FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.336.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Markinjos pola tih novaca ne vrijedi, bezveze bačen novac ako je istina.

To sam i ja rekao, iskreno se nadam da nije i iskreno se nadam da uopce necemo njega uzeti.

Barcini skauti imaju godisnji ocito cim se ovako razbaca lova

Vidjet cete na svjetskom tko zapravo vrijedi...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
FC Barcelona

Svaki klub koji napravi transfer prije zavrsetka svjetskog se ne moze shvatit za ozbiljan klub... eno PSG.a... 60milja iskesirali za onu panjinu... hebo te nogomet {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
Je, ali ni Ter Stegen, ni moguca pojacanja Marquinhos, Benatia, Laporte itd nisu na SP, na njih se nema sto cekati.
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Je, ali ni Ter Stegen, ni moguca pojacanja Marquinhos, Benatia, Laporte itd nisu na SP, na njih se nema sto cekati.

Pa ima i kontinentalnih prvenstava :)

Ali i pozivi u selekcije dovoljno govore.

Stoper koji bude zamjena (jer najboljeg ce tesko kupit, Silva, Ramos i sl.) u najboljoj 11orci odma kupovat :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan

Naprimjer, Henrique iz Napolija, zamjena u brazilskoj repci. Jeli bolji od navedenih gore?

Edit: htio sam reći pozvan u širu selekciju za SP, lik se vukao na masu posudbi (i u Barceloni je bio više puta), nemam pojma ima li previše iskustva, Marquinhos 7 godina mlađi i vrijedi 5-10 puta više od njega, nema ga na popisu, a ne može se reći da Brazil ima staru momčad (čitaj Neymar, Willian, Oscar, Bernard)...

A i zamjene najbolje 11orke će sigurno biti imena, a ne neke mlade nade, i postići će dobru cijenu (a i ako se pojavi mlada nada, primjer - Ozil 2008. 2,5M€, Ozil nakon SP2010 - 27M€ market value, ode u RM za 18M€).

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 23:22 (N3N0).
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Naprimjer, Henrique iz Napolija, zamjena u brazilskoj repci. Jeli bolji od navedenih gore?

Da li ti njega vidis u zamjenama najbolje 11orke SP-a?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa jedan Dante je zamjena u reprezentaciji Brazila.Marqinhos ima 20 godina.Navedi jednog stopera njegovo godiste koji je bolji od njega.

17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa jedan Dante je zamjena u reprezentaciji Brazila.Marqinhos ima 20 godina.Navedi jednog stopera njegovo godiste koji je bolji od njega.

Varane

12 godina
protjeran

Varane je 93 godiste,mislim na 94 godiste i mladje

16 godina
FC Barcelona

Zanimljiva naslovnica Munda Deportiva {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Da poboljšam svoj sex život? {#}

Swedish latin super funk.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 7:55 (sirka666).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Dva hrvata na jednoj naslovnici, di ces bolje

17 godina
FC Barcelona

osobno mi ne sida sta Dani ide ca... jedan od drazih mi je... Njegova pozicija je obrana a u barci je vise bio u napadu nego u obrani zato se i izgubija...

16 godina
neaktivan
Barcelona have joined Real Madrid, Atletico Madrid, Liverpool and Manchester United in the race to sign Sevilla captain, Ivan Rakitic, but the Blaugrana are prepared to offer upwards of €25 million, which is, at this point, the closest club has come to his €40 million release clause. [insidespanishfootball]
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Barcelona have joined Real Madrid, Atletico Madrid, Liverpool and Manchester United in the race to sign Sevilla captain, Ivan Rakitic, but the Blaugrana are prepared to offer upwards of €25 million, which is, at this point, the closest club has come to his €40 million release clause. [insidespanishfootball]

40mil je previse za ivana :O za te pare se pogba moze dovesti.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A ne znam sto ne pokusaju da dovedu Humelsovog kolegu,Subotica,odlican je a nije skup,a mislim da je bolji i od Benatie i od Marquinhosa,a uz to ima 25 godina. {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bartomeu (predsjednik); "Nećemo prodati Alexisa, jer se nalazi u našim planovima za narednu sezonu. Nikakvih pregovora s Juventusom nije bilo. Vidal? To su špekulacije, a ja ću govoriti samo o igračima FC Barcelone."

16 godina
neaktivan
Evo Roma navodno trazi €40M za Benatiu, nista od njega 99%... A i ovaj transfer Luiza ce poremetiti cijeli prijelazni rok... Pas mater.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Taj P$G plastični, nije mi jasno, tako su i za Markinjosa, vrijedio je jedno 2,3 m i onda dođe P$G i kupi ga za oko 32, 33 m. Strahota šta je to u nogomet ušlo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
kexzoR kaže...
N3N0 kaže...

40mil je previse za ivana :O za te pare se pogba moze dovesti.

A Pogba je kao kvalitetniji od Rakitica ? 

Raketa bi doso Barci fenomenalno... pogotovo za stil igre koji igraju. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
FC Barcelona

Prije točno 5 godina {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A Pogba je kao kvalitetniji od Rakitica ? 

Raketa bi doso Barci fenomenalno... pogotovo za stil igre koji igraju. 

TRENUTNO nije, ali je to mlad igrač i može bit i bolji od Rakete ;)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Yaya Toure : Bila bi mi cast da igram za PSG. Pa taj covjek ide samo za parama.

14 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Yaya Toure : Bila bi mi cast da igram za PSG. Pa taj covjek ide samo za parama.

ma vratit ce se on nama.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Da ali kad bude imao 36 godina

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Marqinhos kad je presao u PSG su govorili da ima sve predispozicije da zamjeni T.Silvu kad ode iz PSG.

Veliki potencijal bilo je za ocekivati ovakav rasplet.

Znači da nisu zadovoljni s njim kad ga prodaju, zato su i kupili drugog stopera (Luiz). A Barca neka kupuje "otpatke". 

Yebem ti ja takvu politiku. Zna li netko koliko je taj mladić odigrao utakmica za Pariz ?  I na što je to ličilo, ako ste ga gledali...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

#

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
neaktivan
Marquinhos je po whoscored-u u najboljoj momcadi lige prvaka... Ali to je nekakav WS-ov sistem (nema nijednog igraca ATM), gledaju po nekakvim statistikama i prosjecnoj ocjeni, ne po opcem dojmu ili "atletico i real su u finalu, stavljamo 4 igraca Reala i 3 Atletica, 4 ostalo"
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa kaj vi mislite da PSG njega prodaje jer je dobar a ocito grade mladu i odlicnu obranu?

Pare im ne trebaju to je sigurno, tako da ja mislim da njega ne kupovati

16 godina
FC Barcelona

Čuj po toj logici onda niti jedan igrač kojeg kupimo ne može biti dobar jer ga je netko odlučio prodati nama. Slika je tu puno šira, puno toga igra ulogu kod prodaje igrača.
Meni osobno je David Luiz prevara od igrača i drago mi je da nas je PSG spasio takve kupovine.

Kikser koji je dogurao do pozicije zadnjeg veznog jer je previše kiksao na stoperu. A u reprezentaciji mu Thiago Silva podiže cijenu. Strašno precijenjen igrač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 22:06 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice