nije bilo mjesta.

Šta je odigrao ove sezone, vrhunski je odigrao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 23:28 (Zeromaxy21).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Recimo malo sam gledao Alvareza Balantu i momak je dobar a cijena je mala...Takav igrac moze 1. sezonu u Barcu B i onda u prvu momcad polako kao rezerva ili ako se pokaze kao vanserijski talent odmah u vatru.

Problem je sto uprava nikako nezeli ni pokusati sa takvim igracima odkad je Guardiola doveo Yayu Tourea i Abidala.

Sa skupljim transferima se vise zaradi.Ime,dresovi prava...Tako da tesko da ce biti od njega ista u Barci.

15 godina
neaktivan
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad bi Raketa dosao vrh...Nadam se da je to istina jer nem treba novi igrac u sredini a Koke je preskup 60 miliona.

Ajmo Raketaa

17 godina
Drago mi je sto ljudi ipak vise vole Barcelonu ispred Realovih trofeja!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
FC Barcelona

Barcelona je jedan od rijetkih velikih klubova koji su sačuvali tradiciju i ne rasipaju se novcem poput Reala..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
16 godina
david7 kaže...

Barcelona je jedan od rijetkih velikih klubova koji su sačuvali tradiciju i ne rasipaju se novcem poput Reala..

Šteta jedino što imamo sponzore na dresu, ali opet su decentno napravljeni i vrlo lijepo se slažu.

Swedish latin super funk.
17 godina
FC Barcelona

Ha istina, ali kad smo imali Unicef na dresu, imali smo i zlatno doba :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 15:47 (Nidzo95).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Znaci ako Rakitic dolazi onda Fabregas pakira kofere...E sad neznam koliko je to pametno,jer pitanje je hoce li se Rakitic uopce uklopiti?

Ja da sam na njihovom mjestu,ako ode Fabregas kupiti Kokea a ako neode onda Rakitica.Mislim da ce tako i biti

14 godina
FC Barcelona

zasto bi ikoga kupova ako cesc ostaje?

HŽV
17 godina
rookica19 kaže...

zasto bi ikoga kupova ako cesc ostaje?

Pa ako je objavljeno da Barca ide u lov po veznjaka, znaci da ne ostaje

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Xavi je na kraju karijere,treba iskoristiti priliku sa Raketom jer sa Kokeom nema nista od 60 miliona.

15 godina
FC Barcelona

Lionel Messi: "I knew Spain wanted me. They made and undeniable offer. But I love my culture, my country. I lived there for 12 years, and rest of my life in Spain. I could have been a World Cup winner, but I want to do it with my country. Sometimes I feel a healthy jealuosy for my Barça teammates who have won the World Cup, but my frist love is Argentina. I know we can win the World Cup. We will do it for our people."

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cesc Fabregas je u Londonu...Buduci da su pripreme reprezentacije Spanjolske u tijeku 100 posto je tamo u vezi transfera u Arsenal...Nadam se da niej tako ali sanse da ce ostati su minimalne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice